R1: Rajtnál kicsit beragadtam, első kanyarba kaptam egy kis támogatást hátulra, emiatt jobbra-balra csúszkáltam. Eléggé visszaestem, a tempóm nem volt rossz, így elég hamar visszaértem Kovács Lacira, akivel a verseny végéig egy jót csatáztam. Próbáltam megelőzni, de nem volt annyival nagyobb sebességem, és ő mindig jobb féktávokat vett. Majd egyszer a futam végén valahogy sikerült megelőznöm, és egy kicsi előnyt építettem vele szembe. Utolsó előtti kör környékén az utolsó kanyarba utolértem Kamit, és próbáltam volna minél jobban ráfordulni a kanyarra, de lecsúsztam, és Laci belül visszajött. Az utolsó körbe megelőztem Kamit, de Kovács Lacit sajnos már nem tudtam.
R2: Rajtot nem kaptam el valami jól, de szerencsére megúsztam baleset nélkül. A futam elején jót csatáztam, de sajnos egy kicsit visszaestem. Visszaértem, és megint Kovács Lacival csatáztam, de most szerencsére meg tudtam előzni elég hamar. A futam végére utol értem Csuka Imit, akit egy kis idő után megelőztem. 19. helyre sikerült beérnem, és ismét egy remek futam, jó csatákkal.
Gratulálok mindenkinek!