Suzuki Swift Maxi Cup - társalgó

Már véget ért bajnokságot topicjai
peti0201
2024 licenszes
Kormány: Fanatec CSL DD - Mclaren GT3 V2

Re: Suzuki Swift Maxi Cup - társalgó

Hozzászólás Szerző: peti0201 » 2013.03.26. 09:25

Ezek voltak szerintem eddigi legjobb SIMCO-s futamaim, bár nem eredménybe, csak élvezetbe :D
R1: Rajtnál kicsit beragadtam, első kanyarba kaptam egy kis támogatást hátulra, emiatt jobbra-balra csúszkáltam. Eléggé visszaestem, a tempóm nem volt rossz, így elég hamar visszaértem Kovács Lacira, akivel a verseny végéig egy jót csatáztam. Próbáltam megelőzni, de nem volt annyival nagyobb sebességem, és ő mindig jobb féktávokat vett. Majd egyszer a futam végén valahogy sikerült megelőznöm, és egy kicsi előnyt építettem vele szembe. Utolsó előtti kör környékén az utolsó kanyarba utolértem Kamit, és próbáltam volna minél jobban ráfordulni a kanyarra, de lecsúsztam, és Laci belül visszajött. Az utolsó körbe megelőztem Kamit, de Kovács Lacit sajnos már nem tudtam.
R2: Rajtot nem kaptam el valami jól, de szerencsére megúsztam baleset nélkül. A futam elején jót csatáztam, de sajnos egy kicsit visszaestem. Visszaértem, és megint Kovács Lacival csatáztam, de most szerencsére meg tudtam előzni elég hamar. A futam végére utol értem Csuka Imit, akit egy kis idő után megelőztem. 19. helyre sikerült beérnem, és ismét egy remek futam, jó csatákkal.
Gratulálok mindenkinek! :)
Név: Szentpéteri Péter
email: szentpeti0201@gmail.com
szaboz

Hozzászólás Szerző: szaboz » 2013.03.26. 09:35

Pal Kinizsi írta:Először is, még egyszer bocsánat Szabó Zoli, bebambultam, túl nagy volt a lendület :| óvd meg nyugodtan, megérdemlem.
...
Pali, nem úgy ismertelek meg, aki ezt minden versenyen eljátsza velem... :) Kárpótoltál a második versenyben rótt körökkel. Ugyan a teleportálós, előzős mutatványokra megtaníthatnál engem is. :) Talán lenne esélyem... Valamiért azt a két kanyart a 2. szektorban gyorsabban vetted és még nem sikerült rájönnöm a nyitjára. Ez van...
MetaC

Hozzászólás Szerző: MetaC » 2013.03.26. 11:13

laby írta: Meg az amikor a 2. kanyarba kitörted a kerekemet. :D
Ez mikor történt ? :S
labi
Név: Labancz Bence
Kormány: Logitech Driving Force GT
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: labi » 2013.03.26. 15:54

MetaC írta:
Első futam rajtja után 2. kanyar. Sirán Milánnak nem hagysz helyet és saját autóddal megtolsz egy picit, Őt meg annyira megtoltad hogy nem tudott mit csinálni csak telibe puszilni a gépem oldalát.
Labancz Bence
Paffy

Hozzászólás Szerző: Paffy » 2013.03.26. 16:14

Norbi semmi baj!!!Ez van ez is a verseny közé tartozik.Annyira topa lett a kocsi, hogy 85 secet írt ki javításnak meg a 600fokra állított kormány kb 300 fokot balra állt és a boxba megtett pár méter alatt is szétrázta a kezem az ffb.Így idegből kiléptem. :)
(Óvni nincs értelme, versenybaleset.) (Mugen megint mákólt :lol: ;) )
Már kezdem megszokni,hogy nem akar összejönni a Bajnoki 1 hely.
És elvileg ,,csak" 30kg lesz majd utolsó racera. :P

Az óvás topikra kíváncsi leszek majd!!!Fórumban is megy a szidás, a TS-ről meg ne is beszéljünk.Ha csak a fele betartja az óvás szándékát és szán rá időt, hogy megkeresse az esetet és le is írja, akkor Emerico befonja a haját akarom mondani a taraját. :D

Szerk: Óvok, de szerintem nem lesz semmi.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Paffy 2013.03.26. 18:59-kor.
“Mindig alulról keresd meg a korlátaid, mert ha felülről teszed, az drága és még fájni is fog”(Burkus Egon)
Név:Kiss Attila
Kormány:G27
MetaC

Hozzászólás Szerző: MetaC » 2013.03.26. 17:06

laby írta:
MetaC írta:
Első futam rajtja után 2. kanyar. Sirán Milánnak nem hagysz helyet és saját autóddal megtolsz egy picit, Őt meg annyira megtoltad hogy nem tudott mit csinálni csak telibe puszilni a gépem oldalát.
Belső ívre akartam menni hogy biztosan ne akadjunk össze féktávon, csak nem láttam mellettem Milánt ezért értünk össze. Ne haragudj emiatt, balesetet akartam elkerülni és sajnos ezzel okoztam balesetet.
kimi1996

Hozzászólás Szerző: kimi1996 » 2013.03.26. 17:41

Nagyon jó futamok voltak,sok csata,sok izgalom tetszett.
Első futamon Zsolt elég jól próbálkozott,hogy megelőzzön szinte egész versenyen ott loholt mögöttem.Jól támadott, de csak megtartottam a helyemet. Egy időre a Kami is csatlakozott hozzánk majd eltűnt. :) 22. helyről 14. :D
Másodikon feljöttem 11. helyre majd pár hiba után folyton estem vissza 17. hely jött össze.
Darvasi Marcell
SF 49ers!!
labi
Név: Labancz Bence
Kormány: Logitech Driving Force GT
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: labi » 2013.03.26. 18:02

MetaC írta:
laby írta:
MetaC írta: Ez mikor történt ? :S
Belső ívre akartam menni hogy biztosan ne akadjunk össze féktávon, csak nem láttam mellettem Milánt ezért értünk össze. Ne haragudj emiatt, balesetet akartam elkerülni és sajnos ezzel okoztam balesetet.
sebaj
Labancz Bence
Paffy

Hozzászólás Szerző: Paffy » 2013.03.26. 18:28

Takiatika írta:Ebből a kurva messziről bevágódás a kocsi mellé, azt arrébb rakván és úgy támaszkodva elfordulás tényleg sok már egy kicsit.

Csuti Zoli, elismerem, hogy gyors vagy, szépen terelgeted a vasat, de ezt a NFS szerű lökdösődést elfelejthetnéd!!
2 versenyen Norbi bombázott ki nem a Csuti.De ott a pont! 8-)
“Mindig alulról keresd meg a korlátaid, mert ha felülről teszed, az drága és még fájni is fog”(Burkus Egon)
Név:Kiss Attila
Kormány:G27
Mugen
2024 licenszes
Név: Mikle István
Kormány: DFGT
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Mugen » 2013.03.26. 18:30

peti0201 írta: R1: Rajtnál kicsit beragadtam, első kanyarba kaptam egy kis támogatást hátulra, emiatt jobbra-balra csúszkáltam.
Az én voltam, sorry, szugeráltalak, hogy szedd össze valahogy, de nem sikerült, cserébe még a bal első kerekedbe is belerúgtam egyet.
Igazán nem jellemző rám a rajtkrassing, de szét voltam idegelődve a tré kvalim miatt, mire felnéztem már fékeztél előttem. :(
The Power of Dreams
Válasz küldése