FIA GT1 - Versenykiírás, társalgó

Már véget ért bajnokságot topicjai
oldman

Re: FIA GT1 - Versenykiírás, társalgó

Hozzászólás Szerző: oldman » 2011.10.26. 15:22

Night írta:Tenyleg, az is erdekes volt, amikor kiutott nehany embert :roll:

Kerlek hagyd mar abba a kotozkodest.. nem megy ez neked..

egyebkent grat ongol megint:

viewtopic.php?f=11&t=624
http://petervarga.net
"of course I have a drive through"
Porsche Supercup Team Champions: Playboy Racing : Szabo Gabor - Varga Peter
Szkarol
2024 licenszes

Hozzászólás Szerző: Szkarol » 2011.10.26. 15:37

Ha az egyikőtök abbahagyná, vége lenne....
Anno Nekem is voltak gondjaim másokkal, (WV Polo, Megan Cup,stb. hú de rég volt, akkor már Én is öregember vagyok?) :P :D de sose sértegettem másokat.Akkor inkább szidjatok Engem!!! :shock:
A kék zászlóról meg annyit, amikor nem büntetett, a lekőrözők szidták a lassabbakat, hogy nem engedik el Őket, a lassabbak meg a gyorsakat, hogy túl agresszívak.
Az igazság biztos megint ODAÁT van.Ha akarjátok, beszélek Scully (Szkáli) ügynökkel- a kutyám- nyomozza ki. :idea:

Karol
,,Az életemet adnám ezért a Nőért, de Ő azt akarja, mosogassak is...." (HellBoy 2)
Night
2024 licenszes

Hozzászólás Szerző: Night » 2011.10.26. 15:46

oldman írta:
Night írta:Tenyleg, az is erdekes volt, amikor kiutott nehany embert :roll:

Kerlek hagyd mar abba a kotozkodest.. nem megy ez neked..

egyebkent grat ongol megint:

viewtopic.php?f=11&t=624

LOOOL

Ongol? :)

5:00 Varga Péter levezeti a pályáról Cseh L Tamás-t - figyelmeztetés

(Ennek kovetkezteben meg 2 ember futama lett elcseszve...)
"A túlkormányzottság az, amikor az utasok félnek, az alulkormányozottság az, amikor a sofőr fél..."
jeamiro
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: jeamiro » 2011.10.26. 19:40

A kékről az a véleményem, hogy tényleg az a megoldás amit Tropie mond, egyébként a történet részemről annyi, hogy gombra van rakva a világítás, ha lekörözők valakit rávillantok amikor úgy érzem olyan a távolság, ha meg engem köröznek le szintén villantok egyet amikor elengedem a gyorsabb versenyzőt. Ez szerintem azért jó megoldás mert így a gyorsabb versenyző is látja a szándékot és tudja biztosan, hogy tudom, hogy ott van és gyorsabb. Logikus ha villantok nem fogok ívet váltani és azt keresgetni hol fog előzni. Nem beszélve róla, hogy így a legkisebb számomra is a veszteség.
Választhatsz: vagy megtanulod 100%-ig az autót és 100%-ig a pályát, vagy csak az egyiket. Ekkor azonban a másikra kell figyelned. Mind a kettőre nem koncentrálhatsz egyszerre! Valamelyiket el kell felejtened. (Ranga László 1992)
Szicsó
Név: Szigeti Csaba
Kormány: Logitech G25

Hozzászólás Szerző: Szicsó » 2011.10.26. 20:09

Én is villantani szoktam,amikor jelzem az elengedés szándékát...sokkal megbízhatóbb így,és még nem volt belőle gondom. :D
Fénykürtöt mindenkinek! :lol:
Ingy2

Hozzászólás Szerző: Ingy2 » 2011.10.26. 21:34

Szicsó írta:Én is villantani szoktam,amikor jelzem az elengedés szándékát...sokkal megbízhatóbb így,és még nem volt belőle gondom. :D
Feltéve ha a pályát használod versenyzésre... :lol:
Szkarol
2024 licenszes

Hozzászólás Szerző: Szkarol » 2011.10.27. 07:34

Szicsó írta:Én is villantani szoktam,amikor jelzem az elengedés szándékát...sokkal megbízhatóbb így,és még nem volt belőle gondom. :D
Ezzel óvatosan, tudjátok van néhány versenyzőtársunk, aki allergiás a fény(re)kürtre.... :lol: :D
,,Az életemet adnám ezért a Nőért, de Ő azt akarja, mosogassak is...." (HellBoy 2)
kamikaze
2024 licenszes
Név: Füzy Barna
Kormány: Logitech G29

Hozzászólás Szerző: kamikaze » 2011.10.27. 09:54

Nem baj hogy büntet kék zászlónál! Majd Emerico nézegeti a két órás visszajátszást mindenki szemszögéből, hogy ki kit nem engedett el? Biztosan nem. (Amúgy sem derül ki a visszajátszásból, volt-e kék zászló egyáltalán)
Az időn lehetne változtatni, biztos. STCC-nél pl. jól működik, nem kell egyből elengedni senkit, mégis bünti lesz, ha feltartod. Villogás jó megoldás, persze ha Lali van előtted, ne csináld :). Neki az 5cm-ről dudálás jobban tetszik! DUDÁT MINDEN AUTÓBA!!!!!
Más téma: Kéne egy pocskondiázó, szidó, gyalázó topik, itt mindenki szidhatná a másikat kedvére Ő pedig a válaszában elküldhetné a másikat a sunyiba. Aki meg kíváncsi rá olvasná és akár be is szólhatna. :) Amúgy Emerico összefoglalta a lényeget.
Név:Füzy Barna
Szkarol
2024 licenszes

Hozzászólás Szerző: Szkarol » 2011.10.27. 11:25

kamikaze írta:Nem baj hogy büntet kék zászlónál! Majd Emerico nézegeti a két órás visszajátszást mindenki szemszögéből, hogy ki kit nem engedett el? Biztosan nem. (Amúgy sem derül ki a visszajátszásból, volt-e kék zászló egyáltalán)
Az időn lehetne változtatni, biztos. STCC-nél pl. jól működik, nem kell egyből elengedni senkit, mégis bünti lesz, ha feltartod. Villogás jó megoldás, persze ha Lali van előtted, ne csináld :). Neki az 5cm-ről dudálás jobban tetszik! DUDÁT MINDEN AUTÓBA!!!!!
Más téma: Kéne egy pocskondiázó, szidó, gyalázó topik, itt mindenki szidhatná a másikat kedvére Ő pedig a válaszában elküldhetné a másikat a sunyiba. Aki meg kíváncsi rá olvasná és akár be is szólhatna. :) Amúgy Emerico összefoglalta a lényeget.
Támogatom, de csak ha Japánul irkálhatunk.... :lol:
Tropie

Hozzászólás Szerző: Tropie » 2011.10.27. 11:36

:D Jó ötlet, lehetne a neve: Dühöngő :D
Válasz küldése