Night írta:Tenyleg, az is erdekes volt, amikor kiutott nehany embert
Kerlek hagyd mar abba a kotozkodest.. nem megy ez neked..
egyebkent grat ongol megint:
viewtopic.php?f=11&t=624
Night írta:Tenyleg, az is erdekes volt, amikor kiutott nehany embert
oldman írta:Night írta:Tenyleg, az is erdekes volt, amikor kiutott nehany embert
Kerlek hagyd mar abba a kotozkodest.. nem megy ez neked..
egyebkent grat ongol megint:
viewtopic.php?f=11&t=624
Feltéve ha a pályát használod versenyzésre...Szicsó írta:Én is villantani szoktam,amikor jelzem az elengedés szándékát...sokkal megbízhatóbb így,és még nem volt belőle gondom.![]()
Fénykürtöt mindenkinek!
Ezzel óvatosan, tudjátok van néhány versenyzőtársunk, aki allergiás a fény(re)kürtre....Szicsó írta:Én is villantani szoktam,amikor jelzem az elengedés szándékát...sokkal megbízhatóbb így,és még nem volt belőle gondom.![]()
Fénykürtöt mindenkinek!
Támogatom, de csak ha Japánul irkálhatunk....kamikaze írta:Nem baj hogy büntet kék zászlónál! Majd Emerico nézegeti a két órás visszajátszást mindenki szemszögéből, hogy ki kit nem engedett el? Biztosan nem. (Amúgy sem derül ki a visszajátszásból, volt-e kék zászló egyáltalán)
Az időn lehetne változtatni, biztos. STCC-nél pl. jól működik, nem kell egyből elengedni senkit, mégis bünti lesz, ha feltartod. Villogás jó megoldás, persze ha Lali van előtted, ne csináld. Neki az 5cm-ről dudálás jobban tetszik! DUDÁT MINDEN AUTÓBA!!!!!
Más téma: Kéne egy pocskondiázó, szidó, gyalázó topik, itt mindenki szidhatná a másikat kedvére Ő pedig a válaszában elküldhetné a másikat a sunyiba. Aki meg kíváncsi rá olvasná és akár be is szólhatna.Amúgy Emerico összefoglalta a lényeget.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég