Gokart OB - 2009
- emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
- Kapcsolat:
Re: 2009-es idény
megvan a fotó az első futamról. Bika a kék ruhás, aki nyírja a háttérben a füvet.
http://www.gokartmagazin.hu/albums/2009 ... 5p0578.jpg
http://www.gokartmagazin.hu/albums/2009 ... 5p0578.jpg
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
- emerico
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
FELHÍVÁS!
Akinek olyan anyagi háttere van, vagy családjában olyan cég van, amely megteheti, kérjük támogassa a VSR és SIMCo által futtatott pilóta programunkat, melynek jelenleg egyetlen tagja Tim Gábor. Bármilyen kis összeg is segítség, mert szeretnénk a bajnoki címért harcolni ebben az évben, de ehhez a büdzsé jelenleg a vicc szintjén áll. Én személy szerint tolom bele a pénzt, mert hiszek benne, de hátha van még rajtam kívül más is aki így gondolja. Jó lenne.
Részletekért keressetek privátban, email-en, vagy MSN-en.
Csak, hogy lássátok, milyen költségek vannak egy évben a Rotax Max kategóriában, ahol elvileg a tehetségeknek kéne felbukkanniuk, de jelenleg inkább a pénzről szól a dolog.
Egy váz: 1 000 000 Ft
Rotax motor: 700 000 Ft
Nevezés: 180 000 Ft / év
Gumik: 1 000 000 Ft / év
Alkatrészek, utazás, szállás: 600 000 Ft / év
És ez a minimum volt kb.
Szóval, ha lehetőséged van, segíts! Az itteni gokart-osok alátámaszthatják az összegeket, nem túloztam.
Akinek olyan anyagi háttere van, vagy családjában olyan cég van, amely megteheti, kérjük támogassa a VSR és SIMCo által futtatott pilóta programunkat, melynek jelenleg egyetlen tagja Tim Gábor. Bármilyen kis összeg is segítség, mert szeretnénk a bajnoki címért harcolni ebben az évben, de ehhez a büdzsé jelenleg a vicc szintjén áll. Én személy szerint tolom bele a pénzt, mert hiszek benne, de hátha van még rajtam kívül más is aki így gondolja. Jó lenne.
Részletekért keressetek privátban, email-en, vagy MSN-en.
Csak, hogy lássátok, milyen költségek vannak egy évben a Rotax Max kategóriában, ahol elvileg a tehetségeknek kéne felbukkanniuk, de jelenleg inkább a pénzről szól a dolog.
Egy váz: 1 000 000 Ft
Rotax motor: 700 000 Ft
Nevezés: 180 000 Ft / év
Gumik: 1 000 000 Ft / év
Alkatrészek, utazás, szállás: 600 000 Ft / év
És ez a minimum volt kb.
Szóval, ha lehetőséged van, segíts! Az itteni gokart-osok alátámaszthatják az összegeket, nem túloztam.
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
Na ezek után az összegek után már biztos,hogy soha nem fogok gokartozni o.O Egy amatőr rallykocsi majdhogynem olcsóbb...
▲
▲ ▲ Newfags can't triforce!
ÚRISTEN
Van ára. Sajnos nincs senki olyan ismerős, aki szeretné az autósportot és tudná is ezt támogatni. Én első sorban magamat támogatnám de örülök neki, ha összetudok kaparni pénzt 1 Ladára 
Nekem amatőr rallys csávó mondta,hogy BMW jóval olcsóbb,meg összeségében a ladát majdhogynem a legdrágább fenntartani.
▲
-
B.Kriss
- Kormány: Fanatec CSL + Formula V2.5x + CSL/loadcell
Hy
Sztem ladával ez a művészet:LadaCross Forever
És nem is olyan drága ez a fajta versenyzés, és ami a legfontosabb, hogy test a test ellen!!!
Ha nincs pénz, akkor sem kell feladni, hiszen a gokartsportban is van amatőr szintű, de igen komoly bajnokág.
Katt ide
Anno én is benne voltam a szervezőcsapatban és van 3 bajnoki címem, amire büszke is vagyok. DE a legjobb az lett volna, ha "profi szinten" csinálhattam volna. Csak nem volt elég gubám ehez!
Üdv.
B.Kriss
Sztem ladával ez a művészet:LadaCross Forever
És nem is olyan drága ez a fajta versenyzés, és ami a legfontosabb, hogy test a test ellen!!!
Ha nincs pénz, akkor sem kell feladni, hiszen a gokartsportban is van amatőr szintű, de igen komoly bajnokág.
Katt ide
Anno én is benne voltam a szervezőcsapatban és van 3 bajnoki címem, amire büszke is vagyok. DE a legjobb az lett volna, ha "profi szinten" csinálhattam volna. Csak nem volt elég gubám ehez!
Üdv.
B.Kriss
B.Kriss
Next Level Formula Esport Egyesület
Next Level Formula Esport Egyesület
- emerico
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
Az első 'pálya' művem. A google earth alapján csináltam, nem tudom mennyire reális. A pálya vonalát nézzétek, a környezet az kamu, mivel sosem voltam a pályán
Kakucsring
http://www.youtube.com/watch?v=RNoNIoQB_CE
Kakucsring
http://www.youtube.com/watch?v=RNoNIoQB_CE
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
- Joke
- Kormány: Fanatec CSW v1. base, Porsche 918RSR wheel
Pedál: G25 - Tartózkodási hely: Balatonberény
Mivel a Simco-sok közül bizton állíthatom, hogy én mentem a legtöbb kört Kakucson - persze ez SWF-re vonatkozik Heidenau gumikon - azt mondom majdnem tökéletes. Egyedül a hátsó egyenesre vezető bal-jobb-bal kombináció tűnik gyorsabbnak mint a valóságban.
Ui.: de majd a Rotaxosok megmondják a frankót
Ui.: de majd a Rotaxosok megmondják a frankót
Név: Rebók József
Sztem is fasza lett, már csak a box hiányzik:D kidobod a letöltési linket emerico??:D pls
- emerico
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
Még ma farigcsálom. Csak privát adom ki SIMCo-soknak, hogy készüljenek. Nemám továbbadni, főlleg nem Rotax Maxosoknak

Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo