GT3 - Endurance Series - rFactor - Társalgó

Már véget ért bajnokságot topicjai
Szicsó
Név: Szigeti Csaba
Kormány: Logitech G25

Re: GT3 - Endurance Series - rFactor - Társalgó

Hozzászólás Szerző: Szicsó » 2010.03.22. 17:29

batihu írta:Sziasztok!

... A 3. körben egy Aston beért mellém belülre a célegyenes végén, próbáltam külső ívről venni a balost, de nem jött össze Szicsó-pont ott volt előttem, már nem tudtalak kikerülni! Bocs!...
Nem probléma,csak nem értettem a szitut...már nem tudtam lentebb húzódni ennél jobban. :D
Viszont megtudtam,hogy hátsó légterelő nélkül,konkrétan nem lehet autózni se! :D

Mivel ez csapatverseny lesz,van valaki,aki még nem tartozik sehová?
Összeállhatnánk esetleg... ;)
Fitti

Hozzászólás Szerző: Fitti » 2010.03.22. 17:48

Mugen írta:
Fitti írta:
Ami nagyon durva volt, mikor toltuk az élen és a bukkanó tetején keresztbe volt egy corvette, ráadásul nekiállt tolatni az ideális ívre. Én még megúsztam, de te nem :?
Csőlátásom volt mint atom. Totál csak a Te kocsidat, meg az éppen előttem lévő kerékvetőt figyeltem, hogy hova érkezem. Egy szempillantás alatt csattantam is bele abba a kocsiba, fel se fogtam hogy van ott vmi. Jó hogy csak tesztfutam volt. :lol:

A végén az a tempó ahogy megjöttél az nem volt 1xű. :lol:
Jah, nyomtam neki, mint állat, mert 3box után visszaestem rendesen. Még a végefele újabb körrekord is sikerült! :) Jól bírta a Lambo, kitapostam pedig a lelkét! Nektek mennyit evett a verda?

Csapatverseny lesz?! Az jó. Akkor én is keresek társat, aki mellém szegődne!
milk4

Hozzászólás Szerző: milk4 » 2010.03.22. 18:55

Én is csapattársat keresek,bár én megvárom az "eredményhírdetést."
Név:Milan Dicse
Kormány:Logitech DFP - 425°
batihu

Hozzászólás Szerző: batihu » 2010.03.22. 19:13

milk4 írta:Én is csapattársat keresek,bár én megvárom az "eredményhírdetést."
Még nekem sincs csapattársam... lassú vagyok, de legalább megbízhatatlan! :D :lol:
"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere." - Colin Bruce Chapman
Adam Jonas

Hozzászólás Szerző: Adam Jonas » 2010.03.22. 20:31

Ford GT-s és Corvette-s emberkéknek szívesen segítenék felkészülni a versenyekre. :P
jeamiro
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: jeamiro » 2010.03.22. 20:58

Bati én csatlakoznék hasonlo kvalitással :D

Bár a hétvégi teszten egyiken sem tudtam indulni :( de gyakorlok szorgalmasan ;)
Választhatsz: vagy megtanulod 100%-ig az autót és 100%-ig a pályát, vagy csak az egyiket. Ekkor azonban a másikra kell figyelned. Mind a kettőre nem koncentrálhatsz egyszerre! Valamelyiket el kell felejtened. (Ranga László 1992)
Marco
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Marco » 2010.03.22. 21:13

batihu írta:... amikor a célegyenes utáni balosban keresztbenállt előttem Móricz Krisztián, nem tudtam kikerülni. Utólag is bocs! ...
Ne viccelj! Én kérem az elnézésedet!

Nekem is tetszett a futam, köszönöm szépen a többi versenyző türelmét és megértését a szerencsétlenkedéseim során. Elég nagy idejű kihagyással tértem vissza az online versenyzés világába, már nagyon vártam rá. Mondjuk régen sem voltam nagy ász, de most még rosszabb leszek. :twisted: A viccet félretéve azonban a kvalitásaimat ismerve tudom, hogy nem mostanában fogok dobogós helyekért harcolni, de a középmezőnyben (vagy még hátrébb) is biztosan lesznek remek csaták, előzgetések. Részemről mindig a másikkal toleráns, de ha kell, akkor szükségszerűen agresszív magatartás volt a nyerő, én így állok mindenkihez és ugyanezt várom el. Jelen futam során is volt alkalmam pozícióért csatázni és igen jól esett, remek élmény volt.
batihu

Hozzászólás Szerző: batihu » 2010.03.22. 22:14

Adam Jonas írta:Ford GT-s és Corvette-s emberkéknek szívesen segítenék felkészülni a versenyekre. :P
Akkor te is nevezni fogsz a versenyre? Milyen volt az angol szóbeli? ;)
"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere." - Colin Bruce Chapman
batihu

Hozzászólás Szerző: batihu » 2010.03.22. 22:17

jeamiro írta:Bati én csatlakoznék hasonlo kvalitással :D

Bár a hétvégi teszten egyiken sem tudtam indulni :( de gyakorlok szorgalmasan ;)
Részemről OK! :D ETCC79-el hogy állsz? Mennyi futam van még hátra?
Adam Jonas

Hozzászólás Szerző: Adam Jonas » 2010.03.22. 22:29

batihu írta:
Adam Jonas írta:Ford GT-s és Corvette-s emberkéknek szívesen segítenék felkészülni a versenyekre. :P
Akkor te is nevezni fogsz a versenyre? Milyen volt az angol szóbeli? ;)
Versenyre sajnos nem fogok nevezni időhiány miatt, azonban imádok ilyen "dögöket" vezetni, úgyhogy ha van rá lehetőség, mindenképpen tesztelnék Veletek. :P

Az angol szóbelim úgy néz ki, hogy meg lesz. Szombaton az 50 pontból 39-et szereztem, a szóbeli pedig összesen 70 pont, amiből nekem a minimum 60%-nak meg kell lennie, ami 42 pont. A magnós hókamóka még nincs kijavítva, de ha ott is megvan a minimum pontszám (8), akkor meg is van a szóbelim (39+8=47). :)
Lezárt