Általános Társalgó

Már véget ért bajnokságot topicjai
emerico
Adminisztrátor
Kormány: Logitech G29
Kapcsolat:

Re: Általános Társalgó

Hozzászólás Szerző: emerico » 2009.05.07. 16:44

süti írta:Hát igen,nehéz előre megjósolni mikor és milyen bajnokság legyen indítva a kevés jelentkező miatt.Pedig már a taglétszám nem 8.

ezt ide akartad? mindegy.. egyre több tag van(48) és mégis vannak napok, amikor az istenért nem vagyunk többen 8-10 nevezőnél.
Emerico - Head of SIMCo
Hannibal

Hozzászólás Szerző: Hannibal » 2009.05.09. 22:07

kellene nekem egy crack-es, vagy seriaszámos FRAPS , SZÓVAL AMI RENDESEN MŰKÖDIK. az enyém 3 év után meghülyült /lehet az alaplap csere miatt, nem tudom/ ha tudna valaki segíteni ,nagyon hálás lennék.
az isohunt-ról leszedtem vagy 5-öt, de a video felvételekor csak a mikrofonról érzékeli a hangot és nem lehet megváltoztatni!!
szóval:HELP!!
Hannibal
bardocz

Hozzászólás Szerző: bardocz » 2009.05.09. 22:14

Nekem sem veszi fel a hangot rendesen.Esetleg neked is giga lapod van?
  ▲
▲ ▲ Newfags can't triforce!
emerico
Adminisztrátor
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: emerico » 2009.05.09. 22:16

Hannibal írta:kellene nekem egy crack-es, vagy seriaszámos FRAPS , SZÓVAL AMI RENDESEN MŰKÖDIK. az enyém 3 év után meghülyült /lehet az alaplap csere miatt, nem tudom/ ha tudna valaki segíteni ,nagyon hálás lennék.
az isohunt-ról leszedtem vagy 5-öt, de a video felvételekor csak a mikrofonról érzékeli a hangot és nem lehet megváltoztatni!!
http://uploading.com/files/4YV04VZ5/fraps296.rar.html
Password: usawarez.com
Emerico - Head of SIMCo
süti

Hozzászólás Szerző: süti » 2009.05.10. 10:11

emerico írta:
Hannibal írta:kellene nekem egy crack-es, vagy seriaszámos FRAPS , SZÓVAL AMI RENDESEN MŰKÖDIK. az enyém 3 év után meghülyült /lehet az alaplap csere miatt, nem tudom/ ha tudna valaki segíteni ,nagyon hálás lennék.
Ezzel én is így vagyok,de nem jöttem rá miért a mikrofont használja és nem is tudtam át állítani.
Süti
Szatocs
Név: Pethe Szabolcs
Kormány: Logitech G25

Hozzászólás Szerző: Szatocs » 2009.05.10. 10:14

Nekem is ez a gondom, ha valaki tudja a megoldást, meg progit adni, én is megköszönném. :)

Szerk.: Köszi, ez jó! ;)
Pethe Szabolcs / "Minél jobb, annál jobb!"
Knife
2024 licenszes

Hozzászólás Szerző: Knife » 2009.05.10. 10:37

A hangkártyával van a baj.
Egyes típusoknál segíthet, ha a win hangbeállításokat alapértelmezett(default) helyett átrakjátok a valódi hangkártyára. Felvétel alatt megoldást jelenthet a mikrofon kihúzása (beépített mikrofonnál szintén beállításokban kikapcsolni).
Ha ez nem segít, akkor sajnos csak a két hangkártyás megoldás marad. nekem HD audion megy befele a mikrofon (integrált hangkártya) és kifele SB x-Fi Xtreme közvetít. Így a fraps felajánlja mindkét lehetőséget a felvételre: Detect best - kimeneti jelet veszi fel a soundblasterről stereo vagy multichanel módban és Windows input - mikrofont veszi fel.
Szatocs
Név: Pethe Szabolcs
Kormány: Logitech G25

Hozzászólás Szerző: Szatocs » 2009.05.10. 11:00

Nekem is X-Fi Xtreme van. Eddig, a régi FRAPS-el akármit művelhettem, nem volt jó a hang. Akár be volt dugva a mikrofon, akár nem, és akármire volt állítva. Ez, ami most a linken volt, minden további nélkül beállt normálisra, jól veszi a hangot.
Pethe Szabolcs / "Minél jobb, annál jobb!"
batihu

Hozzászólás Szerző: batihu » 2009.05.10. 20:50

Ami most nekem fent volt az sem működött rendesen! Amit Emerico felrakott holnap próbálom! :roll:
"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere." - Colin Bruce Chapman
Hannibal

Hozzászólás Szerző: Hannibal » 2009.05.10. 21:00

igen ,nekem is az új hangkártya tett be. addig erőlködtem, amíg rájöttem, hogy az új kártyán nem a mikrofont jelöltem ki, hanem a sztereó keverőt. most már a régi fraps is jól működik. szóval azt hiszem, a fraps azt a sound input-ot választja amit a káryán kijelöl az ember. nálam ez a sztereó keverő. Süti próbáld meg ezt, ha még nem oldottad meg.

érdekes.....

nem tudom a lupo jelszót, ami kellene a f12009 hybrid-hez, és a megane- é is kellene Emerico!

Hannibal
Hannibal
Válasz küldése