OK! Jöhet minden!emerico írta:Nekem megvan a mod, sőt van még pár érdekességem. Keresgélek valami helyet aztán este feltöltöm.
Társalgó
-
batihu
Re: Társalgó
"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere." - Colin Bruce Chapman
- Joke
- Kormány: Fanatec CSW v1. base, Porsche 918RSR wheel
Pedál: G25 - Tartózkodási hely: Balatonberény
Közben kipróbáltam az F1 Seven-t és egész jó !
Mentem Ferrarival, Tyrellel, Brabhammal, Hillel és minden autó egy kicsit más, de közel egyforma teljesítményre képesek. Jó benne, hogy egy-egy kocsiból nem csak kettő van, mert akkor több csapat is ment ugyanazzal, tehát bőven van választék. A gázt óvatosan kell adagolni, mert kicsi a tapadás, de kezelhetőbb, mint a GP79. Sok hasznos upgrade van hozzá FFB, fék érzékenység, váltási módok, szóval nekem tetszik.
De kíváncsian várom a '71-es modot, kár hogy csak csütörtökön tudom kipróbálni.
Mentem Ferrarival, Tyrellel, Brabhammal, Hillel és minden autó egy kicsit más, de közel egyforma teljesítményre képesek. Jó benne, hogy egy-egy kocsiból nem csak kettő van, mert akkor több csapat is ment ugyanazzal, tehát bőven van választék. A gázt óvatosan kell adagolni, mert kicsi a tapadás, de kezelhetőbb, mint a GP79. Sok hasznos upgrade van hozzá FFB, fék érzékenység, váltási módok, szóval nekem tetszik.
Név: Rebók József
AZ ÉN F1 Seven verziómban nincs semmilyen upgrades!Joke írta:Közben kipróbáltam az F1 Seven-t és egész jó !
honnad vetted le? ha megvan a link add már ide nekem
ma már nem lesz fenn a f1-1971 mod igaz Emerico?
de ha igen akkor inkább nem alszom!!
de ha igen akkor inkább nem alszom!!
-
Lali
Szép kis vita indult, mod ügyben. Menjünk egy prototípusosat utánna meg egy Túrát A 75 tényleg sokkal másabb mint a 79 kocsi meg annyi van benne mint égen a csillag
-Traktort jobban vezetek mint versenyautót-
-
batihu
Szvsz menjünk egy OW-t! Még vezet....
Emerico, nincs link a 71-es F1-re? 
"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere." - Colin Bruce Chapman
- emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
- Kapcsolat:
Kéne hely, meg idő feltölteni, de most baszakodott a netem. Megoldombatihu írta:Szvsz menjünk egy OW-t! Még vezet....Emerico, nincs link a 71-es F1-re?
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
most jelentkeznék aSIMCO-BA,mert érdekelne a prototyp-race . mik a feltételek?
bár a touring is jó lenne.
sanya
sanya
ma nyomtam egy pár órát a 1975.gto-val, megint azt mondom aki még nem vette le, próbálja ki,mert eeeeeeszméletlen!
ha utána is Open wHEELERS- KELL, LEGYEN, de azután mennünk kell, ezzel a moddal!!
ehhez képest Historic Touring race gyenge nyúl.
bocsánat a túláradó elfogódoddságomért de annyit tegyetek meg, hogy legalább kipróbáljátok!
én is szeretnék menni a F1-1971-ES FORMA1-EL, mert kicsike koromban , még ezek az autók voltak az autós -kártyámban
ezért ki nem hagynám, és szerintem megoldható, hogy mindkettővel megküzdünk!
mindegy milyen sorrendben.
a szavazás alapján mind a 2 -vel kellene./ sőt nekem PL.-ul a Prototyp is nagyon tetszene, ráadásul van is ilyen modom/,
ha Emerico megnézné talán nem is lenne rossz.
és nem muszály minden moddal 12x-versenyezni, elég ha csak 5-6 futamosok lennének.
magyarul ,én indulnék mind a hárommal, mert jók.
észrevételeket, kritikát, bátran vállalom..
/csak dübörögjön az a V8-hangrobbanáss./
ha utána is Open wHEELERS- KELL, LEGYEN, de azután mennünk kell, ezzel a moddal!!
ehhez képest Historic Touring race gyenge nyúl.
bocsánat a túláradó elfogódoddságomért de annyit tegyetek meg, hogy legalább kipróbáljátok!
én is szeretnék menni a F1-1971-ES FORMA1-EL, mert kicsike koromban , még ezek az autók voltak az autós -kártyámban
ezért ki nem hagynám, és szerintem megoldható, hogy mindkettővel megküzdünk!
mindegy milyen sorrendben.
a szavazás alapján mind a 2 -vel kellene./ sőt nekem PL.-ul a Prototyp is nagyon tetszene, ráadásul van is ilyen modom/,
ha Emerico megnézné talán nem is lenne rossz.
és nem muszály minden moddal 12x-versenyezni, elég ha csak 5-6 futamosok lennének.
magyarul ,én indulnék mind a hárommal, mert jók.
észrevételeket, kritikát, bátran vállalom..
/csak dübörögjön az a V8-hangrobbanáss./
- emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
- Kapcsolat:
sanya75 írta:most jelentkeznék aSIMCO-BA,mert érdekelne a prototyp-race . mik a feltételek?
sanya
Ha a tagdíj befizetve, akkor onnan 2010-re minden versenyen részt vehetsz, kéthetente hétfőn van historic jellegű bajnokság, ellentétes héten hétfőn most Power Mini Cup megy még, kéthetente pénteken (most) Seat Leon Eurocup GTR Evolution-al, és kéthetente szombatonként Road to F1 bajnokság. Info a weboldalon, de kérdezz bátran.
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo