Társalgó
Re: Társalgó
nekem sajnos nem jött meg.
na már mindegy.
na már mindegy.
- emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
- Kapcsolat:
Ez volt eddig a legjobb futamom, egészen kiegyensúlyozott voltam, 2 hiba összesen, tök jó. Egész gyors is voltam. A mezőny hiperfair, nincs semmi gebasz sose, pedig a pálya kb 6-7 méter széles. Egyébként a pálya nagyon tetszett, jó kis vonalvezetés, mégha a kivitelezés nem is top, de jó volt.
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
- Mugen
- 2024 licenszes
- Név: Mikle István
- Kormány: DFGT
- Kapcsolat:
Nem volt uncsi ez sem, csakúgy mint Brno, csak itt volt egy pár méter hátrány a pályaszélességet illetően.
Cselt a végén azt játszotta velem mint én Ővele az előző helyszínen, jött fel mint a talajvíz és meg kapkodtam a levegőt.
Ez lebegett a szemem előtt minden húzósabb kanyar előtt
:
http://www.youtube.com/watch?v=w4-PrsWoY_A
Cselt a végén azt játszotta velem mint én Ővele az előző helyszínen, jött fel mint a talajvíz és meg kapkodtam a levegőt.
Ez lebegett a szemem előtt minden húzósabb kanyar előtt
The Power of Dreams
- emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
- Kapcsolat:
Farfus ezt nagyon benézte, jó 1,5 - 2 méterrel előbb akart kanyarodniMugen írta:Nem volt uncsi ez sem, csakúgy mint Brno, csak itt volt egy pár méter hátrány a pályaszélességet illetően.
Ez lebegett a szemem előtt minden húzósabb kanyar előtt:
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
Jó verseny volt, bár én nagyon el voltam veszve. Sajnos már hetek óta nem tudtam leülni gép elé és vezetni, így teljesen elszoktam tőle. Meg is látszott a vezetési stílusomon, hogy időnként úgy mentem, mint a közúton, szépen nyugisan.
A versenyen meg azt a nagyon lassú, dobbantós 1szer, a gyors sikánt meg 2szer néztem be, így romokban volt már az autóm, de gondoltam véigi megyek, ha másért nem is, már az is jó, hogy kicsit vissza szokjak.
Gratulálok mindenkinek, főleg a dobogósoknak!
A versenyen meg azt a nagyon lassú, dobbantós 1szer, a gyors sikánt meg 2szer néztem be, így romokban volt már az autóm, de gondoltam véigi megyek, ha másért nem is, már az is jó, hogy kicsit vissza szokjak.
- Mugen
- 2024 licenszes
- Kapcsolat:
Én úgy láttam, hogy elúszott a kocsi segge a hosszú jobbos végén, odacsapta a bal hátulját a bal oldali szalagkorlát végének és az perdítette be.emerico írta:Farfus ezt nagyon benézte, jó 1,5 - 2 méterrel előbb akart kanyarodniMugen írta:Nem volt uncsi ez sem, csakúgy mint Brno, csak itt volt egy pár méter hátrány a pályaszélességet illetően.
Ez lebegett a szemem előtt minden húzósabb kanyar előtt:
De a legdurvább az volt, hogy ezt a kocsit összerakták, és vasárnap megnyerte vele a 2. futamot az állatja.
The Power of Dreams
- Mugen
- 2024 licenszes
- Kapcsolat:
A célegyenes eleji sikán kijáratnál pont az orrom előtt pörögtél vissza a pályára. Azt hittem az ütő megáll bennem.Tropie írta:Jó verseny volt, bár én nagyon el voltam veszve. Sajnos már hetek óta nem tudtam leülni gép elé és vezetni, így teljesen elszoktam tőle. Meg is látszott a vezetési stílusomon, hogy időnként úgy mentem, mint a közúton, szépen nyugisan.
The Power of Dreams
-
FEFECAPRI
- Kapcsolat:
Nem sikerült megtalálnom a Kormányváltónak a konfigját.
Szeretném kérni Németh Tamás segítségét, felajánlotta nekem hogy megkeresi ha nem találom.
Jó lenne már egy olyan verseny mikor nem ezzel baszakodok.
Szeretném kérni Németh Tamás segítségét, felajánlotta nekem hogy megkeresi ha nem találom.
Jó lenne már egy olyan verseny mikor nem ezzel baszakodok.
Ford Capri 1973 2.8 V6
Szia!
Ezt keresd meg a .plr fájlodban:
Repeat Shifts="2" // 0 = no repeat shift detection, 1 = detect and eliminate accidental repeat shifts within 100ms, 2 = 150ms, 3 = 200ms, 4 = 250ms, 5 = prevent shifting again before previous shift is completed
Üdv
Ezt keresd meg a .plr fájlodban:
Repeat Shifts="2" // 0 = no repeat shift detection, 1 = detect and eliminate accidental repeat shifts within 100ms, 2 = 150ms, 3 = 200ms, 4 = 250ms, 5 = prevent shifting again before previous shift is completed
Üdv
Németh Tamás - Tomievo
Ez miért jó? Így nincs duplaváltás?
Egyszer a versenyen azt hittem meghalt a motor, mert nem húzott, aztán csak véletlenül kettőt váltottam fel:D
Egyszer a versenyen azt hittem meghalt a motor, mert nem húzott, aztán csak véletlenül kettőt váltottam fel:D
▲
▲ ▲ Newfags can't triforce!
▲ ▲ Newfags can't triforce!