Általános Társalgó
- Cselt
- 2024 licenszes
- Név: Cseh Tamás
- Kormány: CSW Base + BMW, Formula rim
- Kapcsolat:
Re: Általános Társalgó
Én úgy tudom, hogy Ingy megy úgyhogy vele kéne megbeszélni, hogy juttasa el a koszorúnkat.
Név: Cseh Tamás
Kormány: CSW Base + Formula rim / BMW rim
Pedál: Clubsport V3
Kormány: CSW Base + Formula rim / BMW rim
Pedál: Clubsport V3
- Mugen
- 2024 licenszes
- Név: Mikle István
- Kormány: DFGT
- Kapcsolat:
Bukócsövön én is filóztam, de ha benn a hátsó ülés akkor elég bután hat mellette ketrec. Van amúgy kifejezetten 4G-hez gyártott Mugen bukócső, azt nézegettem bele.emerico írta:Én arra gondoltam, hogy sportos, akár driftes festések, bukócső, slick gumi. Nagyon nem kell beleőrülni. Festéseket vállalok persze ha kell.Mugen írta:Köszi!
RFC-re próbáltam feltenni WIP-ként, de nem került ki. Nem tudom miért, lehet adminok teszik majd ki, vagy passz.
Sport verzió? Én arra gondoltam, hogy max. kap upgrade-ként valami slick gummát és annyi.
6 centit lehet így is ültetni, meg keményíthető valamennyire. Esetleg állítható dőlés. Na szóval ez már komplett állítható futó is....mindegy.![]()
Majd megtesztelem slick-kel hgy viselkedik, és kiderül, vagy beborul.
Slick-et már betettem (átloptam a hacsiét) egész jó, nem atom-ragyacs slick, de gyorsabb vele a kocsi érezhetően.
Festések, hm. Van 1-2 korabeli race festés, majd utánanézek.
Más:
Én ugyan nem ismertem Juan-t, de részvétem a hozzátartozóinak.
The Power of Dreams
- Mugen
- 2024 licenszes
- Név: Mikle István
- Kormány: DFGT
- Kapcsolat:
Race festés a videó közepétől kb. Civic Vs. CRX @ Suzuka. Azok a motorhangok, áááááááá.
http://www.youtube.com/watch?v=6RGiF9zEgyU
Kéne még csináljak i-VT első lökit is ami van a videóban, csak hogy egyszerűbb legyen a történet.
http://www.youtube.com/watch?v=6RGiF9zEgyU
Kéne még csináljak i-VT első lökit is ami van a videóban, csak hogy egyszerűbb legyen a történet.
The Power of Dreams
Ne vegyetek majd én megveszem a koszorút, mindenki nevében.Cselt írta:Én úgy tudom, hogy Ingy megy úgyhogy vele kéne megbeszélni, hogy juttasa el a koszorúnkat.
-
batihu
Köszi Ingy! Részvétünk, neked is, az összes többi barátjának, és a családjának!
Emerico, ha gondoljátok( Te és a SIMCO tagok), a te számládra utalnék valamennyit, hogy pótoljunk Ingy költségeibe!
"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere." - Colin Bruce Chapman
Én is....
,,Az életemet adnám ezért a Nőért, de Ő azt akarja, mosogassak is...." (HellBoy 2)
- emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
- Kapcsolat:
Természetes. A hozzám átutalt összeget, plusz az enyémet hiánytalanul átadom Ingy-nek!
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
Megállapodunk egy összegben, vagy ki mennyit gondol, vagy megkérdezzük Indyt mennyit költött?emerico írta:Természetes. A hozzám átutalt összeget, plusz az enyémet hiánytalanul átadom Ingy-nek!
,,Az életemet adnám ezért a Nőért, de Ő azt akarja, mosogassak is...." (HellBoy 2)
Mivel hamvasztják (nincs tapasztalatom de a szüleim mondják hogy nem lesz nagy helyen), kicsi de szép koszorút veszek. Holnap rendelem meg. Anyagiakról még nem tudok mit mondani.