Társalgó
Re: Társalgó
Ja, sok a kigyorsítás.
Annyira jó ez a mod, hogy hiába van messze a verseny, jó gyakorolni vele. Rég volt már ilyen autó.
Annyira jó ez a mod, hogy hiába van messze a verseny, jó gyakorolni vele. Rég volt már ilyen autó.
▲
▲ ▲ Newfags can't triforce!
- Szatocs
- Név: Pethe Szabolcs
- Kormány: Logitech G25
Pont azon gondolkoztam, hogy nem is tudom, hogy kifizetődő-e olyannak motort venni, akinek nincs is puttonya.
Joke: köv versenyen Tropie meg Cselt is bejön a számításba, meg ki tudja még hányan.
Joke: köv versenyen Tropie meg Cselt is bejön a számításba, meg ki tudja még hányan.
Pethe Szabolcs / "Minél jobb, annál jobb!"
Akkor pláne kifizetődő. 10%-al erősebb motor itt eléggé megdobja a súly/paci arányt.
▲
- Joke
- Kormány: Fanatec CSW v1. base, Porsche 918RSR wheel
Pedál: G25 - Tartózkodási hely: Balatonberény
Jah, én is úgy gondoltam, hogy többen, ill. maximum a 2. helyért csatázhatunk, ha GabiSzatocs írta:Pont azon gondolkoztam, hogy nem is tudom, hogy kifizetődő-e olyannak motort venni, akinek nincs is puttonya.
megveszi az erősebb motort.
Név: Rebók József
- Szatocs
Bardocz: csak azért mondom, mert nem sok a különbség, és ha jól tudod cibálni az előtted lévő idegeit, akkor alap motorral is elé kerülhetsz, a stabilan gyorsan menés itt igencsak kifizetődő. Ha meg a következő szériát úgy kezded, hogy erősebb motor + jobb gumi, az sem lenne rossz. De hát ebből a sorozatból is van még jópár verseny. 
Igazából van még időm, hogy kipróbáljam melyik éri meg jobban. Ha tudnék fizetős helyen végezni alap kocsival végig, akkor nem is vennék semmit, hanem majd motor meg gumi következő szériánál, bár ott a motor még ennyit sem fog számítani szerintem, igaz nem tudom milyen erős, és milyen nehéz.
▲
- Szatocs
Az is igaz, hogy jobb motorral ha gyorsabb is vagy annyival, és esetleg sikerül az első 2 között beérned, igen hamar visszajön a jobb motor ára. 
Még nagyon ingatag az indulásom a következő futamon, megint megy a variálás én meg már nem tudok igazodni hozzájuk...
Én simán megvenném a jobb motort gumit,2.5 -el gyorsabb az alapnál, csak a jobb gumi 1.5 mp.hamar bejön a befektetett lóvé.Tim helyében megvenném a jobb motort is, tuti 1 hely, mig valaki aki megtudja szorítani mikor lecc ft rá.
Nekem nincs annyi a jobb gumi, eddig 8 tized csak az alaphoz képest. Még gyakorlok, hátha van még benne.
▲