Társalgó

Már véget ért bajnokságot topicjai
Joke
Kormány: Fanatec CSW v1. base, Porsche 918RSR wheel
Pedál: G25

Re: Társalgó

Hozzászólás Szerző: Joke » 2010.01.17. 09:44

Összességében jó verseny volt.
Végre pole-ból indulhattam, de a rajttól Tim Gabi sokkal jobban jött el. Aztán 12 körön keresztül üldöztem és kerestem azt a helyet, ahol el tudok menni, ami sikerült is. :D A köv. körben utolértük a lekörözött Darvasit, aki megint össze-vissza mozgott a pályán ezért fékeznem kellett és kipördültem.
Így oda lett az áhított első győzelem.
Darvasinak annyit, mivel már a második versenyemet rontja el zsinórban: ha jön a versenyre, gyakoroljon annyit, hogy biztonságosan tudjon körözni, ha kell lehúzódni, tehát uralni a kocsit, mert így csak mások játékát rontja el.
Név: Rebók József
Tropie

Hozzászólás Szerző: Tropie » 2010.01.17. 12:10

Hát nekem maga volt a rémálom...

Nem a pálya, vagy az autó beállításával volt bajom, hanem a hangulatra, meg az egész háttér ricsajra értem, ami egész futam alatt mögöttem volt.
A futam rajtját megelőzően 2 percel fejeztem be a kirámolást a kisteherautóból, aztán mikor megkérdeztem: "Ugye nincs már semmi sem amit ki kéne csomagolni, stb?", a válasz egyértelmű volt hogy nem.

De azért csak csak baszogatva voltam végig egész verseny alatt, hogy ezt azt hová tettem, ez milyen, az meg hogy tetszik, figyelj valamit mondok...stb....áááááááá

Számtalanszor benéztem a féktávokat emiatt és sokszor nem is hallottam az autó hangját, akkora hangerővel volt a duma mögöttem, szinte direkt...majd mikor már vége lett a futamnak, jött az aranyos beszólás: "Nah, hagylak versenyezni..." ehk...

Jövőhéten lesz új gépem, és akkor el fogok bújni a sarokba egy hangszigetelt paraván mögé.
TerranceG
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: TerranceG » 2010.01.17. 12:53

Időmérőn megfutottam a legjobbamat, sikerül 40 alá mennem, ami igaz csak a 8. helyre volt elég, de a személyes célomat teljesítettem.
Versenyen sok hibával lettem a hetedik, volt olyan kör, ahol majd minden kanyarban hibáztam. Lényeg, hogy megint jött egy kis pénz a konyhára. Ahogy számolom Tim Gabinak összejött a motorra való is. Asszem egyértelmű a helyzet. remélem másnak is meglett, nem néztem utánna. Mondjuk ha megkapja a puttyonyt, akkor csak nem lesz annyira virgonc :)
Név: Kaszap Zsolt
emerico
Adminisztrátor
Kormány: Logitech G29
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: emerico » 2010.01.17. 13:32

Tropie, ez sajnos ilyen... Gondoltam hogy valami nem stimmel
Emerico - Head of SIMCo
Szatocs
Név: Pethe Szabolcs
Kormány: Logitech G25

Hozzászólás Szerző: Szatocs » 2010.01.17. 16:39

Puttonnyal is elég virgoncnak lehet lenni, a max súly is csak kb 3-4 tizedet jelentett pl ezen a pályán. :D Ha meg jön emellé a 10%-al erősebb motor, akkor kb semmit nem veszít.
Pethe Szabolcs / "Minél jobb, annál jobb!"
emerico
Adminisztrátor
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: emerico » 2010.01.17. 16:53

A következő pálya, Rockingham más vezetési stílust igényel, inkább pontos kanyarbevétel kell, mintsem csúsztatás. Érdekes lesz, szerintem sokkal technikásabb pálya.
Emerico - Head of SIMCo
bardocz

Hozzászólás Szerző: bardocz » 2010.01.17. 17:40

Az nem jó, nekem az olyan pályák valók amik egyszerűek, mint a faék.
  ▲
▲ ▲ Newfags can't triforce!
Joke
Kormány: Fanatec CSW v1. base, Porsche 918RSR wheel
Pedál: G25

Hozzászólás Szerző: Joke » 2010.01.17. 19:14

Szatocs írta:Puttonnyal is elég virgoncnak lehet lenni, a max súly is csak kb 3-4 tizedet jelentett pl ezen a pályán. :D Ha meg jön emellé a 10%-al erősebb motor, akkor kb semmit nem veszít.
Ráadásul puttony se lesz, ha jól számoltam a sorrendet: Szatocs - Joke - Tropie az első három.

Úgyhogy csatázhatunk a második helyért, legalább is remélem :D
Név: Rebók József
bardocz

Hozzászólás Szerző: bardocz » 2010.01.17. 19:27

Ha tudok jól menni a következő futamon, és meglesz a pénz új motorra, akkor majd segítek :lol: Nem tudom mennyire lesz kifizetődő a motorra várós taktika, főleg, hogy a tapadás nem lesz nagyobb, de próba cseresznye.
  ▲
▲ ▲ Newfags can't triforce!
emerico
Adminisztrátor
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: emerico » 2010.01.17. 19:54

bardocz írta:Ha tudok jól menni a következő futamon, és meglesz a pénz új motorra, akkor majd segítek :lol: Nem tudom mennyire lesz kifizetődő a motorra várós taktika, főleg, hogy a tapadás nem lesz nagyobb, de próba cseresznye.
A mostani pályán jönne jól a plusz erő
Emerico - Head of SIMCo
Lezárt