@ emerico
"hát nem ígértem könnyű melót

ez rohadt nehéz mod. de nem azért mert kitaláltam hogy nehéz lesz hanem mert ez kb ilyen volt" - Háááttt nem egészen

Amennyiben ültél ilyen autoban s pláne vezetted is, akkor te is tudod, hogy nem ilyenek voltak
De ez a mod nem is erről szól szerintem

Ez fantázia mod s szorakozást versenyt hivatott szolgálni, úgy gondolom.
Leszedtem s kipróbáltam. A további fejlesztéséhez egykét tanács, talán segít.
- Jelenleg a mod azonos fizikát használ mindegyik autó alatt, legyen az Alfa, Capri stb... Mint BMW fizikát használ.
Elképzelés teljesen jó, csak éppen így sok autó vezethetősége igen csak irreális lett.
Amennyiben a TS-en elmondottak alapján fejleszted tovább s azokat a változtatásokat megteszed,amit említettem, még jobb lehet

Ha valaki Caprit választ, akkor érezze azt is, hogy Caprit vezet s ne BMW-t

Ahhoz, hogy közel azonos időket lehessen velük menni, s mindegyik autó fillingje megmaradjon, javaslom a mod további fejlesztésénél a változtatásokat végezd el. Engine, gears, damage, tbc, maradhat azonos hdv-ben még apro fejlesztés kell
További jó munkát hozzá
Amennyiben azonos autó tulajdonságú versenyeket szeretnénk, javaslom már kész modokat figyelembe venni:
1: BMW E90 WTCC
2: Zonda RS
Mindkettővel jó versenyeket lehetne vivni, nem is beszélve a Zondáról, mely ügyebár Magyar s SIMCo tagok által készített! Már ezen alápján is megérdemelne kellő figyelmet