Társalgó

Már véget ért bajnokságot topicjai
emerico
Adminisztrátor
Kormány: Logitech G29
Kapcsolat:

Re: Társalgó

Hozzászólás Szerző: emerico » 2010.01.05. 22:36

bardocz írta:Ez a Ford egyszerűen fantasztikus. Nincs mit javítani rajta, amit lenne, azt már a játék miatt nem lehet, szerintem ezzel kéne menni a F1-ig végig:D

Örülök hogy eddig a többségnek bejön. Azt hiszem ezzel a sráccal akivel teszteltem jókat lehet alkotni, mert jókat mond, nem veszik el a részletekben, hanem a feelinget akarja Ő is visszakapni.

Azért van rajta javítani való, de nem fizikai.
Emerico - Head of SIMCo
Cselt
2024 licenszes
Név: Cseh Tamás
Kormány: CSW Base + BMW, Formula rim
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Cselt » 2010.01.05. 22:57

Szerintem is nagyon ottvan a cucc! Tegnap teszteltem egy kicsit és ráéreztem, hogy hogyan is kéne ezzel menni és nagyon frankó volt. Az nagyon király mikor tudja az ember, hogy mennyit lehet csúsztatni a kocsin, hogy még ne forogjon meg, de azért haladjon is. Szal grat Emerico!
Név: Cseh Tamás
Kormány: CSW Base + Formula rim / BMW rim
Pedál: Clubsport V3
bardocz

Hozzászólás Szerző: bardocz » 2010.01.05. 23:28

Sokszor direkt rá is kell kormányozni csúszás közben, hogy pont kicsússzak a rázókőig, egyszerűen nagyon bejön. Kell egy ilyen igaziban is, annyira jó :lol:
  ▲
▲ ▲ Newfags can't triforce!
jeamiro
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: jeamiro » 2010.01.05. 23:55

Hát én évekkel ezelőt kezdtem simezni amikor kijőt az első gtr, azt toltam egy darabig aztán évekig semmi. Most itt nálatok kezdtem újra és számtalan modot probáltam idáig, akár ligás akár más modot, de olyan moddal még nem találkoztam ami ennyire viszaadta volna a fizikai behatásokat, és azt az érzést ami hiányzik a valosághoz képest. Idáig ez a mod amire azt mondom, hogy le a kalappal az előtt aki a fizikát megirta, szoval csak gratulálni tudok ismételten.
Grat Emerico, még sok ilyen sikeres munkát. :D

A mod annyira meghozta a kedvemet, hogy elkezdtem a grafika mellé tanulni a 3D-s tervezést is, igaz, hogy egyenlőre csak autodidakta modon, bár a suliban van oktatás erre is de mint tanuló még nekem is 600.000-forint évente és 2 éves a képzés. Ha tehetném biztosan tanulnám papirért azt is :?
Választhatsz: vagy megtanulod 100%-ig az autót és 100%-ig a pályát, vagy csak az egyiket. Ekkor azonban a másikra kell figyelned. Mind a kettőre nem koncentrálhatsz egyszerre! Valamelyiket el kell felejtened. (Ranga László 1992)
emerico
Adminisztrátor
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: emerico » 2010.01.06. 01:26

Köszi :)

A 3D-t érdemes tanulni, jó szakember kell ezen a téren sok helye, nagyon sok tv csatorna van ma már. Meg hát lehet modellezgetni jó kis járgányokat :P

Azt hiszem ez a mod valami áttörést fog hozni a fizikáimban, mert elég sok apróságra rájöttem, és talán meg is tudom majd valósítani, plusz van most egy olyan tesztpilóta, aki szinte már mindent vezetett, és elég jó visszajelzéseket ad.
Emerico - Head of SIMCo
Szatocs
Név: Pethe Szabolcs
Kormány: Logitech G25

Hozzászólás Szerző: Szatocs » 2010.01.06. 01:47

Annyi jót írtok, így is égek a vágytól, hogy kipróbáljam, de sajnos péntek esténél hamarabb tuti nem fogom. :?
Pethe Szabolcs / "Minél jobb, annál jobb!"
kamikaze
2024 licenszes
Név: Füzy Barna

Hozzászólás Szerző: kamikaze » 2010.01.07. 09:59

Az én fa kezemnek meg béna lábamnak ez a mod egy kicsit "gyenge", de talán ráérzek.
Név:Füzy Barna
Tropie

Hozzászólás Szerző: Tropie » 2010.01.07. 15:22

Nagyon jól lehet vele érezni a csuszásokat és könnyen meg lehet fogni az autót, és van egy pont amin ha túlbillen, máris megforog, ez így szerintem nagyon jó. Bár én ilyen autót soha nem vezettem, viszont más tapasztalataimból, illetve a videoból azt mondhatom, hogy reális a fizika, gratula
norbimotard
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: norbimotard » 2010.01.07. 21:36

Nagyon jó a mod. De ha lehet jó lenne, ha ebben a szériában már láthatnának az dobogó setupját. Tudom hogy még most sincs ezer féle állitási lehetőség, és hogy mindenkinek más a vezetési stílusa és ahhoz más beállitások kellenek. De a magamféle kezdőknek biztosan tanulságos lenne és talán összebb hozná a mezőnyt.
emerico
Adminisztrátor
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: emerico » 2010.01.07. 21:47

norbimotard írta:Nagyon jó a mod. De ha lehet jó lenne, ha ebben a szériában már láthatnának az dobogó setupját. Tudom hogy még most sincs ezer féle állitási lehetőség, és hogy mindenkinek más a vezetési stílusa és ahhoz más beállitások kellenek. De a magamféle kezdőknek biztosan tanulságos lenne és talán összebb hozná a mezőnyt.
Természetesen elkérhetem, sőt kötelezővé tehetem ezt, de ki tudja, hogy tényleg azzal ment az illető. Én pl odaadom szívesen, általában a setupjaim jók, csak a kezemben nincs több
Emerico - Head of SIMCo
Lezárt