INGYENES - PowerMini Cup - Társalgó

Már véget ért bajnokságot topicjai
bardocz

Re: INGYENES - PowerMini Cup - Társalgó

Hozzászólás Szerző: bardocz » 2010.01.04. 22:25

Ó, hogy de utálom ezt az autót.
  ▲
▲ ▲ Newfags can't triforce!
KisKimi

Hozzászólás Szerző: KisKimi » 2010.01.04. 22:28

(Bocs hogy ilyen sokat írok, csak mindig kimegy a fejemből valami :D )
A 2. szektorban az első egyenes utána éles hajtűt úgy gondoltam, hogy a hajtűig emelkedik, a hajtű után meg a 3. szektorvonalig lejt, így még nehezebbé téve a pályát. Ha nagyon bonyolult akkor hagyjátok. :)
Gergo Baldi
emerico
Adminisztrátor
Kormány: Logitech G29
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: emerico » 2010.01.04. 22:29

Pálya sajnos eléggé bugos volt, az egyenesben, és a fél oválon is volt egy egy ív, amiért büntetést adott. Ha meg már egy megvan, akkor a második áthajtást egyből adja. Innentől akárhogy spórolgattam a benyóval, a végén nem sokat ért...

Akik az elején végeztek azok ügyesek :)

Egy tapasztalat, nem rakok ki más által készített pályát, csak forrást fogadok el, és én fejezem be. Bocs Clayman, nem sértés, nagyon szép munkát készítettél, de jobb ha látok mindent.
Emerico - Head of SIMCo
gazsiadam

Hozzászólás Szerző: gazsiadam » 2010.01.04. 22:32

Következő pályánál csinálljátok meg a pálya szélét is plz.

Kancsar Ferenc: én tudom, hogy megcsusztál és nem volt szándékos, de a versenyemnek annyi volt ott.
Pistike

Hozzászólás Szerző: Pistike » 2010.01.04. 22:46

Ilyen hogy lehet egy pályán? megyek bent az oválison (nem tudom de valaki le tolt és mentem a fű re és aszt írta hogy le rövidítettem a pályát?!!!!) ilyen nincs aztán pedig az utolsó 3 kőrben meg a síkan balosába? miközben nem is vágtam?
Ha nincs ez a pálya hiba a kor talán simán meg volna a 3 hej..... így vagy a 15. végeztem mert volt 2-vagy 3 STOP/GO és le se tudtam tölteni... Ilyennel még nem találkoztam hogy pályán vagyok és meg bűntettnek.
A startot követően pedig elsőnek fordultam (ha nincs a szar kormányom hibája hogy kettőt vált le egyszerre ) és ahogy visszaváltottam azonban ki pördültem mert a motor nem bírta. Így tehát le csúsztam vagy a 10 helyre. és jó alaposan ki pofoztak engem :D Szörnyű futam volt..
FRONTLINE Rally Team
Mugen
2024 licenszes
Név: Mikle István
Kormány: DFGT
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Mugen » 2010.01.04. 22:47

Ááááá! Káosz, agyvérzés, idegbaj. 9. helyről feljövök 1 kör alatt a 3-ra, majd a meglepetéstől el is cseszem és GOTO 9.
Sok körön át csatáztunk ott a 6-10 helykörnyékén, szépen feljövök, megint hiba, agyam már füstölt, mondom kilépek. Orrtolás, seggkirakás, minden volt aminek nem kellett volna lennie.
Aztán gondoltam: De sok ez a benya, lássuk hogy megy lassúban a kocsi. Hát lassúnak lassú volt de nem is fogyasztott. Örülök ennek a 4. helynek nagyon. Ami a mai formámat illeti, ajándék.
The Power of Dreams
Clayman
Név: Gergely Maros
Kormány: Thrustmaster TMX Pro

Hozzászólás Szerző: Clayman » 2010.01.04. 22:58

emerico írta:Pálya sajnos eléggé bugos volt, az egyenesben, és a fél oválon is volt egy egy ív, amiért büntetést adott. Ha meg már egy megvan, akkor a második áthajtást egyből adja. Innentől akárhogy spórolgattam a benyóval, a végén nem sokat ért...

Akik az elején végeztek azok ügyesek :)

Egy tapasztalat, nem rakok ki más által készített pályát, csak forrást fogadok el, és én fejezem be. Bocs Clayman, nem sértés, nagyon szép munkát készítettél, de jobb ha látok mindent.
Nem para, megértem és sorry mindenkitől aki belefutott ebbe a hibába, nekem nem volt ilyen tapasztalatom csak ha tényleg vágtam. Egy másik tanulság az is lehetne, hogy verseny előtt ki kéne próbálni élesben a pályát, hogy lehessen javítani.
Understeer is when you hit the wall at the front,
Oversteer is when you hit the wall at the rear :)
jeamiro
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: jeamiro » 2010.01.05. 01:44

Én találtam még egy hibát a pályában, nézétek vissza, a célegyenes utáni első jobbos ív végénél belemegyek egy láthatatlan kátyuba :lol:
(Magyar útak :lol: :lol: :lol:) Ja és ez az első kőrben tőrténik 4:30 nál, már visszanéztem vagy százszor mert annyira nevetséges eset :D
Olyan mintha kiesne a bal eleje kiszakadna a semmitől és megforgat, a rendszámom le is repűl akkora volt a forgás :D :D :D

http://kepfeltoltes.hu/100105/rFactor_2 ... es.hu_.jpg
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára jeamiro 2010.01.05. 02:33-kor.
Választhatsz: vagy megtanulod 100%-ig az autót és 100%-ig a pályát, vagy csak az egyiket. Ekkor azonban a másikra kell figyelned. Mind a kettőre nem koncentrálhatsz egyszerre! Valamelyiket el kell felejtened. (Ranga László 1992)
Fitti

Hozzászólás Szerző: Fitti » 2010.01.05. 02:01

Pistike írta:Ilyen hogy lehet egy pályán? megyek bent az oválison (nem tudom de valaki le tolt és mentem a fű re és aszt írta hogy le rövidítettem a pályát?!!!!) ilyen nincs aztán pedig az utolsó 3 kőrben meg a síkan balosába? miközben nem is vágtam?
Ha nincs ez a pálya hiba a kor talán simán meg volna a 3 hej..... így vagy a 15. végeztem mert volt 2-vagy 3 STOP/GO és le se tudtam tölteni... Ilyennel még nem találkoztam hogy pályán vagyok és meg bűntettnek.
A startot követően pedig elsőnek fordultam (ha nincs a szar kormányom hibája hogy kettőt vált le egyszerre ) és ahogy visszaváltottam azonban ki pördültem mert a motor nem bírta. Így tehát le csúsztam vagy a 10 helyre. és jó alaposan ki pofoztak engem :D Szörnyű futam volt..
Gondolom gyakorlás közben volt, hogy rátetted a sikán bal oldalára és akkor nem mérte az időt, meg még volt 1-2 ilyen hely. Nah ha azt nem csinálod versenyen se, akkor tuti nem veszi vágásnak, mert én figyeltem rá és nem is írta 1-szer se. Csak ennyit kellett volna megjegyezni. És nem bántásnak írtam, csak gondolom nálad is volt ilyen edzésen, és akkor nem is mérte az időt.
Ebből is tanultunk. Legközelebb csinálunk funrace-t előtte vmikor és akkor kiderülnek a hibák. Nekem kicsit bántó volt, hogy végig tartottam magam az 1. helyen és a végén rátankoltam, mivel már jelzett és akkor visszaesek a 4. helyre, mert másnak meg elég. Azért még 2-t autót sikerült megelőznöm a végéig. Legközelebb jobban számolok én is. Ez is tanulság. Nah azért jó volt. Köszi fiúk. Jó8!
Clayman
Név: Gergely Maros
Kormány: Thrustmaster TMX Pro

Hozzászólás Szerző: Clayman » 2010.01.05. 09:59

jeamiro írta:Én találtam még egy hibát a pályában, nézétek vissza, a célegyenes utáni első jobbos ív végénél belemegyek egy láthatatlan kátyuba :lol:
(Magyar útak :lol: :lol: :lol:) Ja és ez az első kőrben tőrténik 4:30 nál, már visszanéztem vagy százszor mert annyira nevetséges eset :D
Olyan mintha kiesne a bal eleje kiszakadna a semmitől és megforgat, a rendszámom le is repűl akkora volt a forgás :D :D :D

Az tök fura mert még az úton vagy négy kerékkel nem pedig a terrain részen... El tudok ilyet képzelni, ha mondjuk nincs rendesen megcsinálva a környezet, nem csatlakoznak rendesen egymáshoz a lapok vagy hiányzik egy vagy valami, de ott... nem tudom mi lehetett, majd megnézem a pályát. Elég kellemetlen ez nekem tényleg sorry mindenkitől a hibákért!
Understeer is when you hit the wall at the front,
Oversteer is when you hit the wall at the rear :)
Válasz küldése