Általános Társalgó

Már véget ért bajnokságot topicjai
bardocz

Re: Általános Társalgó

Hozzászólás Szerző: bardocz » 2010.01.01. 08:43

Pumba, te szemét, én akartam megírni 2010 első hsz-ét :lol:
  ▲
▲ ▲ Newfags can't triforce!
jeamiro
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: jeamiro » 2010.01.01. 13:11

Debilon Boldog Születésnapot!
Egyűt érzek veled, mint sorstárs :D
emerico írta:Nya Boldog Új Évet!
Jemairo, hogy pont ma van a szülinapod... Végül is nem rossz. Mindenki neked örül ma :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol:
Választhatsz: vagy megtanulod 100%-ig az autót és 100%-ig a pályát, vagy csak az egyiket. Ekkor azonban a másikra kell figyelned. Mind a kettőre nem koncentrálhatsz egyszerre! Valamelyiket el kell felejtened. (Ranga László 1992)
Debilon
Kormány: Logitech DFGT

Hozzászólás Szerző: Debilon » 2010.01.01. 14:25

viszont :)

ja, hát nehéz dolgok ezek ;)
Go Ravens!
jeamiro
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: jeamiro » 2010.01.01. 14:27

Debilon írta:viszont :)

ja, hát nehéz dolgok ezek ;)
Nem nehéz, a villágon mindenhol minket ünnepelnek :lol: :lol:
Választhatsz: vagy megtanulod 100%-ig az autót és 100%-ig a pályát, vagy csak az egyiket. Ekkor azonban a másikra kell figyelned. Mind a kettőre nem koncentrálhatsz egyszerre! Valamelyiket el kell felejtened. (Ranga László 1992)
TerranceG
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: TerranceG » 2010.01.01. 14:44

Buék mindenkinek!

Boldog szülinapokat!
Név: Kaszap Zsolt
Lali

Hozzászólás Szerző: Lali » 2010.01.01. 17:00

jeamiro írta:Csak egy buta kérdés, valahogy beakadt az etcc és a capri, akármit állítok mindenre azt tőlti be, járt már igy valaki? És egyáltalán mitől lehet?
Már probálkoztam modlauncherrel is de hiába választok ki bármit betőlt és a pályánál visszaadja a paul és a caprit?

Na szóval egyszerűbben akármilyen modot és pályát választok ki mindig a pault és a kaprit tőlti be.
Boldog új évet mindenkinek!
Isten éltessen sokáig Jeamiro és Debilon
Nekem ami utoljára volt a játékban az tölti be újra mikor legközelebb indítom még akkor is amikor a mod launchert használom. A játékon belül viszont e miatt újra ki kell választani amit és amivel játszani szeretnék de ez nekem nem gáz.
-Traktort jobban vezetek mint versenyautót-
jeamiro
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: jeamiro » 2010.01.01. 18:31

Lali írta:
jeamiro írta:Csak egy buta kérdés, valahogy beakadt az etcc és a capri, akármit állítok mindenre azt tőlti be, járt már igy valaki? És egyáltalán mitől lehet?
Már probálkoztam modlauncherrel is de hiába választok ki bármit betőlt és a pályánál visszaadja a paul és a caprit?

Na szóval egyszerűbben akármilyen modot és pályát választok ki mindig a pault és a kaprit tőlti be.
Boldog új évet mindenkinek!
Isten éltessen sokáig Jeamiro és Debilon
Nekem ami utoljára volt a játékban az tölti be újra mikor legközelebb indítom még akkor is amikor a mod launchert használom. A játékon belül viszont e miatt újra ki kell választani amit és amivel játszani szeretnék de ez nekem nem gáz.
Persze, ez természetes, nekem az volt a gondom, hogy hiába választottam másik modot autót és pályát, mindig ugyan azt tőltőte be. Egyébként már nem gond, egy reinstal megoldotta a gondomat.
A jókivánságokat pedig mindenkinek köszönőm :D
jeamiro
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: jeamiro » 2010.01.01. 23:10

Nem tudom, de Emerico te tetted közé az Xgames pályát, mert most találkoztam vele valahol a letőltésekben. (igaz Simco munkának van feltűntetve)

http://39data.web.fc2.com/rFt.html

Itt találtam.
jeamiro
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: jeamiro » 2010.01.02. 00:43

Na nyomoztam egy picikét, probáltam leforditani az infokat és arra jutóttam, hogy ez mint a rfcentrál egy gyűjtő oldal akar lenni. Egyébbként megtaláltam itt a Power Minit és még jó pár Simcos dolgot.
emerico
Adminisztrátor
Kormány: Logitech G29
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: emerico » 2010.01.02. 11:41

jeamiro írta:Na nyomoztam egy picikét, probáltam leforditani az infokat és arra jutóttam, hogy ez mint a rfcentrál egy gyűjtő oldal akar lenni. Egyébbként megtaláltam itt a Power Minit és még jó pár Simcos dolgot.
Vannak gyűjtő oldalak, olyanok amilyenek. A fent említett nem rossz, csak a linkek 80%-a már halott.
Ne foglalkozzatok vele, nem érdekes. Addig nincs baj, mig odabiggyesztik, hogy SIMCo. Egyébként meg a Liga modok nem is legálissak, mert nem kérek rájuk engedélyt, hisz nem is adom ki ezeket.
Emerico - Head of SIMCo
Válasz küldése