Nurburgring 12H - GT Sport - Jelentkezés, társalgó

Már véget ért bajnokságot topicjai
Szatocs
Név: Pethe Szabolcs
Kormány: Logitech G25

Re: Nurburgring 12H - GT Sport - Jelentkezés, társalgó

Hozzászólás Szerző: Szatocs » 2009.12.21. 23:15

Alaplapi drivert egyet sem szedtem le, Win7 gondoskodik róla, viszont a hangkarim ki van rajta lőve, mert X-Fi Gamer-em van. Ebben sajnos nem tudok segíteni, de ha minden igaz, felrakja Neked alapból.
Pethe Szabolcs / "Minél jobb, annál jobb!"
Adam Jonas

Hozzászólás Szerző: Adam Jonas » 2009.12.21. 23:22

Szatocs írta:Alaplapi drivert egyet sem szedtem le, Win7 gondoskodik róla, viszont a hangkarim ki van rajta lőve, mert X-Fi Gamer-em van. Ebben sajnos nem tudok segíteni, de ha minden igaz, felrakja Neked alapból.
Ajjaj, na az a gáz, h olvastam egy külföldi fórumot, s ott mindenhol arról panaszkodnak, hogy nem működik megfelelően. :?
Szatocs

Hozzászólás Szerző: Szatocs » 2009.12.21. 23:32

32 bitest rakj fel, lehet, hogy az alaplaphoz kapott xp-s driver is jó lesz.

Szerk.: Na rákerestem én is, tényleg lehet ilyen probléma, és annál, amit találtam, az XP-s driver sem oldotta meg.
Vannak az újabb alapla szériák, M4-esek, meg nem tudom még milyen, lehet, hogy azoknak a hangkártya drivere is jó lehet, meg olvastam egy beállítási lehetőségről, ahol egy virtuális keveréssel mindegyik hangszóró működésre bírható, valami beállítási menet le is van írva. De ezeket tényleg ki kellene először próbálni, hogy miként működik-nem működik.

Meg olyat is olvastam, hogy csak a DTS-el van baj, ha azt nem használod, akkor nincs jelentősége.

http://prohardver.hu/tema/asus_m2n-e_al ... -4782.html
Itt van egy link is.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Szatocs 2009.12.21. 23:47-kor.
Adam Jonas

Hozzászólás Szerző: Adam Jonas » 2009.12.21. 23:47

Szatocs írta:32 bitest rakj fel, lehet, hogy az alaplaphoz kapott xp-s driver is jó lesz.

Szerk.: Na rákerestem én is, tényleg lehet ilyen probléma, és annál, amit találtam, az XP-s driver sem oldotta meg.
Vannak az újabb alapla szériák, M4-esek, meg nem tudom még milyen, lehet, hogy azoknak a hangkártya drivere is jó lehet, meg olvastam egy beállítási lehetőségről, ahol egy virtuális keveréssel mindegyik hangszóró működésre bírható, valami beállítási menet le is van írva. De ezeket tényleg ki kellene először próbálni, hogy miként működik-nem működik.
Mondjuk azt írták, hogy 5.1 és 7.1-nél van gáz, nekem meg 2.1-es a hangfalam (2 channel), tehát egy jack dugó van hátra bedugva, szóval elméletileg működnie kéne még az elvileg rossz driverrel is. :)
Szatocs

Hozzászólás Szerző: Szatocs » 2009.12.21. 23:48

Jaja! :D
Adam Jonas

Hozzászólás Szerző: Adam Jonas » 2009.12.22. 00:03

Még annyit akarnék kérdezni, hogy a hálókártyát és netet is sikerült rendesen belőnöd? :D Most olvastam valami olyasmit az előb PH!-n, hogy valakinek 10-15 percenként valamilyen hibaüzivel megszakította a kapcsolatot a routerrel (bár ha jól vettem ki az illető szavaiból, wifis routere volt).

Bocs, hogy ennyire aprólékosan kérdezek itt mindent, csak nem akarok befürödni vele, hogy aztán 3 óra után kezdjek elölről az egésznek, csak akkor már XP-vel. :)
Szatocs

Hozzászólás Szerző: Szatocs » 2009.12.22. 00:16

Én háló drivert sem raktam, magától amit felrakott, az tökéletesen megy. Wifi-s routerem nekem is van, de minden versenynél át szoktam most már kötni modemre, hogy tesómék se netezzenek addig, amíg tétje van a dolognak, meg a router se okozzon gondot esetleg. Amikor meg nem versenyzek, simán jól megy a routerrel, 2 noti + asztali gép sem ritka egyszerre.
jeamiro
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: jeamiro » 2009.12.22. 01:22

Sajnos ez a hálókártyás dolog létező probléma, nekem is 3 gép megy egyszere és felváltva hol ez hol az elfelejti látni a wifis rutert.
A hibára még nem sikerűlt megoldást találni, de szívesen vennék én is valami okosat :D
Választhatsz: vagy megtanulod 100%-ig az autót és 100%-ig a pályát, vagy csak az egyiket. Ekkor azonban a másikra kell figyelned. Mind a kettőre nem koncentrálhatsz egyszerre! Valamelyiket el kell felejtened. (Ranga László 1992)
Tropie

Hozzászólás Szerző: Tropie » 2009.12.22. 11:30

Nálam, amit elloptak gépeket és routert, az wifi rendszerben volt összekötve.

Nos én ott a gépeknél külön megadtam, hogy csak is azt a routert, azaz azt keresse előbb. Aztán a routernél csak annyi portot engedtem, ahány gép van, és azoknak a pc számukhoz külön hozzárendeltem az ip számokat. Így amolyan fix IP-s dolgot alakítottam ki hálózaton belül. Ezzel megoldottam azt, ami tavaly év elején volt, hogy lagoltam a pályán. Persze mert kb. 30 percenként frissítette a kapcsolatot, így újra kereste a routert, ez kevesebb mint 1 sec alatt megvolt, de ez úgy jelentkezett a játékban, mintha lagolnék. Nos a fent leírt beállításokkal, ezt megoldottam, semmi gond nem volt, sőt, nem is kereste a routert, mert ahogy bekapcsoltam, szinte egyből volt net, előtte azért kb. 5-6 mp-ig kereste a routert.
Úgy hogy ezt is meglehet próbálni, tehát minden gépnél beállítani a router hivatkozásait, majd a routeren, annyira minimalizálni a kiosztást ahány gép van és mindegyiknak amolyan fix IP-t adni.

Ha meg néha lehet mondjuk más is jön a házba és laptoppal szeretne csatlakozni, akkor elegendő csak bemenni a router beállításba és 1-el megnövelni a kiosztást.
Tropie

Hozzászólás Szerző: Tropie » 2009.12.22. 11:31

Igaz, nekem D-Link-em volt, úgy hogy nem tudom hogy a többinél hogyan működik ez a dolog.
Lezárt