INGYENES - PowerMini Cup - Társalgó

Már véget ért bajnokságot topicjai
dodiiee

Re: INGYENES - PowerMini Cup - Társalgó

Hozzászólás Szerző: dodiiee » 2009.12.07. 22:24

Azért az vicc, hogy megyek a célegyenesben és a semmiért Stop&Go-t ad... a kör végén meg bemegyek a boxba benzinért, erre nem tankolnak, hanem a Stop&Go-t tölti le... áhh, nem hiszem el... :cry:
Lop!N

Hozzászólás Szerző: Lop!N » 2009.12.07. 22:30

Én az első kör után bementem a boxba , mert az első körben defektes lett a jobb elsőm.
Beállok minden , helyezgetem a kocsit , mondom miért nem csinálja ,és akk rájöttem kb fél perc után , h fordítva van a box...
megfordultam , beálltam , visszafordultam , és utána még 3körhöz volt kedvem , de aztán feladtam
"Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít." (Ayrton Senna)
dodiiee

Hozzászólás Szerző: dodiiee » 2009.12.07. 22:31

Lop!N írta:Én az első kör után bementem a boxba , mert az első körben defektes lett a jobb elsőm.
Beállok minden , helyezgetem a kocsit , mondom miért nem csinálja ,és akk rájöttem kb fél perc után , h fordítva van a box...
megfordultam , beálltam , visszafordultam , és utána még 3körhöz volt kedvem , de aztán feladtam
Nekem a spanyol futam is elúszott... ott azt hiszem top10-be lettem volna, ha nem állok a semmiért a boxba 2 percet...
spitfire

Hozzászólás Szerző: spitfire » 2009.12.07. 22:44

Horváth legközelebb figyelj oda lekörözésnél :evil: , főleg sikánban nem kéne gyök kettővel menni!!!Ha meg nem tudsz gyorsabban akkor menj le a fűre, vagy a sikán előtt engedd el a mögötted lévőket!!! Nem a sikán a legalkalmasabb hely hogy az ember nézelődjön a tájban, főleg ha mögötte a gyorsabb versenyzők versenyeznének egymással!!
emerico
Adminisztrátor
Kormány: Logitech G29
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: emerico » 2009.12.07. 22:45

1. Akinek nem volt jól a boxa, az nem szedte le az update-et. Ezzel nem tudok mit csinálni, ott a főoldalon.
2. A pályát elbasztam, nem állt meg a stopper, mikor a boxban áthajtottál a célvonalon. De mivel mindenki 1x ment a boxba az eredmény a valós lett a végén, csak egy körrel többet mentünk.

A mai futam nemhivatalos eredménye:
http://www.simcompany.hu/results/powermini/03/Race.html

Fontos! A pályákat pár nap alatt készítem, nem tudom mindent letesztelni, azért Ti is nézzétek majd meg hogy merre hány méter. A következő pályán már biztos nem lesznek ilyen hibák.
Emerico - Head of SIMCo
Clayman
Név: Gergely Maros
Kormány: Thrustmaster TMX Pro

Hozzászólás Szerző: Clayman » 2009.12.07. 22:45

Számomra egy nagy kex volt a mai futam. Az időmérőn a 11. hely meglepetés volt, nagyon örültem neki. Aztán nem sikerült időben kijönni a rajtrácsra így boxból startoltam... A futam végig érdekes volt, nem volt meg a tempó és hibáztam vagy 3 nagyobbat is ami nem tett jót az autónak sem. Az utolsó kör végét eltoltam így még egy pozíciót vissza is estem egy buta hiba miatt... Így 15. hely lett meg...

Üzenném a kedves versenyzőtársaknak, hogy az ha lekörözendő versenyző van előttetek nem azt jelenti, hogy le kell takarodni a pályáról! Feleslegesen villog meg minden, a kellő helyen el lesz engedve a delikvens!
Understeer is when you hit the wall at the front,
Oversteer is when you hit the wall at the rear :)
Mugen
2024 licenszes
Név: Mikle István
Kormány: DFGT
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Mugen » 2009.12.07. 22:46

Nah, megpróbálom leírni mi történt, nem értem a miértjét.

Első dolog, hogy én is hibáztam mivel az LFS-es reflex működött nálam, elkavartam a benzin rátankolás mennyiségét. Miután kiálltam tankolni, utána esett le, hogy itt nem a beállított benya mennyiséget töltik belém, hanem annyi lesz majd a maradékkal együtt. Jól van mondom, ezt bebuktam, ki kell állnom még egyszer.
Kiállok, beállítottam úgy a benya mennyiséget, hogy 2 körre való maradjon futam végén. Asszem vmi 9/6-ot. Kijövök a pályára, erre látom hogy csak 3 körre lesz elég. Mikor a 2. kiállásról visszajöttem 1 szektor alatt hirtelen 16. lettem.
Lényeg a lényeg ki kellett állnom harmadszor is. (Kicsit kezdett felidegelni hogy a kocsi kénye kedve szerint zabál.)
Elvégzem a 3. kiállást, visszajövök a pályára, majd észere veszem, hogy nem megy a 15. kör után már a körszámlálóm, gyakorlatilag azt sem tudtam hányadik vagyok és hány kör van hátra. Össze-vissza ugrált a helyezésem a 20. és a 16. poz. között. A végén meg látom, hogy +2 lap Stefanhoz képest. Az mégis hogyan? 30 mp-cel voltam kint többet mint Ő + kivezető szakasz a pitből, az szerintem nem 4-5 perc hátrány.

Kicsit bánt, hogy nem tudom, hogy én voltam ekkora láma, vagy a játék szivatott meg.
:cry:
The Power of Dreams
spitfire

Hozzászólás Szerző: spitfire » 2009.12.07. 22:47

Amúgy jó futam volt, nem lehetett lazítani egy percig sem, csak sajnálom az utsolsó 3-4 kört, mert eléggé elszállt az agyam :cry:
emerico
Adminisztrátor
Kormány: Logitech G29
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: emerico » 2009.12.07. 22:50

emerico írta:1. Akinek nem volt jól a boxa, az nem szedte le az update-et. Ezzel nem tudok mit csinálni, ott a főoldalon.
2. A pályát elbasztam, nem állt meg a stopper, mikor a boxban áthajtottál a célvonalon. De mivel mindenki 1x ment a boxba az eredmény a valós lett a végén, csak egy körrel többet mentünk.

A mai futam nemhivatalos eredménye:
http://www.simcompany.hu/results/powermini/03/Race.html

Fontos! A pályákat pár nap alatt készítem, nem tudom mindent letesztelni, azért Ti is nézzétek majd meg hogy merre hány méter. A következő pályán már biztos nem lesznek ilyen hibák.

Mugen, itt a válasz
Emerico - Head of SIMCo
Mugen
2024 licenszes
Név: Mikle István
Kormány: DFGT
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Mugen » 2009.12.07. 22:51

Akkor legyen ez is érvénytelen. :?: :lol:
The Power of Dreams
Válasz küldése