Lali, melyik irányba menne ezen a verseny?Lali írta:Ímhol az én pályatervem:http://kepfeltoltes.hu/091121/IMG_0001_ ... es.hu_.jpg
Bocs a kézi skiccért meg a gyerekes rajzért de nekem így könnyebb mint a monitort nézve ez van.
Amit gondoltam : A három rövid egyenes hossza változhat, A sikán után emelkedő aminek a legmagasabb pontján kezdődne a féktáv, a kanyar után ereszkedik és az egyenes utolsó harmadában pici egyenetlenség. A hosszú jobbos ív meg lehetne enyhén döntött. Nem lenne gumifal csak szalagkorlát meg betonfal, a sikánnál meg a vágás ellen két fekvőrendőr szerűség. Elsőre ennyi. Ja és a név: Powercup Raceway
INGYENES - PowerMini Cup - Társalgó
- Clayman
- Név: Gergely Maros
- Kormány: Thrustmaster TMX Pro
Re: INGYENES - PowerMini Cup - Társalgó
Understeer is when you hit the wall at the front,
Oversteer is when you hit the wall at the rear :)
Oversteer is when you hit the wall at the rear :)
Megegyszer kernem azokat, akik 2.10 alatt mennek, h tegyenek kozze egy replay-t vagy videot a korukrol, mert nem igazan ertem, h h lehet...
"A túlkormányzottság az, amikor az utasok félnek, az alulkormányozottság az, amikor a sofőr fél..."
hát haverom
próbály egy csopet ki tartani vagy egy fél órát és egy fojtába korozni és majd rá josz hogy megyunk 
FRONTLINE Rally Team
Ezt most teljesen foloslegesen irtad... Remelem ezt te is tudod... (kitartani, nem ki tartani)Pistike írta:hát haverompróbály egy csopet ki tartani vagy egy fél órát és egy fojtába korozni és majd rá josz hogy megyunk
"A túlkormányzottság az, amikor az utasok félnek, az alulkormányozottság az, amikor a sofőr fél..."
LoooooL. Keso van, azt mar eszre se vettemkamikaze írta:Hát igen a "próbály" se rossz
-
batihu
"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere." - Colin Bruce Chapman
El nézést de értsetek meg hogy szlovák vagyok
orujjetek hogy írok valahogy magyarul
ha hibákkal is de ÍROK!
FRONTLINE Rally Team
En meg erdelyi vagyok... en tanultam magyar nyelvtant, te nem?Pistike írta:El nézést de értsetek meg hogy szlovák vagyokorujjetek hogy írok valahogy magyarul
ha hibákkal is de ÍROK!
- emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
- Kapcsolat:
Csak Te magyar vagy Ő meg szlovák, így inkább elismerés, hogy beszél, ír magyarulNight írta:En meg erdelyi vagyok... en tanultam magyar nyelvtant, te nem?Pistike írta:El nézést de értsetek meg hogy szlovák vagyokorujjetek hogy írok valahogy magyarul
ha hibákkal is de ÍROK!
Egyébként meg hagyjuk ezt
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo