INGYENES - PowerMini Cup - Társalgó

Már véget ért bajnokságot topicjai
Fitti

Re: INGYENES - PowerMini Cup - Társalgó

Hozzászólás Szerző: Fitti » 2009.12.01. 10:57

Nekem Force EX-em volt és nemrossz kis kormány. Egész jó az FFB-je, sok gomb, ami funkcionálható. Viszont én sokat használtam és a tengelye egy 6 hónap után már lötyögött. Szóval a strapát annyira nem bírja. Havernak Momo-ja van, már 6 éves. Semmi baja. A pedál neki is egyszer szarakodott, de kis wd40 és azóta megy. Kipróbáltam és sokkal jobb volt az EX-nél. Erősebb FFB és jobb fogása volt a számomra. Vannak rá panaszok, de ha 2 éves garival veszed és addig bírja, akkor nem lesz vele gond. Én G25-re váltottam EX után, ez már kormány. Csak már nehéz szerezni, mivel nem gyártják. Haver akart venni, felhívtunk több boltot is, de nincs készleten és nem is lesz, mert már nem szállítanak. DFGT-t nem ismerem, de egyik versenyzőnek az van a Ligánkban és nehéz megfogni. :) Biztos jó kormány lehet az is.
Bocs az OFF-ért!
batihu

Hozzászólás Szerző: batihu » 2009.12.01. 11:02

Lop!N írta:Köszi a sok off megszólalást. sokat segítettetek , pl arra jutottam , h MOMO-t semmiképpen se vennék , FFEX-et meg akkor ha nem lesz pénz DFGT-re. Szal már nagyjából megvan , h melyik lesz.

Am valakinek van DFGT-je?Ha van ideje írhatna egy rövidke jellemzést.
Ár/érték arányban a DFGT a legjobb ! Ha még többet akarsz tudni róla nézdd meg itt: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=991156808
"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere." - Colin Bruce Chapman
dodiiee

Hozzászólás Szerző: dodiiee » 2009.12.01. 15:15

de köszi srácok , még annyit kéne , h ha nem DFGT , akkor FEX v MOMO? bár a Momo egyre kevésbé tetszik... :S
Ne úgy vegyél kormányt, hogy tetszik vagy nem, hanem mit tud mondjuk pl. az árához képest. Nekem most FFEX-em van, még 2 éves sincs, de már márciusban gondok voltak vele, azóta csak egyre rosszabb, most már alig tudom egyenesbe tartani a Mini-t, vagy egy WTCC-s autót, F1-essel meg már nem is próbálkozok. Pedál probléma könnyen orvosolható. Én pl. az enyémet szétszedtem (csak így ugye elveszíti a garanciát) és kitörölgettem belőle a port. Volt benne rendesen, azóta sokkal jobb a pedál, a kormányt meg nem akarom szétszedni, azt mondják az bonyolultabb dolog.
Lop!N

Hozzászólás Szerző: Lop!N » 2009.12.01. 16:08

dodiiee írta:
de köszi srácok , még annyit kéne , h ha nem DFGT , akkor FEX v MOMO? bár a Momo egyre kevésbé tetszik... :S
Ne úgy vegyél kormányt, hogy tetszik vagy nem, hanem mit tud mondjuk pl. az árához képest. Nekem most FFEX-em van, még 2 éves sincs, de már márciusban gondok voltak vele, azóta csak egyre rosszabb, most már alig tudom egyenesbe tartani a Mini-t, vagy egy WTCC-s autót, F1-essel meg már nem is próbálkozok. Pedál probléma könnyen orvosolható. Én pl. az enyémet szétszedtem (csak így ugye elveszíti a garanciát) és kitörölgettem belőle a port. Volt benne rendesen, azóta sokkal jobb a pedál, a kormányt meg nem akarom szétszedni, azt mondják az bonyolultabb dolog.

Olyan értelemben tetszik , h tudásra , és tartósság a legfontosabb szempont , meg a jó ár/érték arány
"Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít." (Ayrton Senna)
kamikaze
2024 licenszes
Név: Füzy Barna
Kormány: Logitech G29

Hozzászólás Szerző: kamikaze » 2009.12.01. 22:47

Csapattársa(ka)t keresek!
Jó lenne hétfőn már csapatpontokért is küzdeni.
Név:Füzy Barna
Joke
Kormány: Fanatec CSW v1. base, Porsche 918RSR wheel
Pedál: G25

Hozzászólás Szerző: Joke » 2009.12.02. 15:00

kamikaze írta:Csapattársa(ka)t keresek!
Jó lenne hétfőn már csapatpontokért is küzdeni.
Gyere hozzánk a Green Power Racing-be ! Úgysem tudunk jönni minden versenyre, így legalább majdem mindig indulna két autónk. :D
Név: Rebók József
emerico
Adminisztrátor
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: emerico » 2009.12.02. 21:54

Meglehetősen nehéz volt elemeznem a futamot, a gépem nem bírta, átkonvertáltam a pályát és jó lett. Hm, ezt már az új pályáknál is alkalmazom.

Az elemzés már látható, hamarosan az eredmények is kikerülnek.
Emerico - Head of SIMCo
emerico
Adminisztrátor
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: emerico » 2009.12.02. 23:11

emerico írta:Meglehetősen nehéz volt elemeznem a futamot, a gépem nem bírta, átkonvertáltam a pályát és jó lett. Hm, ezt már az új pályáknál is alkalmazom.

Kikerült az eredmény és a bajnokság állása
Emerico - Head of SIMCo
Lop!N

Hozzászólás Szerző: Lop!N » 2009.12.02. 23:37

emerico írta:
emerico írta:Meglehetősen nehéz volt elemeznem a futamot, a gépem nem bírta, átkonvertáltam a pályát és jó lett. Hm, ezt már az új pályáknál is alkalmazom.

Kikerült az eredmény és a bajnokság állása

Én még nem láttam ilyen listát , de nagyon f...án meglett csinálva. jól néz ki , már csak mindenkiről kéne fénykép:DXD
Grt az elsőknek , és sztem az első 10.nek is gratuláció jár
"Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít." (Ayrton Senna)
gazsiadam

Hozzászólás Szerző: gazsiadam » 2009.12.03. 13:56

4.-dik a GJ Team, megerte szenvedni :)
Válasz küldése