INGYENES - PowerMini Cup - Társalgó
Re: INGYENES - PowerMini Cup - Társalgó
Logitech minden kormánya jó pchez, ha a boltban mást mondanak, nem értenek hozzá. DFGT-nek minden funkciója működik pc-n.
▲
▲ ▲ Newfags can't triforce!
-
Lali
Ja a momonak van egy ilyen nyüge a pedállal de orvosolható. Ha meg nem akarsz vele szöszölni akkor meg ajánlom convar barátom módszerét:
http://www.youtube.com/watch?v=EDzKAA9iVFs
viccet félretéve és mindenkinek mondom akinek logitech terméke van 06-1/777-4853 a magyar képviselet telszáma. Meg lehet velük beszélni. A momo jó mert erős és pontos de a DFGT jobb szerintem. Én arra pályázok
http://www.youtube.com/watch?v=EDzKAA9iVFs
viccet félretéve és mindenkinek mondom akinek logitech terméke van 06-1/777-4853 a magyar képviselet telszáma. Meg lehet velük beszélni. A momo jó mert erős és pontos de a DFGT jobb szerintem. Én arra pályázok
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Lali 2009.11.30. 22:53-kor.
-Traktort jobban vezetek mint versenyautót-
köszönöm a segítséget. ez a DFGT ez nagyon tetszetős. csak nemtudom még... igazából ilyen család által finanszírozott karácsonyi ajándékos dolog lenne. és mellékesen még PS2őm is van itthon igaz nem használom... de mondjuk havernak van PS3-a és tervezi a GT5 megvételét... szal nem rossz beruházás... kérdés , h a ma említett 12 után h fogadja majd a család a 27k-s árat...xD
de köszi srácok , még annyit kéne , h ha nem DFGT , akkor FEX v MOMO? bár a Momo egyre kevésbé tetszik... :S
de köszi srácok , még annyit kéne , h ha nem DFGT , akkor FEX v MOMO? bár a Momo egyre kevésbé tetszik... :S
"Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít." (Ayrton Senna)
-
Lali
Szerintem momo! Én nem bántam meg nekem is ez volt a dilemmám. Ha meg gajra megy Van megoldás amint már leírtam. Ja és Bocs az OFF OFF ért:)
De a kormányt már nem olyan egyszerű megjavítani.
▲
-
Lali
Igaz persze én apedál bajra mondtam hogy orvosolható. A többire meg ott A link:)
Ha nem DFGT és MOMO vagy FFEX Akkor minden féle képen FFEX Hogy miért ne a MOMO? Több fórumon lehet olvasni no meg itt is, hogy pedálgond, elhangolódás!!! Tesóm egy hirtelen reflex-et követően szépen elrakta a középállástólLop!N írta:köszönöm a segítséget. ez a DFGT ez nagyon tetszetős. csak nemtudom még... igazából ilyen család által finanszírozott karácsonyi ajándékos dolog lenne. és mellékesen még PS2őm is van itthon igaz nem használom... de mondjuk havernak van PS3-a és tervezi a GT5 megvételét... szal nem rossz beruházás... kérdés , h a ma említett 12 után h fogadja majd a család a 27k-s árat...xD
Köszi a sok off megszólalást. sokat segítettetek , pl arra jutottam , h MOMO-t semmiképpen se vennék , FFEX-et meg akkor ha nem lesz pénz DFGT-re. Szal már nagyjából megvan , h melyik lesz.
Am valakinek van DFGT-je?Ha van ideje írhatna egy rövidke jellemzést.
Am valakinek van DFGT-je?Ha van ideje írhatna egy rövidke jellemzést.
"Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít." (Ayrton Senna)
- emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
- Kapcsolat:
A futam elemzésével még nem vagyok kész
Sajna a gépem meghülyül ettől a módtól, és most a megoldást keresem.
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
Paracetamolt probáltad?emerico írta:A futam elemzésével még nem vagyok kész![]()
Hülyeséget félretéve az enyémet még nem orvosoltam, majd csak péntek délután (Addig többet ér mint az életem), akkor meg megírom mi sikerült mert még van valaki ugyan azzal a grafikás összeesős izével.