Sőt van aki ezt mesterien tudja csinálni(Ádi) egy jó beállítással.
Mondjuk erről érdemes Ádit kérdezni, hogy mit és hogy érdemes állítani ha elárulja
Köszönöm válaszod! Egyébként lassan tanulgatom a játékot, könnyen lehet, hogy nem is a kuplung hiánya miatt voltam lassabb a rajtnál, hanem lehet, hogy a mezőnyből egyedüliként csak én használtam az MX5 setup-jából a "hosszabb" gear ratio-t...Tequila írta: ↑2024.04.11. 12:16 Sajnos nincs más opció. Akinek van kuplung pedálja, az mindig előnyben lesz a rajtnál, van ahol jobban , van ahol kevésbé.
Mondjuk erről érdemes Ádit kérdezni, hogy mit és hogy érdemes állítani ha elárulja![]()
A rövid áttételel nyílván jobban rajtolsz, másik, hogy ide a rövid kellett.Lowfast írta: ↑2024.04.11. 17:15Köszönöm válaszod! Egyébként lassan tanulgatom a játékot, könnyen lehet, hogy nem is a kuplung hiánya miatt voltam lassabb a rajtnál, hanem lehet, hogy a mezőnyből egyedüliként csak én használtam az MX5 setup-jából a "hosszabb" gear ratio-t...Tequila írta: ↑2024.04.11. 12:16 Sajnos nincs más opció. Akinek van kuplung pedálja, az mindig előnyben lesz a rajtnál, van ahol jobban , van ahol kevésbé.
Mondjuk erről érdemes Ádit kérdezni, hogy mit és hogy érdemes állítani ha elárulja![]()
Mert most kipróbáltam és a rövidebbel automata kuplunggal is sokkal gyorsabban rajtol el a kocsi.
Köszönöm, ez hasznosnak bizonyult, "rajzoltam" neki egy domború görbét, és a rajtnál "felengedés" után egyszer röviden megnyomva a gombot valóban gyorsabb, mint a teljesen automata megoldás, ezt fogom alkalmazni.freakyo írta: ↑2024.04.11. 19:45A rövid áttételel nyílván jobban rajtolsz, másik, hogy ide a rövid kellett.Lowfast írta: ↑2024.04.11. 17:15Köszönöm válaszod! Egyébként lassan tanulgatom a játékot, könnyen lehet, hogy nem is a kuplung hiánya miatt voltam lassabb a rajtnál, hanem lehet, hogy a mezőnyből egyedüliként csak én használtam az MX5 setup-jából a "hosszabb" gear ratio-t...Tequila írta: ↑2024.04.11. 12:16 Sajnos nincs más opció. Akinek van kuplung pedálja, az mindig előnyben lesz a rajtnál, van ahol jobban , van ahol kevésbé.
Mert most kipróbáltam és a rövidebbel automata kuplunggal is sokkal gyorsabban rajtol el a kocsi.
Gombbal úgy tudsz rajtolni, hogy:
-automata kuplungot használsz, hogy helyetted csúsztasson valamennyit.
-lenyomod a kuplung gombot
-1-es és padlógázt nyomsz
- elengeded a gombot amikor rajtolni akarsz
-esetleg rányomsz megint egy picit, hogy kuplungoljon egyet és felpörögjön ismét a motor.
A játékban van clutch sensitivity meg a kuplunghoz tartozó lineráis tengely amit rajzol neked a játék. Ezt veszi figyelembe gomb esetén is a játék. Én ilyet még rf1-ben használtam ami nem most volt, de az elmélet ugyanaz lehet. Ha a görbét és egyéb dolgokat beállítod akkor gombbal is jól tudsz kuplungolni (de legalább tudsz picit javítani és minimalizálni a rajtnál a beragadást). Ki kell tapasztalni, hogy itt mi a jó. Viszonylag magason fog a mazda kuplungja. Szóval egy olyan görbét kellene varázsolj ha tudsz, ami domború. Elsőre legalábbis ez lenne a tippem.
Másik: az auto blip az ide nem segít neked semmit. Az azt csinálja, hogy amikor leváltasz akkor automatikusan "belerúg" neked a gázba. Ezt egyébként én bekapcsolva ajánlom.
Az auto lift pedig felváltásnál csinálja azt, hogy elemeli a gázt neked annak ellenére, hogy te padlógázt nyomsz. Ezt én kikapcsolva ajánlom. Sokkal lassabb leszel tőle, ha bekapcsolva hagyod. Bár ez autó függő is lehet. (Nascar modnál bekapcsoltam és +1,5 sec volt)
kizárt
Kipróbáltam, nálam jó
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég