Társalgó
- emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
- Kapcsolat:
Re: Társalgó
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
- Joke
- Kormány: Fanatec CSW v1. base, Porsche 918RSR wheel
Pedál: G25 - Tartózkodási hely: Balatonberény
Kipróbáltam a Sebringet, háát ahol beton van - márpedig a pálya több mint fele az - ott iszonyatosan ráz.
Engem különösebben nem zavar, talán másokat sem, felőlem mehet.
Engem különösebben nem zavar, talán másokat sem, felőlem mehet.
Név: Rebók József
Hali!
Na én is kipróbáltam. Nem tudom, hogy csak fáradt vagyok e vagy mi, de ez a pálya annyira rossz, hogy frusztráltságomban 5 kör után kikapcsoltam a francba.
A vonalvezetés ehhez a kocsihoz szörnyű, még az eleje csak-csak jó, de aztán az unalmas egynesek hosszan... és mind ráz mint állat...3 perc közeli egy kör?!?... áhh, még a kanyarok ívei is olyanok, hogy nem élvezem a kocsi vezetését (márpedig ez ezzel a kocsival sokat mond). Maga a pálya textúrái is rondák nekem (amin mondjuk simán túl tudnék lépni, ha élvezném a pályát), pedig frankón nyomnám repülőtéren, de ennek még a repdeső géppel együtt sincs hangulata. Azt meg már ne is mondjam, hogy az fps néhol igen leesik, ami azért a viszonylag erős gépemet alapul véve újabb hiba az élvezhetőségben. (Persze levehetném maxról valamelyik beállítást, de ha egy Virtua_LM féle gyönyörű Le-Mans fut frankón akkor ugye...)
Bár nem szeretek kavarni, azért javasolnék most egy újabb pályaváltást, mert bár Enna sem volt az igazi, ez egyenesen sz...Legalábbis véleményem szerint.
Mentem még anno Clio bajnokságban az Oulton Park 2005-n. Na az kircsi volt, szerintem itt is megtenné. Persze tudom, hogy nem 79-es verzió, de azért megfontolandó lehet. De számos a GTL-ben lévő pálya is megtenné hellyettesítésnek szvsz., jobban mint Sebring.
pl.Zolder volt ugye GTL-ben és marha jó volt rajta menni ezekkel a gépekkel.
Elvileg ezek voltak GTL-ben alappályák:
Anderstorp GP,
Anderstorp North,
Anderstorp South,
Dijon-Prenois GP,
Dijon-Prenois Short,
Donington GP,
Donington National,
Hockenheim GP,
Hockenheim National,
Hockenheim Short,
Imola,
Magny-Cours Club,
Magny-Cours GP,
Magny-Cours National,
Mondello Park Intermediate,
Mondello Park International,
Mondello Park National,
Mondello Park Short,
Monza GP,
Monza Junior,
Nürburgring GP,
Nürburgring Müllenbach,
Nürburgring Sprint,
Spa-Francorchamps GP,
Zolder
Persze, ha ezen kell menni, legyen, de annyi frankó, szépen kidolgozott ideillő pálya van, hogy kár lenne sztem.
Üdv,
Tomievo
Na én is kipróbáltam. Nem tudom, hogy csak fáradt vagyok e vagy mi, de ez a pálya annyira rossz, hogy frusztráltságomban 5 kör után kikapcsoltam a francba.
A vonalvezetés ehhez a kocsihoz szörnyű, még az eleje csak-csak jó, de aztán az unalmas egynesek hosszan... és mind ráz mint állat...3 perc közeli egy kör?!?... áhh, még a kanyarok ívei is olyanok, hogy nem élvezem a kocsi vezetését (márpedig ez ezzel a kocsival sokat mond). Maga a pálya textúrái is rondák nekem (amin mondjuk simán túl tudnék lépni, ha élvezném a pályát), pedig frankón nyomnám repülőtéren, de ennek még a repdeső géppel együtt sincs hangulata. Azt meg már ne is mondjam, hogy az fps néhol igen leesik, ami azért a viszonylag erős gépemet alapul véve újabb hiba az élvezhetőségben. (Persze levehetném maxról valamelyik beállítást, de ha egy Virtua_LM féle gyönyörű Le-Mans fut frankón akkor ugye...)
Bár nem szeretek kavarni, azért javasolnék most egy újabb pályaváltást, mert bár Enna sem volt az igazi, ez egyenesen sz...Legalábbis véleményem szerint.
Mentem még anno Clio bajnokságban az Oulton Park 2005-n. Na az kircsi volt, szerintem itt is megtenné. Persze tudom, hogy nem 79-es verzió, de azért megfontolandó lehet. De számos a GTL-ben lévő pálya is megtenné hellyettesítésnek szvsz., jobban mint Sebring.
pl.Zolder volt ugye GTL-ben és marha jó volt rajta menni ezekkel a gépekkel.
Elvileg ezek voltak GTL-ben alappályák:
Anderstorp GP,
Anderstorp North,
Anderstorp South,
Dijon-Prenois GP,
Dijon-Prenois Short,
Donington GP,
Donington National,
Hockenheim GP,
Hockenheim National,
Hockenheim Short,
Imola,
Magny-Cours Club,
Magny-Cours GP,
Magny-Cours National,
Mondello Park Intermediate,
Mondello Park International,
Mondello Park National,
Mondello Park Short,
Monza GP,
Monza Junior,
Nürburgring GP,
Nürburgring Müllenbach,
Nürburgring Sprint,
Spa-Francorchamps GP,
Zolder
Persze, ha ezen kell menni, legyen, de annyi frankó, szépen kidolgozott ideillő pálya van, hogy kár lenne sztem.
Üdv,
Tomievo
Németh Tamás - Tomievo
- emerico
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
Mivel a Mini miatt egy héttel ezt átrakom, meg ahogy néztem nem is sokan gyakoroltak, megnézem ezeket a pályákat. Van benne igazság, kicsit fura ez a kocsi, ezen a pályán, meg utána esett le, hogy USA pályát raktam egy European Touring sorozatba

Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
Aj-aj 
Választhatsz: vagy megtanulod 100%-ig az autót és 100%-ig a pályát, vagy csak az egyiket. Ekkor azonban a másikra kell figyelned. Mind a kettőre nem koncentrálhatsz egyszerre! Valamelyiket el kell felejtened. (Ranga László 1992)
-
batihu
Szerintem is lehetne másik, mert nagyon monoton a betontáblákon való rázkódás miatt! Nem lehetne a már előző bajnokságban bevált Gp79-es pályák közül választani? 
"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere." - Colin Bruce Chapman
- emerico
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
Az 1979-es Osztrák pályán fogunk menni. Átrakom hamarosan. Nem most hétfőn, hanem azután lesz a futam.
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
-
batihu
Az kemény lesz, de örülök neki!
"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere." - Colin Bruce Chapman
- Joke
- Kormány: Fanatec CSW v1. base, Porsche 918RSR wheel
Pedál: G25 - Tartózkodási hely: Balatonberény
Tud vki segíteni?
Mit kell átírni a GP79 Österreichring pályán, hogy el tudjam indítani az ETCC79-ben ?
Mit kell átírni a GP79 Österreichring pályán, hogy el tudjam indítani az ETCC79-ben ?
Név: Rebók József
- emerico
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
Juj, ne variáljál, mindjárt felrakom.Joke írta:Tud vki segíteni?
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo