Társalgó
- Joke
- Kormány: Fanatec CSW v1. base, Porsche 918RSR wheel
Pedál: G25 - Tartózkodási hely: Balatonberény
Re: Társalgó
Jó verseny volt, változatos a sok hiba miatt. Az elején hibáztam, de a gokart jól ment és a 11. helyről a 2.-ra jöttem fel.
Sajnos tulságosan nyomtam, hogy utolérjem az elsőt és jöttek a megpördülések.
A végén még Clayman-nel hatalmasat meccseltünk, körökön keresztül mentek az oda-vissza elözések, nagyon klassz volt.
A hatodik hellyel végülis megőriztem az összetett harmadikat, úgyhogy nem vagyok nagyon elkeseredve.
Grat a legjobbaknak !
Sajnos tulságosan nyomtam, hogy utolérjem az elsőt és jöttek a megpördülések.
A végén még Clayman-nel hatalmasat meccseltünk, körökön keresztül mentek az oda-vissza elözések, nagyon klassz volt.
A hatodik hellyel végülis megőriztem az összetett harmadikat, úgyhogy nem vagyok nagyon elkeseredve.
Grat a legjobbaknak !
Név: Rebók József
- emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
- Kapcsolat:
Váltó héten GTR Evo van. Ott mondjuk ugyanezt kérdezikDemes írta:Norbi, a Pole-ért gratulálok, a megpörgéssel kapcsolatban meg...én is valami hasonlót érezhetek most
ps: Nem lehetne inkább hetente egy futam?
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
- Clayman
- Név: Gergely Maros
- Kormány: Thrustmaster TMX Pro
Nagyon nagy volt, élveztem. Nem kellett volna a két megpördülés meg a fejreállás akkor előrébb is végezhettem volna. Nagyon jó csatákban volt részem, nem unatkoztam, köszönöm a fair versenyzést! 
Understeer is when you hit the wall at the front,
Oversteer is when you hit the wall at the rear :)
Oversteer is when you hit the wall at the rear :)
emerico írta:Váltó héten GTR Evo van. Ott mondjuk ugyanezt kérdezikDemes írta:Norbi, a Pole-ért gratulálok, a megpörgéssel kapcsolatban meg...én is valami hasonlót érezhetek most
ps: Nem lehetne inkább hetente egy futam?![]()
De az pénteken van...a végén legfeljebb teljes versenyhétvége lesz három versennyel, péntek szombat vasárnap,hátésakkormivan?
Bika, nem akarok veszekedni "mert ez nem szokásom" a szabályzatba úgy van lefektetve ez a pont h a kerékvetőn kell lenni 2 kerékkel és én visszanézve a saját replay-emet végig a kerékvetőn voltam 2 kerékkelBika írta:Több körön át amikor 2. helyen mentem először Hetesi vagdossa a pályát, a kanyarokat ezáltál nem kicsi előnyhöz jut, majd ugyanez körökkel később Mosolygó is megcsinálja, szintén több körön keresztül!
Kérem az esetek felülvizsgálatát és megfelelő büntetés kiszabását!!!
- emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
- Kapcsolat:
Következő pálya:
SZEGED RING
Layout: Eduka (a pályázat nyertese)
http://www.simcompany.hu/downloads/road ... edring.zip
SZEGED RING
Layout: Eduka (a pályázat nyertese)
http://www.simcompany.hu/downloads/road ... edring.zip
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
-
norbimotard
- Kapcsolat:
Én is visszanéztem 20:44nél és 23:22nél tényleg történtek,de már 4. pozicióban vtam és ha teljesen szabályosan veszem kilöklek, mert az ívemen voltál. De poziciót nem hoztam vele.eduka írta:Bika, nem akarok veszekedni "mert ez nem szokásom" a szabályzatba úgy van lefektetve ez a pont h a kerékvetőn kell lenni 2 kerékkel és én visszanézve a saját replay-emet végig a kerékvetőn voltam 2 kerékkelBika írta:Több körön át amikor 2. helyen mentem először Hetesi vagdossa a pályát, a kanyarokat ezáltál nem kicsi előnyhöz jut, majd ugyanez körökkel később Mosolygó is megcsinálja, szintén több körön keresztül!
Kérem az esetek felülvizsgálatát és megfelelő büntetés kiszabását!!!
Na mindegy nem akarom én ilyen irányba vinni a dolgot, döntsenek a bírók.
Zero. visszanéztem teljesen jogos, sorry remélem nem b@sztam el a versenyed.
Na várom a büntetéseket
Remélem hogy már nem lesz módosítva és nem lesz hetente a futam, mert így is éppen hogy feltudok rá készülni és így hogy 2hetes a bajnokság, az asszony se harapja át a torkomat. 
Nehéz volt áttérni az időmérőn erre a plusz 15 kilóra, teljesen máshová helyezte a súlypontot, a kanyarokban és a kijáratukban másképpen viselkedett a kart.
Nos így az egész időmérőn ezt állítgattam, hogy a futamon inkább legyek kicsit lassabb de ne pörögjek meg. Nos azért voltak alkalmak, amikor hálát adtam Istennek, hogy nem pörögtem annyira meg, hogy sok pozíciót veszítsek.
Nos, azért Eduka. Legközelebb arra is gondolj, hogy az aki elől megy, a kartnál, nem mindig tudja hogy a mögötte lévő be akar zuhanni a kartja mellé. Én nem haragszok, mert hát most mit csináljak, annál a kanyarnál íven fordultam, és véleményem szerint bőven lett volna elég hely, hogy anélkül elfordulj, hogy engem két kerékre állíts. Tudom hogy elnézést kértél, csak azért írom le, hogy legközelebb erre figyelj oda, mert a kartnál, mindig az vállalja az esetek felelőségét, aki az eseményt kiváltó okot kezdeményezte, ebben az esetben az előzőt vonják felelőségre. Amúgy mást ehhez nem kívánok hozzá fűzni.
A verseny jó volt, bár inkább figyeltem arra, hogy ne pörögjek meg ezzel a batyuval, semmint hogy gyorsabb legyek.
A győztesnek meg nagy gratuláció!
Nos így az egész időmérőn ezt állítgattam, hogy a futamon inkább legyek kicsit lassabb de ne pörögjek meg. Nos azért voltak alkalmak, amikor hálát adtam Istennek, hogy nem pörögtem annyira meg, hogy sok pozíciót veszítsek.
Nos, azért Eduka. Legközelebb arra is gondolj, hogy az aki elől megy, a kartnál, nem mindig tudja hogy a mögötte lévő be akar zuhanni a kartja mellé. Én nem haragszok, mert hát most mit csináljak, annál a kanyarnál íven fordultam, és véleményem szerint bőven lett volna elég hely, hogy anélkül elfordulj, hogy engem két kerékre állíts. Tudom hogy elnézést kértél, csak azért írom le, hogy legközelebb erre figyelj oda, mert a kartnál, mindig az vállalja az esetek felelőségét, aki az eseményt kiváltó okot kezdeményezte, ebben az esetben az előzőt vonják felelőségre. Amúgy mást ehhez nem kívánok hozzá fűzni.
A verseny jó volt, bár inkább figyeltem arra, hogy ne pörögjek meg ezzel a batyuval, semmint hogy gyorsabb legyek.
A győztesnek meg nagy gratuláció!
Semmi gáz Norbi, mert alapból tudom, hogy nem vagyok olyan jó, mint amilyen lehetnék. Ez számomra hobbi. Szóval a versenyemet semmiképp nem romboltad le. Sőt nagyon jó verseny volt. Sokkal jobb, mint az előző, mert itt nem akadtam fel a kerékvetőre és volt esélyem harcolni a mezőny hátsó felével egy pár pozícióért. Összegezve kb ide vártam magam a végére, de...
... a szabálytalanság az szabálytalanság. Szóval megóvtam. Tuti én is fogok kapni. No para.
... a szabálytalanság az szabálytalanság. Szóval megóvtam. Tuti én is fogok kapni. No para.