Verseny után keményítettem a futóművön, 80 literrel 8:32-t mentem, úgy, hogy hibáztam bőven. Mondhatta volna ezt Emerico verseny előtt
Nurburgring 12H - GT Sport - Jelentkezés, társalgó
Re: Nurburgring 12H - GT Sport - Jelentkezés, társalgó
Fú, ilyen első kört még nem mentem, 20-ról feljöttem 11.-re, aztán végül 5.-nek értem célba. Egész korrekt.
Verseny után keményítettem a futóművön, 80 literrel 8:32-t mentem, úgy, hogy hibáztam bőven. Mondhatta volna ezt Emerico verseny előtt
▲
▲ ▲ Newfags can't triforce!
Jó a statisztika, tetszik és hasznos nagyon, grat hozzá méltó a mod-hoz.
Választhatsz: vagy megtanulod 100%-ig az autót és 100%-ig a pályát, vagy csak az egyiket. Ekkor azonban a másikra kell figyelned. Mind a kettőre nem koncentrálhatsz egyszerre! Valamelyiket el kell felejtened. (Ranga László 1992)
Végignéztem az első kört, ennyit még én nem mentem más seggébe hiba nélkül, mint Cselt mögött. Aztán korai fékezése miatt megforogtam, de nagyon jó csata volt. Karol, tőled meg bocsi, de nem tudtam mit csinálni, olyan korán fékeztél, meg néhol még padlógázas részen is, nem tudtam mit csinálni, esélytelen volt, hogy elkerüljem a lökdösődést.
▲
Na lehet, hogy az volt a gond a takolásnál, hogy mint kiderűlt a steam frissitet közben, mert ahogy kiléptem kiadta az ablakot, hogy letőltőte a frissitést és inditsam újra.
Választhatsz: vagy megtanulod 100%-ig az autót és 100%-ig a pályát, vagy csak az egyiket. Ekkor azonban a másikra kell figyelned. Mind a kettőre nem koncentrálhatsz egyszerre! Valamelyiket el kell felejtened. (Ranga László 1992)
- emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
- Kapcsolat:
A futam állása.
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
-
batihu
Én mondtam, hogy a keményebb futómű jobb!bardocz írta:Fú, ilyen első kört még nem mentem, 20-ról feljöttem 11.-re, aztán végül 5.-nek értem célba. Egész korrekt.
"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere." - Colin Bruce Chapman
-
batihu
Nekem megvolt az előre beállított boxtaktikám, 5 körre elég benzint kellett volna tankolnia, de nem csinálta meg számolgatott valamit, hogy beállítás megerősítése, de nem tudtam hogyan kell, lehet, hogy egy gombot kell beállítani a megerősítéshez, nyomogattam mindent de semmire nem reagált! Ma utánajárok! De ha valaki tudja mit bénáztam, segíthet.... Henrik, meg lehet , hogy GT Pro autóval megy, vagy rakétahajtóművel! 
"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere." - Colin Bruce Chapman
Amikor állítod a boxtaktikát a pályán, az egyenesben(merthát ugye ott több idő van rá mint boxban, és ha az előre beállítottan változtatni kell, ott van rá a legtöbb időd), akkor alul rá kell menni a confirmra, és nyomni egy entert. Amit cserélni akarsz, meg javítani, az mind legyen zöld.
▲
- Szatocs
- Név: Pethe Szabolcs
- Kormány: Logitech G25
A verseny végére vissza kell hozni a Marcosok becsületét. 
Pethe Szabolcs / "Minél jobb, annál jobb!"
-
batihu
Egyedül a tankolásom volt zöld 5 körre 80 lityi körül, de ez nem is lett volna baj... Talán... De hiába mentem rá a megerősítésre ütöttem én Entert, meg minden mást is, nem csináta... mármint a megerősítést!bardocz írta:Amikor állítod a boxtaktikát a pályán, az egyenesben(merthát ugye ott több idő van rá mint boxban, és ha az előre beállítottan változtatni kell, ott van rá a legtöbb időd), akkor alul rá kell menni a confirmra, és nyomni egy entert. Amit cserélni akarsz, meg javítani, az mind legyen zöld.