Köszi! Már olvastam és nagyon tetszett, csak ugye itt 33°-nál többet nem lehet beállítani az autónak!pointer4 írta:720° - 32° kormánylock.
900°/(20 vagy 24) = 45° vagy 37,5° kormányszög az ideális, persze izlés dolga, 20-24 között szokták mondani az ideális osztószámot, kormánykerék átmérőtől függően.
Ha van kedved olvasgass.
Nurburgring 12H - GT Sport - Jelentkezés, társalgó
-
batihu
Re: Nurburgring 12H - GT Sport - Jelentkezés, társalgó
"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere." - Colin Bruce Chapman
-
Debilon
- Kormány: Logitech DFGT
runtime error-om nekem is volt..én is emiatt indultam az utolsó helyrőlpointer4 írta:Ráadásul még a 20kg plussz isCselt írta:Így tőle megörököltem a 3. helyet, ami kicsit keserédes
Olvasgattam ezután a Runtime error kapcsán. Két megoldás szerűség vált be pácienseknek, az egyik a custom skinek eltávolítása :S , a másik a texture detail mediumra állítása.
Valószínű ennél összetettebb hardware problémáról van szó, de egy próbát megér.
Én is a 9. hely helyett az utolsóról indulhattam (runtime err), de köszönet Emericonak, hogy kitolta a rajtot még 1 percel
Akinek fagy így, annak az alábbi paraméterei hasonlóak az enyémhez (csak hogy megpróbáljunk a végére járni a hiba eredetének)?
- VGA Nvidia 8800
- oprendszer Win7 32bit
- legutolsó NV driver
- fullos gafikai beállítás
Emerico, az nem lehet gond, hogy nem megfelelő a dds-skinünk konvertálása ?
Én ilyen butuska imageconvertel toltam át a psd-t, ddsre. De lehetett állítani dtx5 meg dtx1 surface forma között is, és mipmap generálással és anélkül is.
Ja és az az érdekes, hogy játék közben nem fagy sosem, csak a menübe, vagy menüből jáétkba lépésnél találkoztam evvel a problémával.
VGA HD4830
OS XP Prof 32bit
minden full, kivéve árnyékok (medium)
Go Ravens!
Igen, de a valóságban is azt hiszem 540°-körül mozognak az ilyen wtccc meg GT sportautók, ezért van limitálva a setup 33ig. legalábbis más magyarázatot nem találokbatihu írta: És azt írtad, hogy 900 °-al a legjobb vezetni!
Nekem kormányproblémám nem nagyon van mert a force gt jó ha fordul mem, hogy 900fokot.
A játék hálistennek nekem futot rendesen és egy apro szakadásom sem volt, bár mindent levettem alacsonyra csak a látómező és az obijektumok maradtak 100%-on. Annyival nem csunyább a grafika és külőnben is az élmény volt a lényeg és nem a grafika. Pedig előre reszkettem a félelemtől, hogy mennyire fogok szagatni. gF8800, ráadásul laptopban, bár a sima 8800nem ugyan az mint ami a gépemben van közelsem. (azért igy is egy gyenge darab, bár nekem a munkámhoz Photoshop bőven megteszi)
Ja és ma megint volt hibaűzenetem minidump hibával, de ennek elenére minden müxik rendesen.
A játék hálistennek nekem futot rendesen és egy apro szakadásom sem volt, bár mindent levettem alacsonyra csak a látómező és az obijektumok maradtak 100%-on. Annyival nem csunyább a grafika és külőnben is az élmény volt a lényeg és nem a grafika. Pedig előre reszkettem a félelemtől, hogy mennyire fogok szagatni. gF8800, ráadásul laptopban, bár a sima 8800nem ugyan az mint ami a gépemben van közelsem. (azért igy is egy gyenge darab, bár nekem a munkámhoz Photoshop bőven megteszi)
Ja és ma megint volt hibaűzenetem minidump hibával, de ennek elenére minden müxik rendesen.
Választhatsz: vagy megtanulod 100%-ig az autót és 100%-ig a pályát, vagy csak az egyiket. Ekkor azonban a másikra kell figyelned. Mind a kettőre nem koncentrálhatsz egyszerre! Valamelyiket el kell felejtened. (Ranga László 1992)
Inkább ide írom, mert kicsit félre érthető a szabályzat.
Az óvás topicnál azt írja "reagálni tilos az óvásokra!" a szabályzat meg ezt írja: "Óvásokra kívül álló személyeknek reagálni TILOS,"
Mivel érintett vagyok, csak annyit fűznék hozzá, hogy Szatócsnak teljesen igaza van. Feketén-fehéren, azt a kanyart ott "kiszélesítéssel" vettük.
De amíg nem szólsz, a szimulátoromba lefogadtam volna, hogy sehol nem megyek ki a fehér vonalról
.
Küldted ezt a képet, és hát a francos krumplinak van a pályán kívül eső rész keréknyomokkal felgumizva, fel se tűnik az a rohadt fehér vonal
.
Az óvás topicnál azt írja "reagálni tilos az óvásokra!" a szabályzat meg ezt írja: "Óvásokra kívül álló személyeknek reagálni TILOS,"
Mivel érintett vagyok, csak annyit fűznék hozzá, hogy Szatócsnak teljesen igaza van. Feketén-fehéren, azt a kanyart ott "kiszélesítéssel" vettük.
De amíg nem szólsz, a szimulátoromba lefogadtam volna, hogy sehol nem megyek ki a fehér vonalról
Küldted ezt a képet, és hát a francos krumplinak van a pályán kívül eső rész keréknyomokkal felgumizva, fel se tűnik az a rohadt fehér vonal
-
Debilon
- Kormány: Logitech DFGT
jóformán az egész mezőny szélesítéssel vette azt a kanyart.. bár "get real" is hasonlóan veszik 
Go Ravens!
Hogy összinte legyek én is többszőr vágtam az ominozus helyen, igaz va szabályok egyértelműek és mindenkire vonatkoznak.
Szerintem ezt a helyet nem kellene olyan komojan venni, mivel nem hiszem, hogy ez akkora előny lenne bárkinek is és a felgumizás miatt tényleg nem egyértelmű, és szerintem itt előzni sem nagyon lehet.
Szerintem ezt a helyet nem kellene olyan komojan venni, mivel nem hiszem, hogy ez akkora előny lenne bárkinek is és a felgumizás miatt tényleg nem egyértelmű, és szerintem itt előzni sem nagyon lehet.
Választhatsz: vagy megtanulod 100%-ig az autót és 100%-ig a pályát, vagy csak az egyiket. Ekkor azonban a másikra kell figyelned. Mind a kettőre nem koncentrálhatsz egyszerre! Valamelyiket el kell felejtened. (Ranga László 1992)
- Szatocs
- Név: Pethe Szabolcs
- Kormány: Logitech G25
Hát visszanézve a replay-t, ennyire szélesen az óvásba említett néhány emberét láttam, az, hogy 1x ott vette valaki, azt nem vettem figyelembe, de amikor többszöri alkalommal is láttam, hogy ott veszi valaki, azt gyűjtöttem. Kb. 5 kört néztem meg, kizárólag ennél a kanyarnál, hogy ki hol veszi.
Óvásra reagálni (meg másra is) itt lehet, ebben a topicban.
A gumírozás meg a fehér vonalon belül is ott van, a szabályzatban meg a fehér vonal "tiszteletére" is van szabály, sokan eszerint közlekedtünk. Nem mondom, hogy ott valaki szándékosan, súlyos időket akart szerezni, csak hogy a legközelebbi versenyre számunkra is kiderüljön (vagy számotokra), hogy merre kéne venni azt a részt, mert ott nem csak időt lehet faragni a féktáv csökkentésével, de még kevesebb veszélynek is teszed ki magad, mert kisebb az esélye, hogy megcsúszol.
Nem az előzési hely lehetőségét látom itt, hanem a gyorsabb és biztonságosabb kanyarvételét. De ha egyszer szabályzatban le van írva a fehér vonal, és sokan aszerint megyünk, akkor ne legyen ez másként a többi pilótánál sem.
Részemről nincs harag, nem azért óvunk, hogy kicsesszünk a másikkal, hanem hogy az ilyen módon felmerült problémákat, eseteket orvosoljuk, és legközelebb már ne legyen ebből sem gond.
Óvásra reagálni (meg másra is) itt lehet, ebben a topicban.
A gumírozás meg a fehér vonalon belül is ott van, a szabályzatban meg a fehér vonal "tiszteletére" is van szabály, sokan eszerint közlekedtünk. Nem mondom, hogy ott valaki szándékosan, súlyos időket akart szerezni, csak hogy a legközelebbi versenyre számunkra is kiderüljön (vagy számotokra), hogy merre kéne venni azt a részt, mert ott nem csak időt lehet faragni a féktáv csökkentésével, de még kevesebb veszélynek is teszed ki magad, mert kisebb az esélye, hogy megcsúszol.
Nem az előzési hely lehetőségét látom itt, hanem a gyorsabb és biztonságosabb kanyarvételét. De ha egyszer szabályzatban le van írva a fehér vonal, és sokan aszerint megyünk, akkor ne legyen ez másként a többi pilótánál sem.
Részemről nincs harag, nem azért óvunk, hogy kicsesszünk a másikkal, hanem hogy az ilyen módon felmerült problémákat, eseteket orvosoljuk, és legközelebb már ne legyen ebből sem gond.
Pethe Szabolcs / "Minél jobb, annál jobb!"
Korekt!
Most tenyleg ezzel fogtok szorakozni? Igen, ugy vettem en is azt a kanyart, mert adja magat, ott a felgumizott resz is. Olyan temponal "nem is lehet latni" azt a feher vonalat. Az ilyen esetekre a versenykiirasban vagy szabalyzatban kepekkel szoktak elore illusztralni, en nem latok erre vonatkozoan sehol semmit. Nem volt szandekomban vagni, idot nyerni, fel se merult bennem. Aki ismer mar vmennyire tudja hogy allok az ilyen dolgokhoz. Az, hogy nem volt kvali es warmup sem egy dolog. 1,5 perc maradt arra, hogy kitalaljak vmi taktikat es benzinmennyiseget. Kicsit meglepodtem. De ha ilyenert buntit is kapunk az mar enyhen szolva sok lesz.