Nurburgring 12H - GT Sport - Jelentkezés, társalgó
- pumba
- Név: Veréczi Dániel
- Kormány: Logitech DFGT
Re: Nurburgring 12H - GT Sport - Jelentkezés, társalgó
Csapat nevezést szeretnék leadni:
Csapatnév:Intrepid Racing.
Pilota1:Veréczi Dániel
Pilota2:Barsi Istvan
Föszponzor:INTREPID
Kisebb szponzorok:Arai,MT,Alpinastar,Playboy,HELL,Recaro,McDonald's,PUMA,DUCATI,Shoei
Csapatnév:Intrepid Racing.
Pilota1:Veréczi Dániel
Pilota2:Barsi Istvan
Föszponzor:INTREPID
Kisebb szponzorok:Arai,MT,Alpinastar,Playboy,HELL,Recaro,McDonald's,PUMA,DUCATI,Shoei
A győzelem attól függ, hogy ki ér be először az utolsó körben, nem attól, ki vezet az elsőben!
Gratulálok mindenkinek aki célba ért és sajnálom azokat akik kűlőnbőző okok miatt menyelték. Hát nem volt egy egyszerű futam, előszőr is az egész délutáni idegeskedésem miért is dobál ki a progi, aztán újratelepités ahol mégidegesebb lettem mert mindig az volt a problémája, hogy ezzel a seriallal már van regisztrálás adjak meg újjat????? Na ezt sikerűlt áthidalni, de a nagy tőrőlgetésben kitőrőltem a settemet amin 2 hetet dolgoztam. Emerico feltőltőt setjével mentem amiért köszi, csak csináltam egy új mentést belőle több űzemanyaggal amit sikeresen elfelejtettem betőlteni.
A rajtom elég jól sikerűlt és probáltam vigyázni mindenkire, a közepéhez sikerűlt is csatlakoznom mikor odacsaptam a erdát és itt volt végem, estem kelltem a 4 körben már kellet tankolnom is. Aztán csak körőzgettem sok hibával amit nagyon megsinylet az autó, se nem tapadt se féf se futomű, a kiírt sebeségi fokozatok alatt eggyel sem mindig tudtam befordulni. Az utolsó körre meg még rá kellet tankolnom mert kevés lett a nafta. Szoval katasztrofális futam volt számomra.
A rajtom elég jól sikerűlt és probáltam vigyázni mindenkire, a közepéhez sikerűlt is csatlakoznom mikor odacsaptam a erdát és itt volt végem, estem kelltem a 4 körben már kellet tankolnom is. Aztán csak körőzgettem sok hibával amit nagyon megsinylet az autó, se nem tapadt se féf se futomű, a kiírt sebeségi fokozatok alatt eggyel sem mindig tudtam befordulni. Az utolsó körre meg még rá kellet tankolnom mert kevés lett a nafta. Szoval katasztrofális futam volt számomra.
Választhatsz: vagy megtanulod 100%-ig az autót és 100%-ig a pályát, vagy csak az egyiket. Ekkor azonban a másikra kell figyelned. Mind a kettőre nem koncentrálhatsz egyszerre! Valamelyiket el kell felejtened. (Ranga László 1992)
áhhh, szerencsétlenségek sora, bénázás ...
Kezdtem azzal, hogy bettem a fotelt a rajt előtt, hogy kényelmesebb legyen a 1,5 óra, csak véletlenül kihúztam az audiókábelt, és a rajtnál vettem észre hogy nincs hang
...kurvaszar volt így vezetni hang nélkül, bénáztam és el is dobtam a vasat, bocs attól akibe belementem visszajövet a pályára, próbáltam figyelni de nem vettem észre...aztán észrevettem, hogy nem töltöttem vissza a benyát a tankba practice után, így hamar ki kellett állnom pitbe, nem is volt gond, a hangot is visszadugtam, utána jól mentem, leszámítva a sérüléséket...a 2. pitnél voltak gondok, fel is baszta az agyam az gtrevo, ugyanis lejjebb vettem a tankolandó üzemanyagot majd nyomtam egy confirm -öt erre nem tankolt semmit csak kereket cserélt, MIAFASZ???...mégegyszer visszamentem ugyanez volt, aztán a 4. kiállásnál hagytam 100l -en és akkor megtankolta...ez miért van, direkt csinálták meg ilyen hülyén??? Persze azt nem lehet kiválasztani hogy kereket ne cseréljen (mármint a verseny közben a pitben), csak abba a rohadt presetbe...és mivel egyszerre tankolni és kereket cserélni nem tud a program, ez nem kis plussz idő volt
...
namindegy, sok van még hátra, lesz ez még jobb is, GRAT a győztesnek, és mindenkinek aki beért!!!
Kezdtem azzal, hogy bettem a fotelt a rajt előtt, hogy kényelmesebb legyen a 1,5 óra, csak véletlenül kihúztam az audiókábelt, és a rajtnál vettem észre hogy nincs hang
namindegy, sok van még hátra, lesz ez még jobb is, GRAT a győztesnek, és mindenkinek aki beért!!!
Frankó volt srácok, csak ezek a fagyások... első versenyem volt veletek, de tuti nem az utolsó.
Azt megtanultam, hogy a TeamSpeak mute gombot valahova be kell tenni
Az esővel meg úgy megijesztettetek, hogy vizes gumikkal mentem el a feléig, de 120-130°-körül mozgott mind. Második felére a szárazzal, már ment rendesen a taliga
Összesen 266,7km-er volt a táv, 1 stopptal. A H-váltót meg jól bejárattam
a végén olyan melegem volt, hogy néha félre is váltottam 
Azt megtanultam, hogy a TeamSpeak mute gombot valahova be kell tenni
Az esővel meg úgy megijesztettetek, hogy vizes gumikkal mentem el a feléig, de 120-130°-körül mozgott mind. Második felére a szárazzal, már ment rendesen a taliga
Összesen 266,7km-er volt a táv, 1 stopptal. A H-váltót meg jól bejárattam
-
Adam Jonas
Amikor kiállsz boxba, még1szer meg kell erősítened a dolgokat. Szóval jelzed a boxkiállást, majd amikor a pitbe értél, a boxmenü legalján lesz egy "Megerősítés" gomb (angolul asszem Confirm). Erre rámész, leokézod, s elvileg oké minden.Juan G írta:áhhh, szerencsétlenségek sora, bénázás ...
Kezdtem azzal, hogy bettem a fotelt a rajt előtt, hogy kényelmesebb legyen a 1,5 óra, csak véletlenül kihúztam az audiókábelt, és a rajtnál vettem észre hogy nincs hang...kurvaszar volt így vezetni hang nélkül, bénáztam és el is dobtam a vasat, bocs attól akibe belementem visszajövet a pályára, próbáltam figyelni de nem vettem észre...aztán észrevettem, hogy nem töltöttem vissza a benyát a tankba practice után, így hamar ki kellett állnom pitbe, nem is volt gond, a hangot is visszadugtam, utána jól mentem, leszámítva a sérüléséket...a 2. pitnél voltak gondok, fel is baszta az agyam az gtrevo, ugyanis lejjebb vettem a tankolandó üzemanyagot majd nyomtam egy confirm -öt erre nem tankolt semmit csak kereket cserélt, MIAFASZ???...mégegyszer visszamentem ugyanez volt, aztán a 4. kiállásnál hagytam 100l -en és akkor megtankolta...ez miért van, direkt csinálták meg ilyen hülyén??? Persze azt nem lehet kiválasztani hogy kereket ne cseréljen (mármint a verseny közben a pitben), csak abba a rohadt presetbe...és mivel egyszerre tankolni és kereket cserélni nem tud a program, ez nem kis plussz idő volt
...
Lehetne mondani hogy ma bal lábbal keltem fel de inkább nevetek az egészen, ma rengeteg melóm volt ezért hajnal 5kor már neki fogtam, pörgés hegyek fél5kor végeztem bepattantam a kocsiba usgyi haza bp-hévíz, bedobáltam mindent a konyhába, nekiestem az asztalnak hogy beallitsam a magasságát a fotelhoz, nem volt kedvem a forgoszékkel szivni, 19:20 minden redi program indit, erre kiirja hogy inkomplatibilis, pánik indul felhív Juan felhív Emerico pánikolás telon keresztül oszt 15 perc utan kiderult Race07 nek frissitenie kell magat, siker belép, 20. helyről indul sok csata meg előzés Ingy a 3. helyen arcán kaján vigyor hogy eddig minden jól megy, aztán jött a pit avagy nem néztem meg ilyenkor mit kell csinalni, 2 pit kör anyázás billentyű csapkodás kilép lehiggad
Msn bekapcs , góré megtalál hogy fixelni kéne a videót amit csináltam, Gyááááááááááááááááááá...................................... 
Nekem jól kezdődőt a futam, egy kicsit beragadtam a rajtnál, de az első kanyar jól jött ki.
Aztán szépen mentem, amig nem hibáztam egyet, így Pintér Krisz megelőzött. aki után siettem, és szegényt ki is forgattam egy féktávan, ahol én sokkal gyorsabban szoktam menni. Na aztán elindultam mentem és figyeltem mikor jön Krisz, hogy elengedjem, még a korlátnak is nekimentem a nagy lehúzódásban. Utólag is Bocsánat !! Mejd mentem utána de nem mertem megelőzni. Aztán megint hiba és belassultam. De jó kis verseny volt. Grat mindenkinek!
Aztán szépen mentem, amig nem hibáztam egyet, így Pintér Krisz megelőzött. aki után siettem, és szegényt ki is forgattam egy féktávan, ahol én sokkal gyorsabban szoktam menni. Na aztán elindultam mentem és figyeltem mikor jön Krisz, hogy elengedjem, még a korlátnak is nekimentem a nagy lehúzódásban. Utólag is Bocsánat !! Mejd mentem utána de nem mertem megelőzni. Aztán megint hiba és belassultam. De jó kis verseny volt. Grat mindenkinek!
És ha még kettőnk nem szopja be a játék idiotizmusát, akkor lehettünk volna 25-en...
Amúgy azt gondoltam már verseny előtt, hogy egy 25km-es pályán nem sok ellenfél lesz az ember körül, kéne vagy 50 autó egyszerre.
Amúgy azt gondoltam már verseny előtt, hogy egy 25km-es pályán nem sok ellenfél lesz az ember körül, kéne vagy 50 autó egyszerre.
▲
▲ ▲ Newfags can't triforce!
▲ ▲ Newfags can't triforce!
-
Debilon
- Kormány: Logitech DFGT
magamhoz képest jó voltam 
első körben talán BKriss mellém ért hagytam helyet, de lesodródott az ívről és kitessékelt.. aztán ugyanennek a körnek a végén a hosszú egyenes végén, ahol fordítana rá a GP pályára karolt telibevertem hátulról
ezért bocs!
pit kiállásnál a nagy állítgatásban véletlenül a bal első gumira wet-et állítottam be
ez okozott vicces pillanatokat a pit után 3. kanyarban amikorra 120 fokos lett, aztán újra pit és ezzel 1-2 helyet tutira buktam
első körben talán BKriss mellém ért hagytam helyet, de lesodródott az ívről és kitessékelt.. aztán ugyanennek a körnek a végén a hosszú egyenes végén, ahol fordítana rá a GP pályára karolt telibevertem hátulról
pit kiállásnál a nagy állítgatásban véletlenül a bal első gumira wet-et állítottam be
ez okozott vicces pillanatokat a pit után 3. kanyarban amikorra 120 fokos lett, aztán újra pit és ezzel 1-2 helyet tutira buktam
Go Ravens!
- emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
- Kapcsolat:
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo