F1 1991 - Bajnokság, társalgó

Már véget ért bajnokságot topicjai
bardocz

Re: F1 1991 - Bajnokság, társalgó

Hozzászólás Szerző: bardocz » 2009.04.10. 23:06

Pf, akkor még sokat kell gyakorolnom, meg setupolni :S Futóművön nem állítottam még sok mindent. Sőt, így belegondolva, még a szárny is 17-17:D
  ▲
▲ ▲ Newfags can't triforce!
Szatocs
Név: Pethe Szabolcs
Kormány: Logitech G25

Hozzászólás Szerző: Szatocs » 2009.04.11. 00:22

Szárnyat nem is kell akkor nagyon már állítani. Én az estiroli setupot raktam be, még áttételt sem nagyon állítottam :) Magasságot kellett még kicsit, és majdnem jó is.
Pethe Szabolcs / "Minél jobb, annál jobb!"
bardocz

Hozzászólás Szerző: bardocz » 2009.04.11. 22:40

Végére alig bírtam fogni a kormányt,úgy fájt a bal kezem:S De nem a vállam,vagy könyék,hanem a tenyerem.Remélem hétfőre elmúlik,ha tudok indulni,ha meg nem,akkor mindegy:D
  ▲
emerico
Adminisztrátor
Kormány: Logitech G29
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: emerico » 2009.04.11. 22:48

Hát hogy elcsesztem ez kész. Nagyon jó kis setupot farigcsáltam, de a futamra emeltem a hűtésen, és ez +1mp-et jelentett..
Ezzel el is úszott az első helyért a küzdelem. Ehhez még pluszban két kiállással mentem, na ez totál hüjeség volt, és még a végén el is hajítottam, így 5. hely. Katasztrófa, sokkal jobb voltam most ennél.

Na legközelebb
Emerico - Head of SIMCo
süti

Hozzászólás Szerző: süti » 2009.04.11. 23:10

Nekem lassú volt a gép.Kiállást nem terveztem mert a próbán is bírta a gumi,de 2 szer is ki kellett állnom szárny cserére mert 1 szer kicsúsztam,másodjára meg féktávon elszálltam.
Pár kör alatt a kijelzőket nézegetve észrevettem,hogy a bal első fékem elszállt,azért forgatott jobbra mindíg és igy perec lett a vége. Bal első 16 a többi pedig 600 foktól felfelé volt 1100-ig. Valami miatt kevés volt a hűttése és nem bírta,pedig a teszten jó volt.Gondolom egy madarat
beszedett a gép és azért.De ezt majd eldöntik az átvizsgálláson a szerelők.
Süti
Szatocs

Hozzászólás Szerző: Szatocs » 2009.04.11. 23:15

Emerico - Az biztos, nagyon jó kis setupot csináltál, az 1.40:8-as időt is simán hozni lehetett volna vele. Gyors volt, és stabil.

Ami volt setupom, abban ráadásnak még 3-as hűtő is volt, nem is próbáltam 2-essel, pedig lehet jó lett volna. Ezen a pályán nagyon könnyű elszállni, nagyon keskeny, és ha jó szélárnyékot fogsz, nincs hova bebújni, vagy bent maradsz az előtted lévő mögé, vagy kiállsz füvet nyírni.
Mikor Joke és Emerico vívott egymással, sosem tudtam úgy bebújni, ahogy akartam volna, mert megbántuk volna mind. Ezt követően Emerico toldotta meg a hátsó szárnyamat az Ő elsőjével, éppen megfogtam, és szerencsére nem sérültünk. Utána meg Joke útját követtem le egyszer, azzal a különbséggel, hogy Ő észnél volt, én meg nem, Ő megfogta, én nem. Kaptam is 7 másodpercet egyből. De legalább nem törtem.

bardocz - Nekem is fáj mostanában futam végére a kezem, ezt a 24-es kormányszöget lehet, hogy feledni kéne, mert múltkori pályán is, meg most is, már féltávnál görcsölt a bal kezem.
De ennél is rosszabb volt, hogy alig láttam már a végére, mert ezen a pályán nincs mit nézni, szinte végig egy pontot figyeltem a monitoron.
bardocz

Hozzászólás Szerző: bardocz » 2009.04.11. 23:21

Én még a monacoi versenynél nem láttam semmit a végén,kiszáradt a szeme,aztán könnyezett,meg volt minden baja.Meg nekem még a fékezős lábam szokott fájni,de azt már megszoktam,ez a kézfájás nekem még új.Lehet kiégtünk már:-D
  ▲
Szatocs

Hozzászólás Szerző: Szatocs » 2009.04.11. 23:39

Fékezős lábamon nekem a térdem van ki. :D Arra vettem rossmanban 300ft-ért egy térdfogó pack-ot, van benne két ilyen csoda (csuda). Na amióta felrakom rá szim közben, azóta nincs bajom vele. Mondjuk ezzel kerékpározáskor is baj van, szedek már rá porcerősítőt is, mert kattogni szokott. Ilyen idős korban meg ez nem annyira jó... Rendbe kéne tenni, mert bicajozni meg imádok. :)
bardocz

Hozzászólás Szerző: bardocz » 2009.04.11. 23:52

Fú nekem a jobb térdem van nagyon ki,olyan szinten ropog,hogy az már engem elborzaszt,pedig az ujjaim ropogtatásával pár embert ki tudok készíteni,meg engem egyáltalán nem zavar.De a térdem...Aztán persze fáj is,mind a kettő,de legalább nem egyszerre,egyszer az egyik,aztán másnap a másik...Lehet meg kéne nézetni orvossal,csak gyűlölök várni 2 órát az öregek miatt,akik mindenféle fájdalmukat képesek megbeszélni az összes létező orvossal...Amikor sebészeten azért kell várni,mert a nő még a gyomorproblémáit is elmeséli...Olyankor kicsit kiakadok.
  ▲
Joke
Kormány: Fanatec CSW v1. base, Porsche 918RSR wheel
Pedál: G25

Hozzászólás Szerző: Joke » 2009.04.12. 08:07

Remek setupot küldött a csapattársam !
Igaz csak az időmérő uccsó 10 percére tudták a szerelők átállítani a kocsit, igy nem sok idő maradt összeszoknom vele.

A rajt után Zsozso mögött mentem szorosan, de a sok apró hiba miatt leszakadtam és utolértek Emericoék, jöttek a csaták :D , Zsozso növelte a távolságot. Aztán mikor egyedül maradtam próbáltam Zsozsó után menni, sikerült is közelebb kerülnöm, de a boxlátogatást megint megfűszereztem egy kis gyorshajtással. A köv. körben a büntire igyekezvén eldobtam a vasat és ezzel minden esélyem elszállt.
Nekem a bal vállam fájt de nagyon, valszeg huzatot kapott a teherautóban.Az amúgy is rossz szememről ne is beszéljünk, a végén már alig láttam vmit.

Emerico és Zsozsó! Csináljatok nekünk lécci egy Velorex, vagy egy Trabant Hycomat modot, mert ennyi mozgássérülttel simán csurig lenne a rajtrács ! :lol: :lol:
Név: Rebók József
Lezárt