Formula Renault 3.5 WSR - társalgó

Már véget ért bajnokságot topicjai
Mugen
2024 licenszes
Név: Mikle István
Kormány: DFGT
Kapcsolat:

Re: Formula Renault 3.5 WSR - társalgó

Hozzászólás Szerző: Mugen » 2013.12.02. 23:38

Grat Jerm!

Jó debil futamom volt, de élveztem. :D
Olyat rajtoltam, hogy Cseltnek, Nightnak és Janinak bepárásodott a tekintete.
Aztán a 6. helyről eldobtam ott ahol még sohasenkisem. Azzal a mozdulattal szájbavertem Night autóját is. ( :( ) Pár körrel később az utolsó kanyarban szélárnyékban leszorítóerő nélkül belefröccsentem a falba és lejött a kocsi orra tökre. Gyors rekonstrukció, go tovább. Jani bevárt, mert jó fej, hogy utána 3x megalázzon hogy visszaelőzget, majd mikor a célegyenesben üvöltöztem, hogy HOL VAGY JÁNOS?? elnéztem valamit és megint lejött a kocsi orra. Újra irány a bontó, valamikor Joke is kikrassolt a pályáról még úgy jól. Végén Kamival ment a fájt és a dulakodás, végül remek 19. helyen végeztem. Ha reálisan nézem amúgy is kb. 10-11. lehettem vóna, szal fosni reája. :lol:

Mondtam má' hogy grat Jerm?
The Power of Dreams
MetaC

Hozzászólás Szerző: MetaC » 2013.12.03. 01:51

Rég volt már ilyen rossz futamom...
Már a gyakorlásnál tudtam, hogy itt nem lesz sok esélyem a dobogóért harcolni. Nagyon nem éreztem rá a pályára, de a setupra sem...
Kvali előtt pont találtam valami kis pluszt, de nem volt elég.
A rajtom megint sz*r volt, ráadásul az fpsem 10 körülre leesett és majdnem eltrafáltam valakit, de szerencsére nem lett gond belőle, de egész első kör alatt szenvedtem.
Az első körben ráadásul meg is forgattak, aztán a mezőny végéről kellett felkúsznom magam.
Sajnos Hegyvári kolléga lassabb tempóját és kanyarvételét nem tudtam előre kiszámítani, majd megforgattam. Be is vártam, de később kiderült, hogy nem is őt vártam be, csak egy nagyon hasonló színű autót. Megint mehettem fel. Cseltel volt nagyobb csatám. Minél hamarabb át akartam menni rajta, de jó féktávokat vett, és az agresszivitásomat én szívtam meg kétszer is, de aztán elmentem mellette. Tőled is bocs ha unfair voltam!
Kiállás előtt állítgattam a benzint, aztán szépen el is dobtam közbe. Felfüggesztés el, szárny le. 48mp volt megjavítani. Örültem neki.
Az autó utána nem is volt már tökéletes, 9. helyre behoztam a vasat.

A bajnokság remek volt. Nagyon jó volt vezetni az autót, az meg hogy a legjobban működő taktikát szinte csak én alkalmaztam az egész bajnokság alatt, annak kimondottan örültem. (jerm azért láttam elloptad a taktikát az utolsó futamra. :D)
Elvileg 2. hely megvan a bajnokságban. Ez az eddigi legjobb eredményem itt a SiMCO-ban, szóval most már jöhet a bajnoki cím. :)
Így év végére már be van tervezve egy új PC konfig, szóval már FPS gondjaim sem lesznek.
Grat mindenkinek, és köszi a jó futamokat és a szervezést!
freakyo
2024 licenszes
Név: Kiss Balázs
Kormány: Thrustmaster T300
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: freakyo » 2013.12.03. 11:58

Imola, ott a net szakadáson ment el a bajnoki 2. hely :roll:

Jó kis futam volt ez a Szingapúri. Kvali előtt tudtam csak gyakorolni, versenyen kívül még levezettem olaszból vagy 420 km-t és a jobb szemem már a kifolyás szélén volt, mert egész nap jobb oldalról sütött nap :D
Kvalin utolsóra körrre össze tudtam hozni egy 5. helyet. A szokásos jó verseny tempómban bíztam, meg a többiek hibázásában. Rajtnál és az egyenes végén feljöttem a 3. helyre, majd meglepődve néztem, hogy twister nem tudja tartani a tempót. Milánnal álló háborút vívtunk, aztán apránként kezdett meglógni. Szóval itt is ahogy a bajnokságba is 3. lettem. Ha azt nézzük, hogy nem vagyok nagy formula autós, jó eredmény. Fizika kbkakbkaszott jó volt.
Grat Jermyonak :D és metacnak.
név: Kiss Balázs
Jobb (kört) adni, mint kapni
__
vidik :) -> http://vimeo.com/user6076917/videos
http://www.youtube.com/user/freakyo91?feature=mhee
Twister
2024 licenszes
Név: Twist

Hozzászólás Szerző: Twister » 2013.12.05. 01:04

Köszönöm én is a bajnokságot, szuper fizika volt.. Jók voltak a videók, grat mindenkinek aki hozzá tudott tenni az egészhez!! Szép volt JeRm! ;)
Czimer Gábor
freakyo
2024 licenszes
Név: Kiss Balázs
Kormány: Thrustmaster T300
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: freakyo » 2013.12.05. 10:39

http://www.youtube.com/watch?v=s-3SkknN ... e=youtu.be

utsó futam, jerm zene választására
név: Kiss Balázs
Jobb (kört) adni, mint kapni
__
vidik :) -> http://vimeo.com/user6076917/videos
http://www.youtube.com/user/freakyo91?feature=mhee
Night
2024 licenszes

Hozzászólás Szerző: Night » 2013.12.05. 14:55

Ez remek munka, nagyon jo lett!
"A túlkormányzottság az, amikor az utasok félnek, az alulkormányozottság az, amikor a sofőr fél..."
Szicsó
Név: Szigeti Csaba
Kormány: Logitech G25

Hozzászólás Szerző: Szicsó » 2013.12.05. 18:42

Faszános lett!Grat! :D
És természetesen a dobogósoknak,és akik végigtolták ezt a sorozatot! :D ;)
Válasz küldése