Formula Renault 3.5 WSR - társalgó
- kamikaze
- 2024 licenszes
- Név: Füzy Barna
- Kormány: Logitech G29
Re: Formula Renault 3.5 WSR - társalgó
Sajnálom Joke. ...de legalább jól nézett ki. Valószínű rajtam pattantál meg.
Palival megint összeakadtunk, de most már a rajtnál:)
Palival megint összeakadtunk, de most már a rajtnál:)
Név:Füzy Barna
A rajtnál iszonyat közel voltak az autók egymáshoz, így lehetetlen elindulni normálisan
ezt nem tudtam megoldani azért álltam keresztbe, bocsánat!
És megint kilöktelek Kami, bár most megcsúsztál, de tisztára szét estem utána, bocsánat, nem volt szándékos.
Egyenlőre ennyi, még van pár ? majd megnézem a visszajátszást..
És megint kilöktelek Kami, bár most megcsúsztál, de tisztára szét estem utána, bocsánat, nem volt szándékos.
Egyenlőre ennyi, még van pár ? majd megnézem a visszajátszást..
Három fajta ember létezik: aki tud számolni, és aki nem..
- emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
- Kapcsolat:
Hát, borzalmas szar voltam. Negyven kör gyakorlás úgy tűnik nem elég

Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
Kvali előtt kb 1 órával kezdtem el tesztelni, pedig tudtam hogy a pályát alig ismerem, és azt is hogy nagyon trükkös végig, de ennek ellenére sem ültem le előbb tesztelni. I.J.
Rajtnál ismét kevés fpsem volt, ugyhogy elég óvatosan vettem az első kört de a pozíciómat sikerült megtartanom. Utána pedig csak autóztam és megelőztem az előlem kicsúszókat.
Összességében elégedett vagyok a 8. hellyel, mert előrébb nem nagyon végezhettem volna, stabilan autóztam, pitben nem gondoltam hogy +20mp lesz 1 fokot állítani a hátsó szárnyon, ennyi. ennél rosszabb futamjaim ne legyenek.
Gombkötő Jánosnak pedig ajánlanám, hogyha nem ismeri a pályát, nem tud normálisan végigmenni rajta akkor ne induljon el a futamokon, mert csak veszélyezteti a másik versenyét. 3szor köröztem le, mindháromszor össze vissza ment előttem (már amikor ment és nem forgott).
Rajtnál ismét kevés fpsem volt, ugyhogy elég óvatosan vettem az első kört de a pozíciómat sikerült megtartanom. Utána pedig csak autóztam és megelőztem az előlem kicsúszókat.
Összességében elégedett vagyok a 8. hellyel, mert előrébb nem nagyon végezhettem volna, stabilan autóztam, pitben nem gondoltam hogy +20mp lesz 1 fokot állítani a hátsó szárnyon, ennyi. ennél rosszabb futamjaim ne legyenek.
Gombkötő Jánosnak pedig ajánlanám, hogyha nem ismeri a pályát, nem tud normálisan végigmenni rajta akkor ne induljon el a futamokon, mert csak veszélyezteti a másik versenyét. 3szor köröztem le, mindháromszor össze vissza ment előttem (már amikor ment és nem forgott).
- freakyo
- 2024 licenszes
- Név: Kiss Balázs
- Kormány: Thrustmaster T300
- Kapcsolat:
5ről felkászálódtam a 3.ra majd eldobtam és visszaestem a 6.ra
boxnál megelőztem Norbit aztán mentem az 4. helyért, de az már nem lett meg. eevvvaaa
boxnál megelőztem Norbit aztán mentem az 4. helyért, de az már nem lett meg. eevvvaaa
név: Kiss Balázs
Jobb (kört) adni, mint kapni
__
vidik :) -> http://vimeo.com/user6076917/videos
http://www.youtube.com/user/freakyo91?feature=mhee
Jobb (kört) adni, mint kapni
__
vidik :) -> http://vimeo.com/user6076917/videos
http://www.youtube.com/user/freakyo91?feature=mhee
Szarul rögzítettem a kormányt az asztalra és az egyik jobbosban elcsúszott ami miatt sikerült kicsúsznom... Másodikról vissza hatodik, majd kiállás után egy jó tempóval vissza 3. Kár h ilyenen ment el a futam de Patrikkal a végén az üldözősdit élveztem! Grat!
Név: Pintér Roland
-
Baki
- 2024 licenszes
- Kormány: Hát... nekem ilyenem nincs
Végre volt egy normális versenyhétvégém, ahol nem szólt közbe a technika és én is oda tudtam figyelni. Igyekeztem minél jobban felkészülni a pályára, aminek meg is lett az eredménye. Egy negyedik rajthely. Az első köröm megint nem lett a legjobb sajnos, de szerencsére pozíciót nem buktam és most nem löktem ki senkit sem. Itt kérnék bocsánatot Milántól, akit kicsit megpöcköltem a 3-as kanyar környékén. Élveztem a futamot, igaz sokat nem tudtam csatázni, de az hogy a nálam sokkal jobb pilóták között versenyezhettem a mezőny elején, az bőven felér egy végigcsatázott futammal nálam.
Bár nem reális az elért eredményem, mert mások hibái miatt kerültem előre, de ettől függetlenül nagyon örülök neki!
Köszönöm a futamot és remélem lesz még jó pár ehhez hasonló! 
nem tudtam jönni, készülni és jelezni sem.. remélem jót versenyzett a csapat! hali!
Czimer Gábor
-
[HRC]Norbi
- Kapcsolat:
Nem volt nehéz. 4 kereket cseréltem a kettő helyett. Jó nagy hülye vótam (elfelejtettem kiszedni előlről, hogy ne cseréljenek).freakyo írta:5ről felkászálódtam a 3.ra majd eldobtam és visszaestem a 6.ra
Egészen addig elég jó kis vonat volt.
Végre rájöttem miért voltam olyan instabil. Minden rFactorhoz használom a LeoFFB plugint, csak ennél a Simcos rF-nél nem volt berakva
Leitner Norbert
SIMCO BMW 325i Challenge 2014 Bajnok
SIMCO DTM 2013/2014 Bajnok
SIMCO Endurance Series 2013 Bajnok
SIMCO Megane Trophy rF2 2012 Bajnok
SIMCO Suzuki Bio Kupa 2011 Bajnokság 3. helyezett
SIMCO BMW 325i Challenge 2014 Bajnok
SIMCO DTM 2013/2014 Bajnok
SIMCO Endurance Series 2013 Bajnok
SIMCO Megane Trophy rF2 2012 Bajnok
SIMCO Suzuki Bio Kupa 2011 Bajnokság 3. helyezett