Formula Renault 3.5 WSR - társalgó
- Mugen
- 2024 licenszes
- Név: Mikle István
- Kormány: DFGT
- Kapcsolat:
Re: Formula Renault 3.5 WSR - társalgó
Szerintem Emerico ha nagyon akarja meg tudja nézni az utolsó köreidet, és ha nem tartottál fel senkit akkor le lehet minuszolni az idődből, és visszatenni oda ahol beértél volna bünti nélkül.
The Power of Dreams
Csoda kis verseny lett volna, szerintem rajt cél győzelem, de a tálcára való ledobás miatt ,,csak" 3. hely.
Nem baj jó lesz ez.
Nem baj jó lesz ez.
“Mindig alulról keresd meg a korlátaid, mert ha felülről teszed, az drága és még fájni is fog”(Burkus Egon)
Név:Kiss Attila
Kormány:G27
Név:Kiss Attila
Kormány:G27
-
Szicsó
- Név: Szigeti Csaba
- Kormány: Logitech G25
Köszi a tippet!Mugen írta:Szerintem Emerico ha nagyon akarja meg tudja nézni az utolsó köreidet, és ha nem tartottál fel senkit akkor le lehet minuszolni az idődből, és visszatenni oda ahol beértél volna bünti nélkül.
Mejd visszanézem azért a replay-t.
Furi volt,mert Taki is elengedett.
- kamikaze
- 2024 licenszes
- Név: Füzy Barna
- Kormány: Logitech G29
Én biztos óvok, ha elveszik a büntidet. Meg a tipp adót is.Szicsó írta:Köszi a tippet!Mugen írta:Szerintem Emerico ha nagyon akarja meg tudja nézni az utolsó köreidet, és ha nem tartottál fel senkit akkor le lehet minuszolni az idődből, és visszatenni oda ahol beértél volna bünti nélkül.![]()
Mejd visszanézem azért a replay-t.Lehet csak nekem tűnt rövid időnek,vagy az rF. dobált már össze-vissza kék zászlót.
![]()
Furi volt,mert Taki is elengedett.
Név:Füzy Barna
-
Szicsó
Meg se tudom nézni...a sajátot nem tölti be valamiért,és időm sincs nagyon mostanában.
Épp szerelem mindjárt a bojlert.
De a WiFi sikerült,csak az antennát is újra kellett indítani a router-rel együtt.
(sehol nem írják) Tök véletlen sikerült. 
Épp szerelem mindjárt a bojlert.
De a WiFi sikerült,csak az antennát is újra kellett indítani a router-rel együtt.
-
labi
- Név: Labancz Bence
- Kormány: Logitech Driving Force GT
- Kapcsolat:
Na ez eldőlt, nincs rá lótyi szóval ki kell szállnom sajnos.laby írta:![]()
![]()
Meghalt a gépem, úgyhogy meghiúsult a tervem hogy végig játszok értelmes oda figyeléssel egy szezont a Simco-ba...
![]()
![]()
Szóval Barcelonába tutira nem indulok és hogyha nagyobb a kár a gépbe akkor nem lesz pénzem megjavíttatni és akkor az autóm is felszabadul, de Emerico ezzel várj még 1-2 hetet légyszíves. Ha a következő futamig nem javul meg akkor kiszálltam úgy is.
Az autóm vihető, további jó izgalmas és sportszerű versenyeket!
(Köszönöm Emerico hogy vártál.)
Labancz Bence
-
Szicsó
Paul Richard-ra jelentkezni mikortól lehet? 
- Joke
- Kormány: Fanatec CSW v1. base, Porsche 918RSR wheel
Pedál: G25 - Tartózkodási hely: Balatonberény
Akkor Laby kocsijára - sajnálatom mellett - lecsapnék!laby írta:Na ez eldőlt, nincs rá lótyi szóval ki kell szállnom sajnos.laby írta:![]()
![]()
Meghalt a gépem, úgyhogy meghiúsult a tervem hogy végig játszok értelmes oda figyeléssel egy szezont a Simco-ba...
![]()
![]()
Szóval Barcelonába tutira nem indulok és hogyha nagyobb a kár a gépbe akkor nem lesz pénzem megjavíttatni és akkor az autóm is felszabadul, de Emerico ezzel várj még 1-2 hetet légyszíves. Ha a következő futamig nem javul meg akkor kiszálltam úgy is.
Az autóm vihető, további jó izgalmas és sportszerű versenyeket!
(Köszönöm Emerico hogy vártál.)
15 - Rebók József - Joke
Név: Rebók József
- emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
- Kapcsolat:
FIGYELEM!!
A Paul Ricard összes kerékvetője DUPLA. Így négy kerékkel rámehetsz, de egy makrómilimétertörtrészével sem mehetsz azon túl!
A Paul Ricard összes kerékvetője DUPLA. Így négy kerékkel rámehetsz, de egy makrómilimétertörtrészével sem mehetsz azon túl!
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
- Joke
- Kormány: Fanatec CSW v1. base, Porsche 918RSR wheel
Pedál: G25 - Tartózkodási hely: Balatonberény
Ismét jót szórakoztam ! Tartott vagy 1 percig.
A 3.-4.-5. kanyarban jobbról balról kaptam a pofonokat, míg keresztbe nem álltam. Mindjárt utolsó hely, a mezőny után eredtem, de a köv. sikánban egyszer csak felrepültem a levegőbe, majd fejre álltam. Nem tudtam merre van előre és visszafelé indultam el: DQ De ez már tök mindegy volt, mert letört az első szárny, nem is lett volna értelme folytatni.
Kurva jó!
A 3.-4.-5. kanyarban jobbról balról kaptam a pofonokat, míg keresztbe nem álltam. Mindjárt utolsó hely, a mezőny után eredtem, de a köv. sikánban egyszer csak felrepültem a levegőbe, majd fejre álltam. Nem tudtam merre van előre és visszafelé indultam el: DQ De ez már tök mindegy volt, mert letört az első szárny, nem is lett volna értelme folytatni.
Kurva jó!
Név: Rebók József