Formula Renault 3.5 WSR - társalgó

Már véget ért bajnokságot topicjai
MetaC

Re: Formula Renault 3.5 WSR - társalgó

Hozzászólás Szerző: MetaC » 2013.09.23. 22:35

Egy pici csalódás, mert előrébb is végezhettem volna hogyha a boxkiállást nem rontom el. De amennyire lassabb voltam egy körön, annyival jobb voltam futamon, szerencsére eddig mindig.
Az összes lekörözöttől köszönöm az elegáns elengedést, Gombkötőtől pedig külön köszönet amiért belémrongyolt miután leköröztem.
szaboz

Hozzászólás Szerző: szaboz » 2013.09.24. 07:42

Életem első OW-futamán is túl vagyok... Semmi extra eredmény, de végigmentem és nem utolsóként értem célba. Azt már látom, hogy 4 gumit cserélni nem igazán jó :( A 4db lágy gumi - lassúságomhoz mérten - kibírta volna végig, de inkább "túl" biztosra mentem és így eldobtam 1/4 percet. Remélem, a következő futamon is lesz lehetőségem beugrani...
Joke
Kormány: Fanatec CSW v1. base, Porsche 918RSR wheel
Pedál: G25

Hozzászólás Szerző: Joke » 2013.09.24. 07:52

Hát ez marha jó volt!
Amikor beléptem a szerverre, nem láttam a kocsimat, csak az árnyékát. Mondom sebaj, így is lehet menni. Kimegyek a pályára, kb. a mezőny egyharmadának szintén csak az árnyéka látszik, ez már bajosabb, mert a tükörből még az sem. Kiléptem, beléptem, ugyanaz. Újraindítottam a gépet, semmi változás. Offline rendben, vissza a szerverre, megint nem ok.
Napközben, mikor gyaktam, még minden rendben volt. Valakinek valami ötlete, vagy hasonló tapasztalata?

Ui.: a versenyen természetesen el sem indultam, az időmérőn való ki-be lépkedésért pedig elnézést azoktól, akiknek bezavartam ezzel.
Név: Rebók József
someday

Hozzászólás Szerző: someday » 2013.09.24. 12:09

emerico írta: hát, gondoltam nagy fej leszek és tollak az egyenesben. erre befékezel 150 előtt, ahol kb 80-nál van a féktáv. nem akartalak kilökni de az még baszott messze volt a féktávtól. természetesen óvd meg, sima ügy.
Nem fékeztem. a motorom már a piros végén forgott. elérte a piros végét csoda hogy nem égett le.
Ilyen a szelavi. meg az imolai setup.
Peter Somodi - someday
kormány: G25
emerico
Adminisztrátor
Kormány: Logitech G29
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: emerico » 2013.09.24. 13:06

Joke írta:Hát ez marha jó volt!
Amikor beléptem a szerverre, nem láttam a kocsimat, csak az árnyékát. Mondom sebaj, így is lehet menni. Kimegyek a pályára, kb. a mezőny egyharmadának szintén csak az árnyéka látszik, ez már bajosabb, mert a tükörből még az sem. Kiléptem, beléptem, ugyanaz. Újraindítottam a gépet, semmi változás. Offline rendben, vissza a szerverre, megint nem ok.
Napközben, mikor gyaktam, még minden rendben volt. Valakinek valami ötlete, vagy hasonló tapasztalata?

Ui.: a versenyen természetesen el sem indultam, az időmérőn való ki-be lépkedésért pedig elnézést azoktól, akiknek bezavartam ezzel.
ahogy azt már írtam párszor, csoda nem történik. ki be lépkedés nem segít cserébe meghülyíti a szervert! ha gond van állítsd lejjebb a grafikát.
Emerico - Head of SIMCo
Joke
Kormány: Fanatec CSW v1. base, Porsche 918RSR wheel
Pedál: G25

Hozzászólás Szerző: Joke » 2013.09.24. 14:27

Ok, köszi!
Név: Rebók József
peti0201
2024 licenszes
Kormány: Fanatec CSL DD - Mclaren GT3 V2

Hozzászólás Szerző: peti0201 » 2013.09.24. 16:27

MetaC írta: De amennyire lassabb voltam egy körön, annyival jobb voltam futamon, szerencsére eddig mindig.
Szoktál tankolni a futamon? Mert ha igen akkor azért vagy gyorsabb futamon mindig :D
Név: Szentpéteri Péter
email: szentpeti0201@gmail.com
Cse

Hozzászólás Szerző: Cse » 2013.09.24. 16:50

Bocsánat mindenkitől akit kicsit megtaszítottam és emiatt esetleg megfogott asszem 3x történt ilyen:( ketten óvtak is.
Egy mentségem van az elején engem is kilöktek és lassabbak voltatok csak a nagy szárny miatt nem igen tudtam elmenni:(
Azért elég sokáig mentem mögöttetek.
[HRC]Norbi
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: [HRC]Norbi » 2013.09.24. 17:30

Mugen írta:Norbi legközelebb okosabban forgolódj a sikánban!
Nem sokon múlt, hogy kiflibe hajtsalak.
Bocsi, tényleg necces volt így utólag belegondolva.
Már forrt az agyam, hogy mié pörgök forgok, és hogy miért löknek ki féktávon bár ez nem mentség.

Cse engem biztos kilöktél a végén, nem forogtam meg. Reménykedtem egy hely visszaadásba de nem teljesült...
Leitner Norbert

SIMCO BMW 325i Challenge 2014 Bajnok
SIMCO DTM 2013/2014 Bajnok
SIMCO Endurance Series 2013 Bajnok
SIMCO Megane Trophy rF2 2012 Bajnok
SIMCO Suzuki Bio Kupa 2011 Bajnokság 3. helyezett
Szicsó
Név: Szigeti Csaba
Kormány: Logitech G25

Hozzászólás Szerző: Szicsó » 2013.09.24. 17:52

Az Én futamom jó lett volna,ahogy el is terveztem,csak picit később jöttem boxba,mint terveztem,így a hideg gumikkal szenvedtem 2 körig,és meg is forogtam.Ez azt eredményezte,hogy az élmezőny,sokkal korábban ért be,mint számítottam...jöttek a lekörözések,így időt vesztettem. :roll:
Ezután,simán tudtam tempót autózni,visszavettem a körömet a kiállások eredményeképp,és a pozíciókat is tekintve,3-4 helyet hoztam.Na persze nem örülhettem sokáig,mivel az "UFO vonat" megint beért,de igazán már csak 3-4 kör lehetett hátra.
Az utolsó két karikát,szinte kék zászló alatt futottam,és próbáltam minél hamarabb elengedni mindenkit. :)
Amitől agyf*szt kaptam,hogy az uccsó kör,célegyenes ráfordítóban,pont a csapattársamat Norbit engedtem el utoljára,és szinte Őt a legkorábban a "kék zászló" megjelenése után,mégis áthajtásost kaptam. :? Így sajna,a végét,a boxutcában fejeztem be,és utolsóként regisztrált az rF. :( Buktam vele 5 helyezést...csak megóvom az rF.-t ezért! :lol:

Grat mindenkinek! ;)
Válasz küldése