Formula Renault 3.5 WSR - társalgó
Re: Formula Renault 3.5 WSR - társalgó
pole+2. hely összességében jó de az bosszantó h Bika sokkal gyorsabb volt ma
Grat!
Név: Pintér Roland
Nekem ez most frusztralo volt. Nem sikerult jo beallitani az autot, az egyensuly kb jo volt, de egyszeruen nem volt meg a kello tempo, pedig nyomtam neki de majd 1 mp-re voltam koronkent Bikatol, ami vicc. sajnos csak az idomero vegen jottem ra hogy megeri megtankolni az autot es kopott gumikon mennem, mert ugy gyorsabb. Ezek utan ugy dontottem futamra is jo lesz a Soft gumi, es bejott. vicc de olyan 30 perc utan volt a legjobb a kocsi. ezert ugy dontottem csak hatul cserelek gumit, itt viszont vmi galiba volt es 10mp volt a box amivel buktam 2 helyet plussz a nyakamra esett freakyo is. A csata jo volt freakyoval csak az volt benne a rossz hogy olyan tempo kulonbseggel esett ram hogy tudtam hogy nemtudom sokaig tartani. remelem kov futamra kitudom talalni mit hogy kell allitgatni ezen a talicskan.
http://petervarga.net
"of course I have a drive through"
Porsche Supercup Team Champions: Playboy Racing : Szabo Gabor - Varga Peter
- Milán
- Név: Sirán Milán
- Kormány: Logitech G27
Sajnos az autó nagyon a középső szektorra volt állitva igy az egyenesben simán elmentek mellettem, viszont a kanyargos részen meg nem tudtam elmenni mellettük igy sok időt veszitettem az elején. Leitner Norbert, az első óvásodnál szerintem épp hogy megcsúsztál és ezért löktelek meg mert hirtelen lassultál amit nem tudtam megfogni, és sajnos ugyanez volt a helyzet Mugennél is, bocsánatot is kérek. A második óvásnál egyértelmű a lökés igaz hogy váratlan lassulás volt az is, nem tudtam reagálni, de ez van azért bocsánatot kérek. Viszont a rajtnál lévő lökdösődéseket komolyabban kéne venni mert vagy 4 helyet veszitettem miatta és nem voltam ludas egyikben sem.
-
[HRC]Norbi
- Kapcsolat:
Kétszer is váratlan volt, hogy lassan mentem ott? Ki következtethetted volna, hogy mivel az egyenesbe nem tudsz megelőzni még szélárnyékban sem ezért a kanyarokban lassan fogok menni.Milán írta:Sajnos az autó nagyon a középső szektorra volt állitva igy az egyenesben simán elmentek mellettem, viszont a kanyargos részen meg nem tudtam elmenni mellettük igy sok időt veszitettem az elején. Leitner Norbert, az első óvásodnál szerintem épp hogy megcsúsztál és ezért löktelek meg mert hirtelen lassultál amit nem tudtam megfogni, és sajnos ugyanez volt a helyzet Mugennél is, bocsánatot is kérek. A második óvásnál egyértelmű a lökés igaz hogy váratlan lassulás volt az is, nem tudtam reagálni, de ez van azért bocsánatot kérek. Viszont a rajtnál lévő lökdösődéseket komolyabban kéne venni mert vagy 4 helyet veszitettem miatta és nem voltam ludas egyikben sem.
De mindegy, majd az illetékes eldönti.
Leitner Norbert
SIMCO BMW 325i Challenge 2014 Bajnok
SIMCO DTM 2013/2014 Bajnok
SIMCO Endurance Series 2013 Bajnok
SIMCO Megane Trophy rF2 2012 Bajnok
SIMCO Suzuki Bio Kupa 2011 Bajnokság 3. helyezett
- freakyo
- 2024 licenszes
- Név: Kiss Balázs
- Kormány: Thrustmaster T300
- Kapcsolat:
oldman írta:... plussz a nyakamra esett freakyo is. A csata jo volt freakyoval csak az volt benne a rossz hogy olyan tempo kulonbseggel esett ram hogy tudtam hogy nemtudom sokaig tartani. remelem kov futamra kitudom talalni mit hogy kell allitgatni ezen a talicskan.
akkor ezt "egymásra mutogatva" éltük meg.
A setupolásodról: én azt hittem hogy formula autót nagyon májer módon tudsz settelni. Ezek szerint nem.
Settem jó volt, brought you by emerico. csak pár dolgot állítottam rajta. szárny, első hátsó stabi. hátsó spring rate. meg persze utánfutás
név: Kiss Balázs
Jobb (kört) adni, mint kapni
__
vidik :) -> http://vimeo.com/user6076917/videos
http://www.youtube.com/user/freakyo91?feature=mhee
Jobb (kört) adni, mint kapni
__
vidik :) -> http://vimeo.com/user6076917/videos
http://www.youtube.com/user/freakyo91?feature=mhee
-
[HRC]Norbi
- Kapcsolat:
Én adtam beállítást, de az nem jött be oldmannek ezért a saját Monzai setjét állítgatta abba a fél órába amíg felkészült a futamrafreakyo írta:oldman írta:... plussz a nyakamra esett freakyo is. A csata jo volt freakyoval csak az volt benne a rossz hogy olyan tempo kulonbseggel esett ram hogy tudtam hogy nemtudom sokaig tartani. remelem kov futamra kitudom talalni mit hogy kell allitgatni ezen a talicskan.
akkor ezt "egymásra mutogatva" éltük meg.1. és 3. szektorban sokkal gyorsabb voltál végtempóra, én ezt éreztem.
A setupolásodról: én azt hittem hogy formula autót nagyon májer módon tudsz settelni. Ezek szerint nem.
Settem jó volt, brought you by emerico. csak pár dolgot állítottam rajta. szárny, első hátsó stabi. hátsó spring rate. meg persze utánfutásAlapnak viszont good volt
Szóval idő hiányába volt ezért nem csinált mindent verő setupot
Leitner Norbert
-
labi
- Név: Labancz Bence
- Kormány: Logitech Driving Force GT
- Kapcsolat:
Mugen írta:Milán belémruttyosodik, kisenderedek, szomorúság van.
Nem gondoltam hogy egy óvás tud mókás lenni.
Labancz Bence
csak hogy picit megvedjem magam, van hogy az ember egyszeruen rossz iranyba megy el.freakyo írta:
Settem jó volt, brought you by emerico. csak pár dolgot állítottam rajta. szárny, első hátsó stabi. hátsó spring rate. meg persze utánfutásAlapnak viszont good volt
http://petervarga.net
- Mugen
- 2024 licenszes
- Név: Mikle István
- Kormány: DFGT
- Kapcsolat:
laby írta:Mugen írta:Milán belémruttyosodik, kisenderedek, szomorúság van.![]()
The Power of Dreams
Mugen írta:laby írta:Mugen írta:Milán belémruttyosodik, kisenderedek, szomorúság van.![]()
Ez Baró óvás! Tetszik!
Nem a győzelem, nem a részvét, hanem a fontos!
Név: Kovács László
Kormány: Van!
Név: Kovács László
Kormány: Van!