Formula Renault 3.5 WSR - társalgó
Re: Formula Renault 3.5 WSR - társalgó
A taktikám jó volt, a tempóm jó volt, stabil volt az autó, Gabiékat esélyem nem volt megfogni, 3. hely tökéletes volt számomra.
- kamikaze
- 2024 licenszes
- Név: Füzy Barna
- Kormány: Logitech G29
Köszönöm a versenyt, jó volt.
Tepy, Laby nagyon korrektek voltatok, jó harc volt.
Tepy, Laby nagyon korrektek voltatok, jó harc volt.
Név:Füzy Barna
- emerico
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
gyáá, kibaszott jó volt a setup. és ezzel össze is foglaltam a pozitívumokat 
Tepy-t kiraktam az első körben, nagy sorry.
Tepy-t kiraktam az első körben, nagy sorry.
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
-
labi
- Név: Labancz Bence
- Kormány: Logitech Driving Force GT
- Kapcsolat:
Fogalmam sincs mi lenne a legtalálóbb szó arra amit ma műveltem, de talán ez életem leggyalázatosabb teljesítménye volt.
Ott kezdődött hogy egész héten nem tudtam beállítani az autót, lassú voltam egy körön és versenytempóba meg pláne. A gépem nem bírta a pályát ennyi emberrel szóval szaggattam is végig. Nem akarom erre fogni hiszen önmagában ez kevés lenne ahhoz hogy négyszer megpördüljek, de nem volt egyszerű dolgom így.
A négy megpörgésem között volt olyan ahol a teljes jobb oldalát lezúztam a kocsinak, volt olyan hogy annyira rossz helyen pördültem meg hogy nem mozdulhattam, mert folyamatosan jött a mezőny tehát megvárhattam a végét.
Kivártam az utolsó 10 percig a boxba menetellel, mondván majd megyek egy gyors etap-ot. Csak épp azzal nem számoltam hogy kapok 50 lityó benyát a nyakamba még...
Ez feltette az i-re a pontot a mai szereplésemnek.
ui.: Füzy Barna nagyon örülök hogy van olyan versenyző, mint Te!
Amióta szimulátorozok nagyon kevés hozzád hasonlóval találkoztam. Élvezetes volt csatázni veled, összeérés nélkül mentünk végig majd amikor megelőztelek nehezen akkor kapásból visszajöttél. Ezek a körök voltak azok amikért volt ma értelme leülni játszani, szóval köszönöm!
Ott kezdődött hogy egész héten nem tudtam beállítani az autót, lassú voltam egy körön és versenytempóba meg pláne. A gépem nem bírta a pályát ennyi emberrel szóval szaggattam is végig. Nem akarom erre fogni hiszen önmagában ez kevés lenne ahhoz hogy négyszer megpördüljek, de nem volt egyszerű dolgom így.
A négy megpörgésem között volt olyan ahol a teljes jobb oldalát lezúztam a kocsinak, volt olyan hogy annyira rossz helyen pördültem meg hogy nem mozdulhattam, mert folyamatosan jött a mezőny tehát megvárhattam a végét.
Kivártam az utolsó 10 percig a boxba menetellel, mondván majd megyek egy gyors etap-ot. Csak épp azzal nem számoltam hogy kapok 50 lityó benyát a nyakamba még...
ui.: Füzy Barna nagyon örülök hogy van olyan versenyző, mint Te!
Amióta szimulátorozok nagyon kevés hozzád hasonlóval találkoztam. Élvezetes volt csatázni veled, összeérés nélkül mentünk végig majd amikor megelőztelek nehezen akkor kapásból visszajöttél. Ezek a körök voltak azok amikért volt ma értelme leülni játszani, szóval köszönöm!
Labancz Bence
- freakyo
- 2024 licenszes
- Név: Kiss Balázs
- Kormány: Thrustmaster T300
- Kapcsolat:
jó futam volt annak ellenére hogy a felvezetőn befagyott a gép és neki csaptam a falnak ez idő alatt.
szárny javítás. gumi csere. szerencsére legális volt. végig csata, oldmannel jót csatáztam megint mint monzán.
lehetett volna jobb is.
gratula
szárny javítás. gumi csere. szerencsére legális volt. végig csata, oldmannel jót csatáztam megint mint monzán.
lehetett volna jobb is.
név: Kiss Balázs
Jobb (kört) adni, mint kapni
__
vidik :) -> http://vimeo.com/user6076917/videos
http://www.youtube.com/user/freakyo91?feature=mhee
Jobb (kört) adni, mint kapni
__
vidik :) -> http://vimeo.com/user6076917/videos
http://www.youtube.com/user/freakyo91?feature=mhee
-
[HRC]Norbi
- Kapcsolat:
Sirán Milán nem tudom mit csináltál de egymás után két körben is meglöktél ugyanott. Nem tudom, hogy másodszorra is meglepett, hogy olyan lassan mentem ott?
Leitner Norbert
SIMCO BMW 325i Challenge 2014 Bajnok
SIMCO DTM 2013/2014 Bajnok
SIMCO Endurance Series 2013 Bajnok
SIMCO Megane Trophy rF2 2012 Bajnok
SIMCO Suzuki Bio Kupa 2011 Bajnokság 3. helyezett
SIMCO BMW 325i Challenge 2014 Bajnok
SIMCO DTM 2013/2014 Bajnok
SIMCO Endurance Series 2013 Bajnok
SIMCO Megane Trophy rF2 2012 Bajnok
SIMCO Suzuki Bio Kupa 2011 Bajnokság 3. helyezett
Nem tudom elmondani, hogy milyen boldog vagyok.
Szokásosan bemakkoltam magam, jóval előrébb, mint ahonnan rajtoltam.
Aztán jöttek a gyors pilóták..foggal körömmel próbáltam feltartani őket, ami részben sikerült.
A boxnál érthetetlen módon eltűnt az boxkérésem. +4 mp
A 2. etapban sokkal jobban működött az autó. Amikor Cselt elém jött ki, tudtam, hogy amíg nem melegszik fel a gumija, addig kell megelőznöm. Ez egy agresszív mutatvánnyal sikerült is.
Aztán hogy hányszor előztük egymást oda-vissza, nem tudom.
Sajnos a végén alulmaradtam vele szemben.
Ennek ellenére egy pozitív versenyt zártam.
Ha vissza pörgethetném az időt, a rugóhatárolókat az egekbe feltolnám...
Gratulálok mindenkinek!
Szokásosan bemakkoltam magam, jóval előrébb, mint ahonnan rajtoltam.
Aztán jöttek a gyors pilóták..foggal körömmel próbáltam feltartani őket, ami részben sikerült.
A boxnál érthetetlen módon eltűnt az boxkérésem. +4 mp
A 2. etapban sokkal jobban működött az autó. Amikor Cselt elém jött ki, tudtam, hogy amíg nem melegszik fel a gumija, addig kell megelőznöm. Ez egy agresszív mutatvánnyal sikerült is.
Aztán hogy hányszor előztük egymást oda-vissza, nem tudom.
Sajnos a végén alulmaradtam vele szemben.
Ennek ellenére egy pozitív versenyt zártam.
Ha vissza pörgethetném az időt, a rugóhatárolókat az egekbe feltolnám...
Gratulálok mindenkinek!
Név: Kovács István
Kormány: Logitech Momo
Kormány: Logitech Momo
kvalira personal best-et futottam, az volt a maximum.
A felvezető kör végén mikor álltam volna be a helyemre, nem volt ott a piros négyzet így nem tudtam hova kell állnom, de 2.ra sem volt ott, ennek az okát nem tudom.
A rajtom szörnyű volt, az első körök is azok voltak a 40 fps mellett, csoda hogy pályán maradtam és nem löktem ki senkit.
Utána egész szépen jöttem fel, Milánt is megelőztem szépen és jó tempót mentem. Kiállásnál pedig addigmeddig állitgattam a taktikát míg elcsúsztam a boxom előtt, tolatás, 10mp bukó. Innentől csak szenvedés volt. nem volt meg az igazi tempót, lassú voltam, nem volt élvezetes. rossz futam volt sajnos.
A felvezető kör végén mikor álltam volna be a helyemre, nem volt ott a piros négyzet így nem tudtam hova kell állnom, de 2.ra sem volt ott, ennek az okát nem tudom.
A rajtom szörnyű volt, az első körök is azok voltak a 40 fps mellett, csoda hogy pályán maradtam és nem löktem ki senkit.
Utána egész szépen jöttem fel, Milánt is megelőztem szépen és jó tempót mentem. Kiállásnál pedig addigmeddig állitgattam a taktikát míg elcsúsztam a boxom előtt, tolatás, 10mp bukó. Innentől csak szenvedés volt. nem volt meg az igazi tempót, lassú voltam, nem volt élvezetes. rossz futam volt sajnos.
- emerico
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo