Formula Renault 3.5 WSR - társalgó

Már véget ért bajnokságot topicjai
lightning STIG
Kormány: Logitech g25

Re: Formula Renault 3.5 WSR - társalgó

Hozzászólás Szerző: lightning STIG » 2013.08.27. 10:48

na viccel félre téve kvali ugy ahogy sikerült.
race:Az elején tök jól felzárkóztam 13.helyig.ami azért annak is köszönhető hogy az elmenők vagy hamarabb kimentek kerékcserére vagy hibáztak de részben tartható lett volna.Jött Emerico már vártam a harcot de sajna megforgott mogöttem.pedig tuti lett volna ha harcolunk.aztán kerkékcsere.hát..ezen a pályán a hátsó csere igencsak megviccelt.aztse tudtam merre vagyok arcal .szétestem fejben is.ez most igy nem volt tuti eredményt tekintve .amugy meg élveztem.Aszem 23 lettem Emerico 22.
FANATIC OF THE SPEED
someday

Hozzászólás Szerző: someday » 2013.08.27. 16:08

Ahogy az első versenyt a csak-úgy stop&go ellenére nagyon élveztem és volt szuperistencsászárkirály annyira volt keserű a második verseny.

Én még nem is láttam ennyire lehangoló versenyt. igaz csak 2 éve van egyáltalán kormányom és csak olyan 30-40-50 versenyen vettem részt életemben de ez a pálya rongyosra lett szabdalva... a kiszélesítés még csak hagyján az teljesen más dolog (szerintem).
"szerencsére" volt alkalmam nézni a futamot a második felétől és azt kell mondanom, hogy azokat sajnálom és őszinte elismerésem is nekik, akik nem vagy láthatóan nem akartak vágni. tegnap ők zakóztak egy nagyot.

A magam részéről: már az időmérőn és előtte az edzésen láttam, hogy másodperc különbségek lesznek abból ki vág és ki nem. sőt amitől aztán végképp sokkot kaptam, hogy időmérőn (!) láttam azt, hogy valaki a célegyenes előtt lezárt részen gyorsult rá a célegyenesre a sikánt megkerülve, hogy megkezdje a mért kört. Mind1, egész időmérő alatt minden porcikám azon reszketett, hogy jajj csak nehogy vágjak, könnyen lehet, hogy sikerült mégis. de én mindenképpen vállalom érte a következményeket. (tudom nem nehéz így hogy kiestem)

A verseny: sikerült addig ujrarajtoltatni a mezőnyt míg valami kretén hiba miatt én forogtam meg felvezetőn és mikor ki akartam menni a többiek útjából az amúgy tág pályán gyorsan mögém szaladt egy fal. Nem nagyon reménykedtem, hogy miattam ujraindul a mezőny negyedszerre. nem is tette, így van jól.
A bal hátsó futómű és a szárny megsérült. felálltam a rajtrácsra. A rajtnál már a kigyorsításon kígyózott a segge végig az első féktávig jobbra balra rángatta a kezemet az FFB.
jóval korábban kezdtem el fékezni mint az előttem lévők a kocsim mégsem fékeződött szinte semennyit hál istennek olyan helyen voltam hogy egyenest tudtam tovább repülni a kavicsba... ahonnan kb 15-20 mp után sikerült kikecmeregnem reménykedtem benne, hogy szélárnyék nélkül ha felmelegedik a gumi talán tudok kezdeni valamit még a versennyel. a két kör tettem meg hülye módon, de nem nagyon vette a kanyart és nem nagyon tapadt.. box, teletank ...bár ott is valamiért kétszer kellett a benyót megadnom egyesével felfelé pöckölve a litereket valamiért resetelte amit a boxig elpöcögtem... visszaértem még a mezőny elé és bár a szárnyat nem javították meg de a kereket igen, jó lettem 1.37 végére. kb 100-200 méterre az élmezőnnyel mögöttem. Már kezdtem volna élvezni, mikor hajtanom kellett volna utolértem embereket akik foggal körömmel küzdöttek a 25-27. helyért így félre kellett húzódnom az élmezőny elöl. ... utána ugyanez mégegyszer kicsit később majd a nagy félrehúzódásban megforogtam és persze megint olyan helyen ahol fal van a pálya mellett.
Viszont olyasmit tapasztaltam mint még soha. tökre olyan volt mintha az első szárny beszorult volna a kocsi alá a bal első kerék a levegőben lógott és nem forgott :) viccess volt. :) --> ESC -> BOX -> Mozi -> elszomorodás.
Hát ennyi volt. Spa-t nem várom annyira mert az az egyik legsetupfüggőbb pálya amit ismerek. abban még többet kell fejlődnöm mint a felvezető sikeres abszolválásában.
Peter Somodi - someday
kormány: G25
Night
2024 licenszes

Hozzászólás Szerző: Night » 2013.08.27. 17:06

Egesz jo futam volt nekem.
A quali-n nem sikerult egy jo kort osszehozzak, benne maradt 2-3 pozicio.
A rajtot megusztam crash nelkul, utanna Mugent kovettem es sikerult hibara kenyszeritenem :D :roll:
Kicsit zavaro volt, h nem nagyon volt lehetoseg elozni, csak ha a masik hibazott.
Softtal mentem vegig, nem kopott el nagyon, de az etapok vegere mindig sokat lassultam, ugyhogy nem erte meg.
Volt egy rossz visszavaltasom, ami miatt porogtem es sokat veszitettem, kulonben kb 4-5. hely meg lett volna, de a 7. se rossz.
"A túlkormányzottság az, amikor az utasok félnek, az alulkormányozottság az, amikor a sofőr fél..."
Mugen
2024 licenszes
Név: Mikle István
Kormány: DFGT
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Mugen » 2013.08.27. 18:09

Lehetett azért előzni, a másodiknál majdnem belehaltam mondjuk. :D
http://youtu.be/-OYkxqR-X_Y
The Power of Dreams
Vozi

Hozzászólás Szerző: Vozi » 2013.08.27. 19:27

hogy is fogalmazzak. életem legroszabb futamja volt kb.. nem is értem.. a legalacsonyabb grafon mentem.. amit csak lehet állítani levettem. futamon első körbe kiforgattak. nekemjöttek. majd próbáltam felzárkózni. majd mikor közel értem hozzájuk hiába tapostam a féket. kicsit beakadtam és ment is tovább a gép. utána megvártam szerintem ez Takács Ati volt. és elnézést szeretnék kérni tőle. nem votl szándékos
Leo

Hozzászólás Szerző: Leo » 2013.08.27. 20:56

Hmmm. El van nézve, bár nem Taki vagyok. Tudom én hogy kb Narain Karthikeyannak több köze volt az F1 vb győzelemhez, mint nekem itt a WSR-ben ( meg úgy mindenhol ) nah de bazzki 2 köröm alatt 3X ki kuliztál az azért emberes teljesítmény. Állítsd vissza a graf-ot, mert így halál. Próbáltam óvatos lenni és nem vágni sehol. Ezeket a dolgokat leszámítva elkolbászoltam a pályán, bár tény hogy nem sok keresni valóm van ilyen teljesítménnyel. Próbáltam nem feltartani senkit, remélem sikerült. 5 kör hátrányban azért csak beértem a 24. helyen. Uccsónak.
Név: Csuka Imre
Kormány: Logitech G27
Vozi

Hozzászólás Szerző: Vozi » 2013.08.28. 09:40

én ugy emlékszem egy eset volt. meg amikor egymás melett mentünk én ugy éreztem adtam még helyet.. meg saját ívemen fordultam. azt nem láttam hogy neked mentem -e volna
valamit kezdeni fogok a géppel
Cse

Hozzászólás Szerző: Cse » 2013.08.28. 11:29

Én sajnos nem tudtam menni verseny előtt, időmérőn tanulgattam a féktávokat, de ennek ellenére élveztem. Remélem nem rontottam a többiek versenyét a felkészületlenségemmel.
Nagyon tetszik a mőd.
Legközelebb felkészültebb leszek és cél az első 10:)
kamikaze
2024 licenszes
Név: Füzy Barna
Kormány: Logitech G29

Hozzászólás Szerző: kamikaze » 2013.08.28. 22:57

Jó lett volna többet gyakorolni, setupolni, mert ahogy a visszajátszást nézem nagyon elöl volt a fékerő, de ha hátrébb raktam, nagyon instabil volt. Persze így jó hosszú féktávjaim voltak és általában a bejárati ívről is lecsúsztam. A 27. helyről a 3. körben már 15. voltam, persze mások hibájából, egyet sem előztem. Majd a fent leírtak miatt Emerico kiforgatott de azért el is kerülhetett volna. Visszaestem a 20. helyre. Itt viszonylag eseménytelenül körözgettem, Kinizsi Pali utolért, de mielőtt csatáztunk volna, megúszott az autóm hátulja és simán kikerült. A végére tartogattam a kerékcserét, így pont visszakerültem Pali elé, jót harcoltunk, gyorsabb volt, de védtem minden helyet. Sajnos az utolsó előtti körben meglökött és kiforogtam, de nem óvok, mivel csapattárs és semmit sem nyernék, csak a csapat vesztene egy helyet. A legpozitívabb, hogy csak egyszer forogtam a saját hibámból, ilyen is rég volt.
Furi, hogy a lágy gumi simán végig bírta és nem is melegedett nagyon 103 foknál sosem volt több.
Név:Füzy Barna
Kyip

Hozzászólás Szerző: Kyip » 2013.08.29. 01:43

Bazz Barna, tényleg kilöktelek :shock: Bocsánat. Nekem ez valamiért kimaradt.. Futamon nem értettem hova tűntél, lehet a net, nem tudom, de én azt nem úgy éltem meg. Óvj nyugodtan.
Amúgy egész jó futam volt :) az első menetben nagyon nehezen értelek utol.
Rajt után elmentem gombázni mert előttem összeértek és így én is belecsúsztam az előttem lévőbe.. utána az első körökben még túl kellett élnem pár gyilkossági kísérletet is. Meg a boxba valahogy megnyomódott hogy az első kerekeket is cseréljék le a hátsó mellett, pedig nem akartam! Ez +15sec be kerül.. -_- ráadásul oda közepeset raktak a majmaim hátra meg ugye lágyat állítottam.. -_- Mindegy jó volt ez, tanultam belőle.
És egyszer ha jól emlékszem Fulmer Csabit leszorítottam a lefele menő balosban, azért bocsi nem volt szándékos csak alig tudtam bevenni a kanyart.
Három fajta ember létezik: aki tud számolni, és aki nem..
Válasz küldése