Suzuki Swift Maxi Cup - társalgó

Már véget ért bajnokságot topicjai
Paffy

Re: Suzuki Swift Maxi Cup - társalgó

Hozzászólás Szerző: Paffy » 2013.03.25. 23:01

R1:
CSUTI: Belőled kezd már az összes kisfaszom ki lenni.Sonomán toszogatsz jobbról balról, elölről,hátulról,
Most meg lenyesed a pályát mert meglöktek és figyelmetlenül jössz vissza a pályára.Pedig ott voltam melletted.
Lehetetlen féktávjaid is csodák

R2:

ha jön a fal akkor nem teli gázon megyek neki hanem beleemelek!!!!!
Előreláthatóan egy jónak tűnő futam ment el, meg a bajnokság.
OFFFFFF
“Mindig alulról keresd meg a korlátaid, mert ha felülről teszed, az drága és még fájni is fog”(Burkus Egon)
Név:Kiss Attila
Kormány:G27
jegember95
2024 licenszes

Hozzászólás Szerző: jegember95 » 2013.03.25. 23:17

Jajj, mit is tudnék mondani...
Most sajnálkozhatok akármennyit, akkor is egy bajnokság ment el az én hibámból, nem is mentegetőzök, ezt csúnyán benéztem, és utána teljesen szét is estem :(
Szicsó
Név: Szigeti Csaba
Kormány: Logitech G25

Hozzászólás Szerző: Szicsó » 2013.03.25. 23:23

Tényleg annyira nehéz megvárni azt,hogy mindenki befejezze a futamot :?: :!:
Baromi zavaróak a kilépkedések,mert beakad az rF.,és a chat stop is érvényben van még!
Már annyiszor volt erről szó,hogy legalább ezzel tiszteljük már meg egymást! :evil:
Nem tehetek róla,hogy az első körben kigyaknak,és másfél perces lemaradásom volt...
Takiatika

Hozzászólás Szerző: Takiatika » 2013.03.25. 23:30

Ebből a kurva messziről bevágódás a kocsi mellé, azt arrébb rakván és úgy támaszkodva elfordulás tényleg sok már egy kicsit.

Csuti Zoli, elismerem, hogy gyors vagy, szépen terelgeted a vasat, de ezt a NFS szerű lökdösődést elfelejthetnéd!!
Név: Takács Attila
Kormány: Logitech G25
emerico
Adminisztrátor
Kormány: Logitech G29
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: emerico » 2013.03.25. 23:30

Az utolsó verseny helyszíne változott.

Nueburgring
http://simcompany.hu/downloads/NurburgringRFE.rar
Emerico - Head of SIMCo
Kola19

Hozzászólás Szerző: Kola19 » 2013.03.25. 23:41

Nagy meccsek voltak ma! Jót csatáztam Szentpéteri úrral! Mindenki vigyázott mindenkire körülöttem! Ritka jelenség az ilyen. Gratulálok mindenkinek!
Nem a győzelem, nem a részvét, hanem a fontos!

Név: Kovács László
Kormány: Van!
labi
Név: Labancz Bence
Kormány: Logitech Driving Force GT
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: labi » 2013.03.25. 23:48

Nagyon hiányzott már ennyi kihagyás után egy kis szimulátor. A második futamon igaz csak 16. helyig tudtam felmenni, de hihetetlen élvezetes csatákat nyomtunk ott hátul sokakkal. Az autót meg gyári állapotba adtam vissza a csapatnak, karcmentesen! :D

Takiatika írta:Ebből a kurva messziről bevágódás a kocsi mellé, azt arrébb rakván és úgy támaszkodva elfordulás tényleg sok már egy kicsit.

Csuti Zoli, elismerem, hogy gyors vagy, szépen terelgeted a vasat, de ezt a NFS szerű lökdösődést elfelejthetnéd!!
+1
Labancz Bence
Kyip

Hozzászólás Szerző: Kyip » 2013.03.26. 00:16

Először is, még egyszer bocsánat Szabó Zoli, bebambultam, túl nagy volt a lendület :| óvd meg nyugodtan, megérdemlem.
Ettől eltekintve poén versenyek voltak, a lag nagyon próbára tett.. :| :D
Az is csoda hogy el tudtam indulni, mert versenyre szétesett a textúra, de átváltottam lökös nézetbe és így nem látszott a katyvasz, ezen kívül csak az égbolt váltott néha feketére meg a boxutca palánkja jött ki a célegyenesbe néha, de az volt a legkisebb gond. :D
Szicsó köszi hogy betoltál :P komoly volt, a végén előzés közben akkora lagot kaptam hogy köv kép az volt hogy repül a kerék a motor meg off.

És amíg nem ért be mindenki, addig tényleg nem kéne kilépkedni meg beírkálni. Nem olyan bonyolult mutatvány szerintem.
Három fajta ember létezik: aki tud számolni, és aki nem..
MetaC

Hozzászólás Szerző: MetaC » 2013.03.26. 01:02

7 órakor léptem fel a szerverre és mikor megláttam hogy ilyen hosszú a pálya nagyon elment a kedvem tőle, hisz nem is ismertem és kedvem se sok volt megtanulni. De aztán rászántam magam és jól is tettem. Nagyon tetszett a pálya maga, valamennyire feküdt is. Az autót jól be tudtam lőni.
Kvalin a 9. lettem talán vagy valami hasonló, nem számítottam jobbra, a legjobb körömet futottam.

1. versenyen a rajtot viszonylag jól elkaptam és jókat csatáztam. Varga Peti a fűről visszajőve kitessékelt engem amivel több pozíciót is vesztettem sajnos, de sikerült valamennyire visszaküzdenem magam, csak aztán jött az a bizonyos üzemanyaghiány. Azt hittem 34 liter elég lesz, mert körönként 3 literrel számoltam de valahogy 1 körrel kevesebbet kalkuláltam. Az utolsó körre maradt 1 liter benzinem éshát lassan döcögtem, amikor is a bajtársiasság előtört Kinizsi és Bende kollégából és közös erővel ,felváltva betoltak a célba. Szép gesztus volt tőlük, köszönöm még egyszer! :) Talán ez volt az 1. futam fénypontja.

2. versenyen is jó rajtot vettem a 2x. hely valamelyikéről és nagyon gyorsan jöttem felfele. Jókat csatáztam, az autó nagyon jól működött. Élvezetes futam volt számomra, örülök hogy legalább így a bajnokság végére igazán ráéreztem az autóra és a beállítására és nem defekt közeli állapotban kell befejeznem a futamokat.

Köszönöm az érintetteknek a jó csatákat és elnézést az esetleges lökdösődésért! :)
labi
Név: Labancz Bence
Kormány: Logitech Driving Force GT
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: labi » 2013.03.26. 05:30

MetaC írta:1. versenyen a rajtot viszonylag jól elkaptam és jókat csatáztam. Varga Peti a fűről visszajőve kitessékelt engem amivel több pozíciót is vesztettem sajnos, de sikerült valamennyire visszaküzdenem magam, csak aztán jött az a bizonyos üzemanyaghiány. Azt hittem 34 liter elég lesz, mert körönként 3 literrel számoltam de valahogy 1 körrel kevesebbet kalkuláltam. Az utolsó körre maradt 1 liter benzinem éshát lassan döcögtem, amikor is a bajtársiasság előtört Kinizsi és Bende kollégából és közös erővel ,felváltva betoltak a célba. Szép gesztus volt tőlük, köszönöm még egyszer! :) Talán ez volt az 1. futam fénypontja.
Meg az amikor a 2. kanyarba kitörted a kerekemet. :D
Labancz Bence
Válasz küldése