Társalgó
- emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
- Kapcsolat:
Re: Társalgó
Endre tényleg nagyon jól mentél.
Bocsi Joke és Takiati, elbaszarintottam.
De hatalmas csaták voltak, marhára élveztem.
Bocsi Joke és Takiati, elbaszarintottam.
De hatalmas csaták voltak, marhára élveztem.
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
-
Szicsó
- Név: Szigeti Csaba
- Kormány: Logitech G25
Keveset gyakoroltam...defekt...net szakadás. 
Hát... kvali 9. hely, ennek örültem, végre közel az élbolyhoz. Rajt felemás, nem rajtoltam se jól, se rosszul. Az első kanyar tiszta volt, aztán utána fél körig is, ekkor jött Rebók J., aki revánsot vett a múltkoriért, és odébbtessékelt a visszafordítónál, én pedig bele Emericoba. Ez nem is lett volna gond, mert így egész jó futam lett. Csöndes Máté autóversenyző sporttárssal folytattunk egy jó 10 percig tartó üldöző versenyt, aztán jött a box. Tudtam, hogy ez a nagy pillanat, mert mediumon nagyon nem ment, ám ahogy felment a lágy körönként 1-1,5mp-t tudtam hozni az előttem lévőkhöz, simán top10 lett volna a futam is, de ezt a drágalátos kormányom (csókolom Logitech) nem így gondolta. 15 perccel a vége előtt az első kanyar közepén elrántott balra, aztán se gáz, se fék se semmi. Kicsúszott a pedálnak a csatija, de ettől miért ránt el balra???
És így nem lett meg ismét a top10...
hát nekem nagyon betett a +40kiló... szenvedtem végig a gumikkal
ritka szar futam volt részemről
ritka szar futam volt részemről
Név: Pintér Roland
- Joke
- Kormány: Fanatec CSW v1. base, Porsche 918RSR wheel
Pedál: G25 - Tartózkodási hely: Balatonberény
Nem revans volt, csak én ott később szoktam fékezni, de akkor annyira közel voltam hozzád és még nem húzódtam ki eléggé, így esélyem sem volt elkerülni a bajt.dodiiee írta:Hát... kvali 9. hely, ennek örültem, végre közel az élbolyhoz. Rajt felemás, nem rajtoltam se jól, se rosszul. Az első kanyar tiszta volt, aztán utána fél körig is, ekkor jött Rebók J., aki revánsot vett a múltkoriért, és odébbtessékelt a visszafordítónál, én pedig bele Emericoba. Ez nem is lett volna gond, mert így egész jó futam lett. Csöndes Máté autóversenyző sporttárssal folytattunk egy jó 10 percig tartó üldöző versenyt, aztán jött a box. Tudtam, hogy ez a nagy pillanat, mert mediumon nagyon nem ment, ám ahogy felment a lágy körönként 1-1,5mp-t tudtam hozni az előttem lévőkhöz, simán top10 lett volna a futam is, de ezt a drágalátos kormányom (csókolom Logitech) nem így gondolta. 15 perccel a vége előtt az első kanyar közepén elrántott balra, aztán se gáz, se fék se semmi. Kicsúszott a pedálnak a csatija, de ettől miért ránt el balra???
Amúgy bocs mindenkitől, akit meglöktem, kilöktem, szarul versenyeztem. Az verseny első felében többször is hibáztam, túlságosan erőltettem, ettől totál elfogytak a gumik. Boxkiállás után már jobban óvtam őket, különösebb hiba nélkül végig is értem, de a végére azért rendesen lelassultam. Ez a tizedik hely most nem igazán örömteli.
Név: Rebók József
Kiba jó verseny volt!!
Elején is voltak jó kis harcok, meg hibáztam is 2x.
Aztán Lacival sokáig boldogítottuk egymást.
A boxkiállásunk az egy csoda volt
még most sem értem. XD Bocsi mikor átcsúsztam előtted, azt elmértem.
Grat meg köszi nagyon jó volt, leizzadtam rendesen, kár hogy eldobtad, gondolom gumi adta meg magát. NSXen most először kopott meg a soft gumma..
De utána sem tudtam megpihenni, mert megkaptam Imrét a nyakamra a végéig, szemlátomást üdébb gumikkal. Nehéz volt tartani, de jó móka volt nagyon, csak a végére nem kellett volna az a kis fűnyírás..
Ilyen csigalassúsággal sem csúsztam még át a pálya egyik oldaláról a másikra.
Grat és köszi!
Pedig jól mentél még mentél, 8. hely benne volt simán.
Aztán Lacival sokáig boldogítottuk egymást.
De utána sem tudtam megpihenni, mert megkaptam Imrét a nyakamra a végéig, szemlátomást üdébb gumikkal. Nehéz volt tartani, de jó móka volt nagyon, csak a végére nem kellett volna az a kis fűnyírás..
mauuSzicsó írta:Keveset gyakoroltam...defekt...net szakadás.
Három fajta ember létezik: aki tud számolni, és aki nem..
Hát nem mondanám, hogy életem versenye...
Q: P20 (utolsó előtti), de sikerült 40 alá mennem
A rajtot nagyon elkaptam, sorjáztam előre, míg nem egy NSX rám nem zárt. Erős volt, de szerintem korrekt. A második kanyarban elnéztem a kanyart jelző táblát és későn fékeztem. Csak azt néztem, hogy mást ne gombázzak el, így csak magamat "szívattam" meg. Irány az utolsó hely. Emrico tűnt fel mögöttem (egy baleset miatt hátracsúszott), akit sikerült megforgatnom. 1000 sorry érte, még nem csináltam blamát a versenyeken, most egy kör alatt kettőt is. Na innentől tömör unalom. Nem voltam gyors, bármit csináltam, a soft gumik 95 fok fölé csak a kipörgéseknél melegedett... Szóval, felejthető volt. Viszont a csapatnak a 15. helyezéssel (a sok kiesés és nem a gyorsaságom miatt) hoztam pár pontot.
A rajtot nagyon elkaptam, sorjáztam előre, míg nem egy NSX rám nem zárt. Erős volt, de szerintem korrekt. A második kanyarban elnéztem a kanyart jelző táblát és későn fékeztem. Csak azt néztem, hogy mást ne gombázzak el, így csak magamat "szívattam" meg. Irány az utolsó hely. Emrico tűnt fel mögöttem (egy baleset miatt hátracsúszott), akit sikerült megforgatnom. 1000 sorry érte, még nem csináltam blamát a versenyeken, most egy kör alatt kettőt is. Na innentől tömör unalom. Nem voltam gyors, bármit csináltam, a soft gumik 95 fok fölé csak a kipörgéseknél melegedett... Szóval, felejthető volt. Viszont a csapatnak a 15. helyezéssel (a sok kiesés és nem a gyorsaságom miatt) hoztam pár pontot.
-
lightning STIG
- Kormány: Logitech g25
Quali:13 hely.benne hagytam 5-6 tizedet és nem jött ki:)
első futam amikor medium gumival mentem...Lassu is voltam meg benáztam is.A végén meg eldobtam a 8. helyet..softal megsem próbáltam mert a 4 körtől csuszott .Szép volt Pali.
első futam amikor medium gumival mentem...Lassu is voltam meg benáztam is.A végén meg eldobtam a 8. helyet..softal megsem próbáltam mert a 4 körtől csuszott .Szép volt Pali.
FANATIC OF THE SPEED
-
Szicsó
Jó lett volna,de azt se értem,hogy egy laza palánk koccolástól miért kapok defektet.Pal Kinizsi írta:Kiba jó verseny volt!!Elején is voltak jó kis harcok, meg hibáztam is 2x.
Aztán Lacival sokáig boldogítottuk egymást.A boxkiállásunk az egy csoda volt
még most sem értem. XD Bocsi mikor átcsúsztam előtted, azt elmértem.
Grat meg köszi nagyon jó volt, leizzadtam rendesen, kár hogy eldobtad, gondolom gumi adta meg magát. NSXen most először kopott meg a soft gumma..
![]()
De utána sem tudtam megpihenni, mert megkaptam Imrét a nyakamra a végéig, szemlátomást üdébb gumikkal. Nehéz volt tartani, de jó móka volt nagyon, csak a végére nem kellett volna az a kis fűnyírás..Ilyen csigalassúsággal sem csúsztam még át a pálya egyik oldaláról a másikra.
Grat és köszi!
mauuSzicsó írta:Keveset gyakoroltam...defekt...net szakadás.![]()
Pedig jól mentél még mentél, 8. hely benne volt simán.
Aztán feljöttem az utolsó helyről,a 15-16. helyre,és akkor jött,vagyis nem jött a net.
Grat Pali!Szépen mentél,és jók voltak az elengedések az elején,így nem tartottuk fel egymást.
-
Szicsó
Bocsi,az lehet Én voltam.szaboz írta:Hát nem mondanám, hogy életem versenye...
A rajtot nagyon elkaptam, sorjáztam előre, míg nem egy NSX rám nem zárt. Erős volt, de szerintem korrekt...