A kamikaze beszólás nem tetszik, ennyi. Szerintem itt zárjuk is le. Elnézést még egyszer.Night írta:Meg mindig nem tudom, h milyen megnyilvanulasrol beszelsz. Megpockoltel, szinte baj lett belole es csak annyit mondtam, h inkabb hosszabbat fekezz, minthogy valakit kiutsz. Nem anyaztam, nem kuldtelek el sehova, semmi agressziv nem volt abban, amit mondtam, amivel bajod lehetne. Az ovas is azert szuletett, mert igy reagaltal.MetaC írta: EZ a vádaskodás. Az 1 hogy nem helyes az állítás, mert a 4. körben történt veled az incidens, 2 meg hogy egyszer fékeztem el magam és még egyszer elmondom hogy semmi de semmi hátrányod nem származott belőle, akkor nem értem miért kell így megnyilvánulni.
Meg mindig jogosnak tartom, h ne a versenyen tanuld a fektavokat, mert veszelyes, ennyi.
Társalgó
Re: Társalgó
night vs metac (no offsense!!!! )
- Csatolmányok
-
- th_ColbertPopcorn.gif (180.07 KiB) Megtekintve 4101 alkalommal
http://petervarga.net
"of course I have a drive through"
Porsche Supercup Team Champions: Playboy Racing : Szabo Gabor - Varga Peter
"of course I have a drive through"
Porsche Supercup Team Champions: Playboy Racing : Szabo Gabor - Varga Peter
Ezer bocs, kissé labilis idegállapotban voltam a futam elején történt kilökésem miatt. Csúnyán elnéztem, ne haragudj.Joke írta:Race 17:21 Rebók vs. Szabó B.
oldman írta:night vs metac (no offsense!!!! )
“Mindig alulról keresd meg a korlátaid, mert ha felülről teszed, az drága és még fájni is fog”(Burkus Egon)
Név:Kiss Attila
Kormány:G27
Név:Kiss Attila
Kormány:G27
- Joke
- Kormány: Fanatec CSW v1. base, Porsche 918RSR wheel
Pedál: G25 - Tartózkodási hely: Balatonberény
Nincs harag, csak abban a pillanatban lettem csupa ideg, mert éppen utolértem 1 hármas bojt és lelki szemeim előtt már megjelent, milyen élvezetes csaták következnek.dodiiee írta:Ezer bocs, kissé labilis idegállapotban voltam a futam elején történt kilökésem miatt. Csúnyán elnéztem, ne haragudj.Joke írta:Race 17:21 Rebók vs. Szabó B.
Név: Rebók József
-
jegember95
- 2024 licenszes
Na hál istennek frissítettem a videókártya soförjét, erre szétesik a kép
.
HA netán feltűnően nem arra mennék versenyen amerre kéne akkor gáz van, biztonság kedvéért átállítottam dx8-ba remélem nem lessz gond...
HA netán feltűnően nem arra mennék versenyen amerre kéne akkor gáz van, biztonság kedvéért átállítottam dx8-ba remélem nem lessz gond...
Azok a nők, akik úgy gondolják, hogy a férfiakat a hasukon keresztül lehet megfogni, egy jó arasznyit tévednek!
- emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
- Kapcsolat:
én kb 10 verzióval ezelőttit használok. nem mindig jó a legújabbendre írta:Na hál istennek frissítettem a videókártya soförjét, erre szétesik a kép.
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
Nos csak annyit, hogy jól ment a box kiállásig becsúsztam a bejáratba beszorultam áthajtásos ferde kormány aztán se kocka se szerelő végig másztam az egész utcát de nem tudtam tankolni sehol...

B@szná meg pedig most jól ment.
B@szná meg pedig most jól ment.
Azok a nők, akik úgy gondolják, hogy a férfiakat a hasukon keresztül lehet megfogni, egy jó arasznyit tévednek!