Lökés nélkül ebben a modban lehetetlen előzni, ha van súly, ha nincs.Paffy írta:Quali: Sz.r
R1. Nem rossz
R2. Katasztrofálisan sz.r
Csuti, ezt a távolról bevetődök, átgázolok mindenkin a füvön, rázón, autón stílust felejts el.Jobban tartok már tőled mint bárki mástól.
Ez vonatkozik Oldmanre is, mert ő is bevetődött mellém 1-2x, olyan helyen ahol értelmes ember nem menne be.
A második versenyen meg az a baleset egy csoda volt! nem tudtam, hogy most Cselt jobbra, vagy balra fog végül megállni.Rossz volt a döntés így dobtam egy lököst, vele együtt a kb 7-9 ig helyet.
A másik dolog. Nem értem, hogy mindenki tisztában van a súlyozással és rajtam van az a kellemes kisgyereknyi súly, de mégis lilök a pályáról. Egy kicsi kivárással el lehet mellettem gurúlni.Lásd Jerm a 2 versenyen.Emelkedőn előzött meg.
Majd csapom az óvás topikot.Gazdagon.
Kiakadtam!
Suzuki Swift Maxi Cup - társalgó
Re: Suzuki Swift Maxi Cup - társalgó
Nem a toszogatással, meg a lökéssel van bajom.Hanem azzal, ha kilóméterekről beesik valaki, csak azért mert tudja hogy rajtam, vagy máson sikeresen el tud így fordulni, illetve olyan helyen akar előzni ahova nem lehet berakni, inkább a kocsi hátulját lenyomja az útról, hogy legyen neki is hely.
A súllyal sincs nagyon bajom,sejtettem, hogy szenvedés lesz.Pláne a dimbes dombos pályákon.
......
Folytathatnám, de fölösleges.
A súllyal sincs nagyon bajom,sejtettem, hogy szenvedés lesz.Pláne a dimbes dombos pályákon.
......
Folytathatnám, de fölösleges.
“Mindig alulról keresd meg a korlátaid, mert ha felülről teszed, az drága és még fájni is fog”(Burkus Egon)
Név:Kiss Attila
Kormány:G27
puma írta:Lökés nélkül ebben a modban lehetetlen előzni, ha van súly, ha nincs.Paffy írta:Quali: Sz.r
R1. Nem rossz
R2. Katasztrofálisan sz.r
Csuti, ezt a távolról bevetődök, átgázolok mindenkin a füvön, rázón, autón stílust felejts el.Jobban tartok már tőled mint bárki mástól.
Ez vonatkozik Oldmanre is, mert ő is bevetődött mellém 1-2x, olyan helyen ahol értelmes ember nem menne be.
A második versenyen meg az a baleset egy csoda volt! nem tudtam, hogy most Cselt jobbra, vagy balra fog végül megállni.Rossz volt a döntés így dobtam egy lököst, vele együtt a kb 7-9 ig helyet.
A másik dolog. Nem értem, hogy mindenki tisztában van a súlyozással és rajtam van az a kellemes kisgyereknyi súly, de mégis lilök a pályáról. Egy kicsi kivárással el lehet mellettem gurúlni.Lásd Jerm a 2 versenyen.Emelkedőn előzött meg.
Majd csapom az óvás topikot.Gazdagon.
Kiakadtam!
Miert lehetetlen???
Szerintem igen jol lehet elozni csak oda kell figyelni
Darvasi Marcell
SF 49ers!!
SF 49ers!!
- Cselt
- 2024 licenszes
- Név: Cseh Tamás
- Kormány: CSW Base + BMW, Formula rim
- Kapcsolat:
Nem mondhatni hogy szénné gyakoroltam magam a futam előtt, ami meg is látszott az időmérőn ahol a 16. helyre jó időt tudtam csak futni.
A futam egy kicsit jobban ment, sikerült felküzdenem magam a 8. helyre, így a második futamon az élről indulhattam. Tudtam, hogy a rajt nem az erősségem, be is igazolódott, buktam 2 helyet, de utána tudtam tartani a lépést Mugennel és Szatoccsal. Majd miután Szatocsot kibombázták Mugen után eredtem, kicsit gyorsabb is voltam, de jól védekezett és nem tudtam előzni. Aztán megérkeztek a gyorsabbak mögém, volt egy kis oda vissza előzgetés. Aztán a futam vége fele az utolsó kanyarban elég nagy kavalkád alakul ki, aminek az lett a vége, hogy Puma felnyomott a palánkra, nem volt elég helyem és pont volt egy megnyitás a falban, amit telibetrafáltam. Egyből kiugrott a motor így vége lett a versenyemnek.
Puma legközelebb a tükröt is figyeld, hogy ki van melletted!
A futam egy kicsit jobban ment, sikerült felküzdenem magam a 8. helyre, így a második futamon az élről indulhattam. Tudtam, hogy a rajt nem az erősségem, be is igazolódott, buktam 2 helyet, de utána tudtam tartani a lépést Mugennel és Szatoccsal. Majd miután Szatocsot kibombázták Mugen után eredtem, kicsit gyorsabb is voltam, de jól védekezett és nem tudtam előzni. Aztán megérkeztek a gyorsabbak mögém, volt egy kis oda vissza előzgetés. Aztán a futam vége fele az utolsó kanyarban elég nagy kavalkád alakul ki, aminek az lett a vége, hogy Puma felnyomott a palánkra, nem volt elég helyem és pont volt egy megnyitás a falban, amit telibetrafáltam. Egyből kiugrott a motor így vége lett a versenyemnek.
Puma legközelebb a tükröt is figyeld, hogy ki van melletted!
Név: Cseh Tamás
Kormány: CSW Base + Formula rim / BMW rim
Pedál: Clubsport V3
Kormány: CSW Base + Formula rim / BMW rim
Pedál: Clubsport V3
Hát az óvás topikba nem tudok olyat írni ami jogos büntit érdemelne. 
Mugennek van egy jó hírem!34 pontot dolgoztál le velem szemben eme versenyen, eme kellemes befutóval!
Ovások még alakítanak
Remélem te viszed majd az anyóson a japó csajt

Mugennek van egy jó hírem!34 pontot dolgoztál le velem szemben eme versenyen, eme kellemes befutóval!
Ovások még alakítanak
Remélem te viszed majd az anyóson a japó csajt
“Mindig alulról keresd meg a korlátaid, mert ha felülről teszed, az drága és még fájni is fog”(Burkus Egon)
- Mugen
- 2024 licenszes
- Név: Mikle István
- Kormány: DFGT
- Kapcsolat:
Messze még a vége.
Mindjárt mutatok egy videót, a tegnapi replay-ből sikerült elcsípni a durva grafikai bugot végre.
Mindjárt mutatok egy videót, a tegnapi replay-ből sikerült elcsípni a durva grafikai bugot végre.
The Power of Dreams
- Mugen
- 2024 licenszes
- Név: Mikle István
- Kormány: DFGT
- Kapcsolat:
Nna ittvan, ezt most csak a replayben láttam, élesben szerencsére jó volt a graf..
Az anderstorpi 2. futamot így toltam le, hogy az autók 90%-ából ennyit láttam a rajtnál.
A futam alatt a kocsik vagy látszódtak, vagy ilyenek voltak + még az égbolt is megkapta néha talán a műszerfal mapját.
http://youtu.be/79sRes5QHUw
u.i.: figyeljük meg alázatossan a fekete kerekeimet
Az anderstorpi 2. futamot így toltam le, hogy az autók 90%-ából ennyit láttam a rajtnál.
A futam alatt a kocsik vagy látszódtak, vagy ilyenek voltak + még az égbolt is megkapta néha talán a műszerfal mapját.
The Power of Dreams
És ez a szerver replay? Mondjuk nekem meg picit ugrál az elejénél a repyMugen írta:Nna ittvan, ezt most csak a replayben láttam, élesben szerencsére jó volt a graf..
Draga viragszal a mi kapcsolatunk ennel reggebbiMetaC írta:
Ezzel szemben nekem 0 büntetés, AS USUAL!
btw osztom Puma velemenyet ebbe a modba csak pocintesekkel lehet elozni, es komolyan nem csak azert mondom mert en igy csinalok neha, ezzel a moddal sokkal durvabb kocokat kapok masoktol is, mint pl SGT vagy elozo modokba, itt valahogy mindenki batrabb ilyen teren.
http://petervarga.net
"of course I have a drive through"
Porsche Supercup Team Champions: Playboy Racing : Szabo Gabor - Varga Peter
"of course I have a drive through"
Porsche Supercup Team Champions: Playboy Racing : Szabo Gabor - Varga Peter