Társalgó

Már véget ért bajnokságot topicjai
Kola19

Re: Társalgó

Hozzászólás Szerző: Kola19 » 2013.02.05. 09:36

szaboz írta: A mögöttem érkező társ azonban nem ezt nem támogatta és pöci, majd 540 fok lett a vége. Mindez a 17. helyről
:oops: Én voltam! Bocs! Óvd meg légyszíves. Nem gondoltam hogy boxba mész. Szélárnyékban akartam maradni. Sajnálom!
Nem a győzelem, nem a részvét, hanem a fontos!

Név: Kovács László
Kormány: Van!
Cselt
2024 licenszes
Név: Cseh Tamás
Kormány: CSW Base + BMW, Formula rim
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Cselt » 2013.02.05. 12:28

Röviden, lassú voltam mint a fene, nem igazán tudom, hogy miért, nem éreztem rá. Szarul rajtoltam az összes rajtnál, végül a hibázóknak köszönhetően léptem előre a 9. helyre, ami a maximum volt ezen a versenyen. Gabival csatáztunk pár körön keresztül, az tetszett :)
Név: Cseh Tamás
Kormány: CSW Base + Formula rim / BMW rim
Pedál: Clubsport V3
Night
2024 licenszes

Hozzászólás Szerző: Night » 2013.02.05. 12:33

Egyre jobbak a videoid, grat. (Bar a legszebb jelenet kimaradt belole, amikor Szicsot elozom :twisted: )
"A túlkormányzottság az, amikor az utasok félnek, az alulkormányozottság az, amikor a sofőr fél..."
Night
2024 licenszes

Hozzászólás Szerző: Night » 2013.02.05. 12:41

Nekem tetszett ez a futam. Vegre a rajtnal nem forogtak be elem vagy nem torpedoztak ki. Jol sikerult a rajt, fogtam 3 poziciot, onnan a 6 7 8 9. helyeken autoztam vegig, eleg sok csataval, de inkabb vedekezessel. Orulok a 7. helynek.
"A túlkormányzottság az, amikor az utasok félnek, az alulkormányozottság az, amikor a sofőr fél..."
oldman

Hozzászólás Szerző: oldman » 2013.02.05. 12:52

huh, ezt most nagyon elveztem, keson ertem haza igy az idomero kimaradt, warmup vegere azonban pont sikerult szerverre felmennem. Koszi emerico-nak hogy elmondta mennyit kell tankolnom. Gumikrol fogalmam se volt hogy fogjak birni, warmup-on 1.5 kort tudtam menni az alapjan jonak tunt az auto megtankolva is.

Verseny: Rajtnal igyekeztem ovatos lenni, tudtam hogy csak ugy van eselyem a 30dik helyrol elorebb keveredni. Be is jott, csak 1 nagy pofont kaptam, de szerencsere az autovezethetosege nem romlot sokat. Aztan elindultam elore, es huh :) Nagyon beletalaltam most a setupba mert tenyleg repult az auto :). Sikerult varatlan helyeken is elozni. Aztna jott a box kiallas ahol extra ovatos voltam igy biztos ott hagytam par mp-t de meglepetesemre igy is sikerult Mikle kollega ele visszajonni. Aztan "big push" Puma utan. par kor allatt utol is ertem, de utana hihetetlen jol vedekezett. Egyenesbe sokkal gyorsabb volt mint en, kanyargos reszen meg mindig pontosan tudta hol fogok tamadni, hiaba probalkoztam tobb helyen is. 1-2 szer sikerult melle kerulni, de aztan egyenesbe mindig visszakeveredet elem. Reg csataztam ilyen jot. Grat neki a gyozelemhez. :)
http://petervarga.net
"of course I have a drive through"
Porsche Supercup Team Champions: Playboy Racing : Szabo Gabor - Varga Peter
freakyo
2024 licenszes
Név: Kiss Balázs
Kormány: Thrustmaster T300
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: freakyo » 2013.02.05. 13:28

SGTben talán ez volt az első olyan verseny amit végig élveztem. Nem tom, de Suzuka nem a szívem csücske nem tudom miért, de ez a verzió élvezetes.

A boxnál biztos hagytam legalább 10 secet mert javítottam is véletlenül, plusz nagyon korán limiterrel robbantam a boxba. Első etapon szinte végig kiélezett harc volt a dobogó minden fokáért. Mondhatnám, hogy ezzel az 50 kilóval a 4. hely volt a max.. de nem... de mégis, lehet. Gabi sajnos kiesett és előttem olyanok végeztek akikre mondhatni, hogy nem érdekeltek a végkifejletben.

Csapatbajnokiért nagy harc van, biztos átvettük a vezetést :twisted:
név: Kiss Balázs
Jobb (kört) adni, mint kapni
__
vidik :) -> http://vimeo.com/user6076917/videos
http://www.youtube.com/user/freakyo91?feature=mhee
MetaC

Hozzászólás Szerző: MetaC » 2013.02.05. 13:57

A rajtig minden szép és jó volt.
Nagyon örültem az elért pole pozíciónak, és hogy közel fél mp-t adtam a 2.nak.
Egyik rajtot sem kaptam el jól sajnos, de ez volt a legkisebb problémám.
Ismét visszaütött az, hogy nem teszteltem le a versenysetupot. Csak rátankoltam a kvali setre és go.
Egyáltalán nem éreztem az autót, folyamatosan elpattogott, nem volt élvezetes irányítani sem. Folyamatosan estem vissza, sokat hibáztam.
Nagyon csalódott voltam, sokkal többet vártam a futamtól. Tudtam, hogyha még elől is tudok maradni, oldman utol fog érni még akkor is ha utolsóról indul. Nagyon eltalálta a beállítását, mint azt írta is...
Visszaestem a 10. hely környékére.
Kiállásnál mindent vagy semmit alapon feltettem a lágy gumit. Eleinte jó volt, 53 elejét tudtam menni, de aztán ahogy kopott úgy lassultam, de még így is jobb volt mint a medium.
Lehet hogyha az elején el tudtam volna jönni elsőnek és van egy kis előnyöm akkor nyugodtabban tudtam volna autózni és jobban ráéreztem volna az autó viselkedésére, de sajnos nem így történt.
Ismét megtanultam, hogy a versenyen kell nyerni, nem a kvalin. De attól még örülök a pole-nak. :)
puma

Hozzászólás Szerző: puma » 2013.02.05. 14:18

Sajnos a gyakorlás alkalmával nem tudtam ráérezni a modra, bármit állítottam az autón érzésre változott viszont időben csak hátrafelé ballagtam. Időmérő végére már annyira elcsavartam, hogy rosszabb időket mentem mint a legelső köröm! Ezért a warmupon visszatöltöttem az alap setupot, a hátsó szárnyat illetve a fékhűtőt állítottam a megfelelő értékre. A verseny előtt 20 másodpercel ért az a meglepetés, hogy a fékpedálom befog egy kicsit. Még tudtam korrigálni egy kis deadzonnal, viszont a fékhűtőt nem vettem lentebb, ezért az egész versenyen szívtam a féktávokon(valószínűleg nagyon sokkal nem tudtam volna gyorsabban menni, de az a 2-3 tized versenyen 7-10 secet is számít). A verseny első pár körében újra kellett tanulni a fékpontokat, de ez viszonylag hamar sikerült is. Az előttem lévők vagy hibáztak, vagy súlyozottak voltak, így hamar előre tudtam keveredni. Láttam, hogy Oldman folyamatosan tör előre, még az előzgetésekkel is gyorsabb volt mint én, majd a pit előtt 2 körrel már mögöttem is volt. Ebben a két körben nem közeledett, már a zsebemben éreztem a győzelmet. Viszont elkövettem egy majdnem végzetes hibát. Nem néztem meg a gumik állapotát és visszaraktam a mediumokat 12 körre. Nem kicsit vágott arcon amikor megláttam, hogy Oldman 8 tizeddel tud gyorsabban menni mint én! Hamar ledolgozta a kis hátrányát, már bele is törődtem a vereségbe. Ezután viszont érdekes módon nem tudott nagyon veszélyesen támadni, köszönhetően a nagyobb végsebességemnek. Megismételtük az egy héttel ezelőtti felállást csak fordítva, most én tartottam fel őt. :)
Gratula neki, utolsó helyről 2. nem kis teljesítmény, ami ráadásul 1. lesz, mert én szélesítettem az időmérőn. :D
JeRm
2024 licenszes

Hozzászólás Szerző: JeRm » 2013.02.05. 15:07

Vártam én is a futamot ameddig el nem romlott a fékem de mivel elsőt kihagytam és endun is összejött egy 3. hely gondoltam itt is tudok menteni pár pontot + csapatbajnokság is szoros:D A baj az volt h sok olyan kanyar volt ahol a féktáv vége fele fel kell engedni lassan a féket vagy csak félig rajta tartani a lábad így sokkal nehezebb volt gyorsan és pontosan menni. Próbáltam motorfékkel, féktáv vége fele gyorsan nyomogatni a gombot de nem nagyon sikerült ugyan úgy fordulnom :D Ennek ellenére az 5. hely megint jónak mondható, jókat csatáztam végig a versenyen és kiállás utáni soft gumi is bejött. Most először éreztem azt h tetszik a fizika és kicsit kiszámíthatóbb volt mint előző versenyeken de lehet h csak Frikk találta el a setet vagy jó helyre kaptam azt a +10kilót :lol:
Név: Pintér Roland
Teroitin
Név: Szobota Dániel
Kormány: G27
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Teroitin » 2013.02.05. 16:22

Azt az utolsó előtti kör első kanyarját sajnáltam, hogy valahogy neked szaladtam... Lehet akkor megbírtalak volna fogni, már nagyon belassultál a végére. Amúgy nekem is élvezetes versenyem volt. Pár körig tudtam menni az elejével, aztán bakiztam, nagyon szélesen vettem az első kanyart egy lekörözött miatt és kicsúsztam, de ennek köszönhetem az izgalmakat. :D
Szobota Dániel
Lezárt