Érvényes büntetések a futamon:
Sirán Milán - Milán, autóváltás, pontok nullázása
Időmérés:
Nagy Szilárd - szabálytalan mért kör +10mp
Verseny:
3:25 Szűcs Máté kilöki Czimer Gábort +10mp
3:32 Szűcs Máté figyelmetlenül tér vissza a pályára, ráhúz Balog Imrére - törölve
4:27 Balog Imre kiforgatja Szabó Zoltánt +10mp
4:54 Cseh Tamás kiforgatja Kiss Endrét +10mp
Óvás alapján:
6:21 Nagy Szilárd kilöki Füstös Imrét +20mp
39:13 Nagy Szilárd kilöki Füstös Imrét +30mp
25:09 Rebók József ráhúz a mellé érkező Miklére +10mp
Super GT - Sugo
Re: Super GT - Sugo
Közel sem ez történt, kérlek ellenőrizd még egyszer.3:32 Szűcs Máté figyelmetlenül tér vissza a pályára, ráhúz Balog Imrére +20mp
Én már korábban visszatértem a pályára (pálya bal szélére ahonnan kanyarodni kell) és íven kanyarodtam, ő pedig belül távolról féktávon megérkezett és ahogy összekoccantunk, ő megforgott. Kb ugyanúgy mint én Czimerrel az első kanyarban. Nem kaptam elég helyet belül ezért összementünk, csak itt Imre húzta a rövidebbet.
- emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
- Kapcsolat:
Re: Super GT - Sugo
a gond azzal van, hogy mivel a pálya széléről jössz vissza, jelentős a tempó különbség. persze íven mész, mert oda húzódsz be, de oda érkezik a gyorsabb Balog Imre is. Ettől függetlenül helyt adok, mert Balog Imre is lehetett volna figyelmesebb, bevetődik.MetaC írta:Közel sem ez történt, kérlek ellenőrizd még egyszer.3:32 Szűcs Máté figyelmetlenül tér vissza a pályára, ráhúz Balog Imrére +20mp
Én már korábban visszatértem a pályára (pálya bal szélére ahonnan kanyarodni kell) és íven kanyarodtam, ő pedig belül távolról féktávon megérkezett és ahogy összekoccantunk, ő megforgott. Kb ugyanúgy mint én Czimerrel az első kanyarban. Nem kaptam elég helyet belül ezért összementünk, csak itt Imre húzta a rövidebbet.
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo