Társalgó
Re: Társalgó
Elfelejtettem: gratula Emerico-nak a Honda-update-ért... Véleményem szerint sokkal versenyképesebb, mint az eddigi futamokon. Legalább is ezen a versenyen ez jött vissza. A végére ismét beleszeretek 
- Mugen
- 2024 licenszes
- Név: Mikle István
- Kormány: DFGT
- Kapcsolat:
Semmi bajom veletek amíg mögöttem vagytok 10 sec-re.Pal Kinizsi írta:Há és most mi bajod van velünk??![]()
De én vágom a taktikád, látod én is kidolgoztam egy hasonlót (szerintem jobbat) már versenyekkel ezelőtt, csak nem teszteltem még le..
![]()
Ja, meg most veszem észre hogy indexel a Hondád!![]()
Ezt eddig is csinálta és csak én nem vettem észre?
Honda tegnap óta villog, azelőtt teljesen más avatar volt.
The Power of Dreams
- Mugen
- 2024 licenszes
- Kapcsolat:
Ha kimegyek az elején akkor vissza is jövök a mezőny mögé, és a hátsó régióban többet veszítek.Pal Kinizsi írta: Ha így mész, menj ki rögtön első kör végén boxba, utána sokáig tiszta köröket tudsz menni, ahelyett hogy nagy eséllyel csatáznál, pluszba még csökken az esélye annak is hogy kilökjenek és még a gumik is jobb állapotba lesznek a végére.
The Power of Dreams
-
Szicsó
- Név: Szigeti Csaba
- Kormány: Logitech G25
"De szííp otó!"Mugen írta:Semmi bajom veletek amíg mögöttem vagytok 10 sec-re.Pal Kinizsi írta:Há és most mi bajod van velünk??![]()
De én vágom a taktikád, látod én is kidolgoztam egy hasonlót (szerintem jobbat) már versenyekkel ezelőtt, csak nem teszteltem még le..
![]()
Ja, meg most veszem észre hogy indexel a Hondád!![]()
Ezt eddig is csinálta és csak én nem vettem észre?
Honda tegnap óta villog, azelőtt teljesen más avatar volt.
Szicsó rábeszélt, hogy szálljak be hozzájuk a csapatba.
Nem így terveztem az első futamot.
Pali, köszi a setet neked is, már épp kezdtem volna hozzá szokni, mikor be kellett mennem a boxba mert rájöttem, hogy nem tankoltam meg az autót, erre rF kivág.
Suzukát szeretem és nagyjából ismerem is, remélem ott végig tudok menni.
Nem így terveztem az első futamot.
Pali, köszi a setet neked is, már épp kezdtem volna hozzá szokni, mikor be kellett mennem a boxba mert rájöttem, hogy nem tankoltam meg az autót, erre rF kivág.
Suzukát szeretem és nagyjából ismerem is, remélem ott végig tudok menni.
Vegyél levegőt! 10 búvárból 9 ezt ajánlja.
Név: Felföldi Zoltán
Kormány: Logitech G25
Név: Felföldi Zoltán
Kormány: Logitech G25
két percben a tegnapi futamról: http://www.youtube.com/watch?v=jx3BZqCOl9g
"Ha elmesélitek, hogy ezen a futamon mit nyertem volna azzal ha más taktikán megyek, lehet okosabb leszek.
Előrébb nem kerültem volna, viszont ha kiállok, a nyakamba kapom Lacit és Palit.
Problem?"
A problem h kötelező a kiállás Mugen!

Előrébb nem kerültem volna, viszont ha kiállok, a nyakamba kapom Lacit és Palit.
Problem?"
A problem h kötelező a kiállás Mugen!
Név: Pintér Roland
- Mugen
- 2024 licenszes
- Kapcsolat:
Kiállás kötelező, nem a gumicsere.JeRm írta:"Ha elmesélitek, hogy ezen a futamon mit nyertem volna azzal ha más taktikán megyek, lehet okosabb leszek.
Problem?"
A problem h kötelező a kiállás Mugen!![]()
![]()
The Power of Dreams
Az ok, de friss gumival es sokkla gyorsabb lennel. + az elejen ak konnyebb auto se eppen hatrany...Mugen írta:Kiállás kötelező, nem a gumicsere.JeRm írta:"Ha elmesélitek, hogy ezen a futamon mit nyertem volna azzal ha más taktikán megyek, lehet okosabb leszek.
Problem?"
A problem h kötelező a kiállás Mugen!![]()
![]()
"A túlkormányzottság az, amikor az utasok félnek, az alulkormányozottság az, amikor a sofőr fél..."