Társalgó

Már véget ért bajnokságot topicjai
JeRm
2024 licenszes

Re: Társalgó

Hozzászólás Szerző: JeRm » 2013.01.22. 01:20

te Mugen! minek tankolod teli és raksz fel egész versenyre 1 szett gumit ha kötelező a kiállás? :D ha már úgyis kiállsz nem lenne jobb fele benzinnel és friss gumikkal menni a verseny felétől? vagy én vagyok hülye és nem értem a "taktikát"?? :lol:

a versenyről: rajtbalesetet megint megúsztam, elején Bikával és Mátéval el tudtunk menni de Bikát nem tudtam megelőzni sőt Máté is megelőzött így elég korán kijöttem boxba h friss gumikon be tudjak jönni majd eléjük de a boxból kijövetel megint nem volt koccanás mentes, Andris kirakott a kavicságyra így Metac megelőzött akit sikerült utána beforgatnom :/ Bocsi Metac!
Erőltettem 1 kicsit, jött egy leggyorsabb kör és sikerült az előzőek ellenére Gabi elé bejönni első helyre de addigra elmelegítettem az elsőket és elkezdtem csúszkálni. Bika megelőzött és már nem bírtam visszatámadni :/ azt hittem ha bejövök elé meglesz a futam de sikerült megint gumit darálnom kiállás után és hamar elfogytam :D grat Bika! jó meccs volt
Név: Pintér Roland
emerico
Adminisztrátor
Kormány: Logitech G29
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: emerico » 2013.01.22. 01:24

JeRm írta:te Mugen! minek tankolod teli és raksz fel egész versenyre 1 szett gumit ha kötelező a kiállás? :D ha már úgyis kiállsz nem lenne jobb fele benzinnel és friss gumikkal menni a verseny felétől? vagy én vagyok hülye és nem értem a "taktikát"?? :lol:
hát igen, ez egy állandó kérdés, ami foglalkoztat minket, Mugen taktikáját néha nehéz megérteni :lol: :lol:
Emerico - Head of SIMCo
szaboz

Hozzászólás Szerző: szaboz » 2013.01.22. 08:49

Király kis verseny volt. A rajtot nagyjából megúsztam. Szicsó-t láttam a tükrömben közeledni, akit körökön keresztül tartottam a lassúságommal. Majd bejött az asszony a szobába, hogy nagyon csuklik, így jobbnak láttam elengedni versenyzőtársamat :) A végén még Tamást sikerült leelőzni.

A gumiválasztás nekem is bejött: 2× soft és 40+35 L üzemanyag. Nekem a legnagyobb gondot a gumik állandó alacsony hőfoka jelentette. Örültem, amikor a bal első legmelegebb része elérte a 85 fokot.
Night
2024 licenszes

Hozzászólás Szerző: Night » 2013.01.22. 11:56

Mugen írta:Night!

Lehet neked nem jött be, de nekem finom setet gyártottál, köszi! :)
1 szett soft gumi, telitank, nagyjából be is jött, ennél többre nem futotta ma.
Asse' tom' hol végeztem. 8.? 9.? :D
Orulok, hogy bejott neked ;)
A quali vegere mar kezdtem raerezni en is, a gumik jol birtak nekem is. Az 1 koros tempom nem volt jo, de a versenytempom az jo lett volna, mivel a qualin megtankolva a versenyre gyakoroltam. Sajnos az elso korben beforogtak elem, amitol elment a kozepallas es jobbra mar nem ugy kanyarodott a gepjarmu, ahogy kellene :( Nekem tuleloverseny volt, minden jobbkanyarban megszenvedtem, aminek kovetkezteben tobbszor is hibaztam.
A kovetkezo versenyre tobbet kellene keszulni es nem qualin setupolni (ja es nem a 15. helyrol indulni...), talan jobb lesz.

Amugy jo csatak voltak, Szicso elozeset videoba varom :twisted:
"A túlkormányzottság az, amikor az utasok félnek, az alulkormányozottság az, amikor a sofőr fél..."
Kyip

Hozzászólás Szerző: Kyip » 2013.01.22. 12:04

Jó kis futam volt! :) Quali után (asszem 23.hely) látatlanba első 15nek már nagyon örültem volna, annyira szenvedős volt nekem ez a pálya, hot lapson sem álltam túl jól, mondjuk nem is szokásom.. :D De a 9. hely nekem most akkor is hűdejó. :D
Elején Gyuri izzasztott nagyon, de utána végig nyugis volt.
Amúgy meg:
Csak Norris érti Mugen taktikáját! :lol: :lol:
De nekem van egy még jobb ötletem! :idea: Ha így mész, menj ki rögtön első kör végén boxba, utána sokáig tiszta köröket tudsz menni, ahelyett hogy nagy eséllyel csatáznál, pluszba még csökken az esélye annak is hogy kilökjenek és még a gumik is jobb állapotba lesznek a végére. :mrgreen:
Három fajta ember létezik: aki tud számolni, és aki nem..
Milán
Név: Sirán Milán
Kormány: Logitech G27

Hozzászólás Szerző: Milán » 2013.01.22. 14:34

Számomra sajnos megint szokásosan telt a futam. Quali jónak tűnt ahhoz képest, hogy nem éreztem a pályát, de maradt benne még sok, talán 5-6 helyre jó lett volna. Rajtom jó volt, mindent megúsztam, de itt jött a szokásos forgatókönyv. Bénáztam jobbra balra, legalább nyolcszor!! (ha nem többször) vágtam füvet, és sikerült Soós Gyurit is kilöknöm, amiért elnézést kérek, egyszerűen elbambultam. Kiállás után jobb időket tudtam menni, pedig semmi nem változott az induláshoz képest. De akkor már mindegy volt.

Viszont tanácstalan vagyok, hogy hogyan is kéne állitanom az autót versenyre mert mostmár biztos számomra, hogy egy körre nagyábol jol eltalálom a kocsit, viszont ha ugyanazzal a beállitással vagy csak aprobb modositásokkal indulok, akkor az auto teljesen más lesz. Ha valaki hozzáértő tudna segiteni megköszönném, mert nagyon idegesitő tud lenni, hogy nem stabil az autó.
Szicsó
Név: Szigeti Csaba
Kormány: Logitech G25

Hozzászólás Szerző: Szicsó » 2013.01.22. 18:17

szaboz írta:Király kis verseny volt. A rajtot nagyjából megúsztam. Szicsó-t láttam a tükrömben közeledni, akit körökön keresztül tartottam a lassúságommal. Majd bejött az asszony a szobába, hogy nagyon csuklik, így jobbnak láttam elengedni versenyzőtársamat :) A végén még Tamást sikerült leelőzni...
Nagyon szépen védekeztél,nem nagyon találtam fogást rajtad sem. :D
Egyébként Nekem sem volt feleségmentesek azok a körök. :lol:
Szicsó
Név: Szigeti Csaba
Kormány: Logitech G25

Hozzászólás Szerző: Szicsó » 2013.01.22. 18:19

Night írta: Amugy jo csatak voltak, Szicso elozeset videoba varom :twisted:
Na az valami csodálatos jelenet volt! :shock: Grat ismét! ;)
Istenemre,még gázt se mertem adni,nehogy kilökjelek! :lol:
Mugen
2024 licenszes
Név: Mikle István
Kormány: DFGT
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Mugen » 2013.01.22. 18:49

Ha elmesélitek, hogy ezen a futamon mit nyertem volna azzal ha más taktikán megyek, lehet okosabb leszek.
Előrébb nem kerültem volna, viszont ha kiállok, a nyakamba kapom Lacit és Palit.

Problem?
The Power of Dreams
Kyip

Hozzászólás Szerző: Kyip » 2013.01.22. 19:30

Há és most mi bajod van velünk?? :D
De én vágom a taktikád, látod én is kidolgoztam egy hasonlót (szerintem jobbat :P ) már versenyekkel ezelőtt, csak nem teszteltem még le.. ;)
Ja, meg most veszem észre hogy indexel a Hondád! :shock: :o Ezt eddig is csinálta és csak én nem vettem észre? :roll:
Három fajta ember létezik: aki tud számolni, és aki nem..
Lezárt