Ha máskor nem is, akkor biztosan, amikor lekörözödemerico írta:oké, megjegyeztem![]()
jössz te még előttem
Endurance Series - társalgó
Re: Endurance Series - társalgó
Vegyél levegőt! 10 búvárból 9 ezt ajánlja.
Név: Felföldi Zoltán
Kormány: Logitech G25
Név: Felföldi Zoltán
Kormány: Logitech G25
- freakyo
- 2024 licenszes
- Név: Kiss Balázs
- Kormány: Thrustmaster T300
- Kapcsolat:
********* az első helyről 8 ******** kört védekeztem ezen a ******** hogy ott ***********
**********************************vááááááááááááááááááááá
erre kilép ez a ***

**********************************vááááááááááááááááááááá
erre kilép ez a ***
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára freakyo 2013.01.19. 21:53-kor.
név: Kiss Balázs
Jobb (kört) adni, mint kapni
__
vidik :) -> http://vimeo.com/user6076917/videos
http://www.youtube.com/user/freakyo91?feature=mhee
Jobb (kört) adni, mint kapni
__
vidik :) -> http://vimeo.com/user6076917/videos
http://www.youtube.com/user/freakyo91?feature=mhee
kibaszott..
Három fajta ember létezik: aki tud számolni, és aki nem..
-
jegember95
- 2024 licenszes
hát ez parádé volt 
ennyire vicces futamom még nem volt, ahhoz képest, hogy 2szer boxoltam, meg a végén az utolsó körben!!! sikán elött kibaszott az rf.............., és ez egyre jobban irritál, mindhárom futamon voltak gondok, és mostmár nemcsak nekem, koppra ugyanaz a hiba nekem is mint frikkmél
ehhez képest amig mentem, egész jó volt
ennyire vicces futamom még nem volt, ahhoz képest, hogy 2szer boxoltam, meg a végén az utolsó körben!!! sikán elött kibaszott az rf.............., és ez egyre jobban irritál, mindhárom futamon voltak gondok, és mostmár nemcsak nekem, koppra ugyanaz a hiba nekem is mint frikkmél
ehhez képest amig mentem, egész jó volt
- emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
- Kapcsolat:
Lényegében aki indult, az végig ment. Hisz a három kieső, azt ledobta.
GRATULÁLOK!
Magamnak nem, mert hyper nyomorék voltam.
GRATULÁLOK!
Magamnak nem, mert hyper nyomorék voltam.
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
- Cselt
- 2024 licenszes
- Név: Cseh Tamás
- Kormány: CSW Base + BMW, Formula rim
- Kapcsolat:
Jó kis futam volt, egész jól végig is mentem. A rajtnál ugyan egyből sikerült valakivel összeakadnom ami miatt buktam pár helyet, utána pedig sikerült meg is pördíteni egyszer a kocsit, de onnantól jó volt. Utolértem Janit mentünk pár kört kb 2mp-re egymástól, aztán még jobban utolértem, meg is pöccintettem kicsit, aminek forgás lett a vége, de én forogtam. Innentől próbáltam gyors köröket futni, hoztam is rajta folyamatosan az utolsó körökre ismét odaértem, de egy kicsi hiba becsúszott megint, no meg a lekörözések is rosszul jöttek ki, úgyhogy nem tudtam végül megelőzni. Végül 5. lettem, ami elfogadható eredmény 
Név: Cseh Tamás
Kormány: CSW Base + Formula rim / BMW rim
Pedál: Clubsport V3
Kormány: CSW Base + Formula rim / BMW rim
Pedál: Clubsport V3
Az elvárásaimon felül teljesítettem. Sikerül nem össze törni az autómat..(annyira).Az elején volt egy kis versenygés Norbival, megelőztem és kb ennyi volt az izgalmas része a versenynek. Innentől csak egyedül mentem. Sajnos Ti nem számoltatok kiállással. Nekem sajna a gumik sem bírták volna a megállás nélküli versenyt. Gratulálok mindenkinek!
Név: Kovács István
Kormány: Logitech Momo
Kormány: Logitech Momo
-
Szicsó
- Név: Szigeti Csaba
- Kormány: Logitech G25
Brutál verseny volt...még ennyit sem szenvedtem soha.
Kb. a 8. körben lezúztam az autó elejét.Mondom nem megyek ki boxba,végigtolom így.
A hosszú,gyors kanyarokat,sokkal lassabban kellett vennem,de tartottam magam a 12. helyen így is.
Aztán,a célegyenes végén,elmértem a féktávot,picit lecsúsztam az ívről,majd Máté is belém ronygyolt.
Innentől,defekt,meg minden...kénytelen voltam kiállni a boxba,és így futottam be a célba.
Grat mindenkinek,baromi nehéz pálya volt!
Jerm!Bocsi a sikános malőlért,de már annyira paráztam tőle,hogy azért bénáztam el,és belém jöttél.
Sorry!
Lipák Balázs!Te meg miért villogsz le az elején?Tudtam,hogy gyorsabb vagy,és védekeztem végig...nem szabálytalanul!
Ha nem csinálod ezt,akkor hamarabb elengedtelek volna,hisz Márkkal,és Milánnal sem szórakoztam emiatt.
Légy higgadt,vagy próbálj meg megelőzni,és nem lökdösni!
Kb. a 8. körben lezúztam az autó elejét.Mondom nem megyek ki boxba,végigtolom így.
A hosszú,gyors kanyarokat,sokkal lassabban kellett vennem,de tartottam magam a 12. helyen így is.
Aztán,a célegyenes végén,elmértem a féktávot,picit lecsúsztam az ívről,majd Máté is belém ronygyolt.
Innentől,defekt,meg minden...kénytelen voltam kiállni a boxba,és így futottam be a célba.
Grat mindenkinek,baromi nehéz pálya volt!
Jerm!Bocsi a sikános malőlért,de már annyira paráztam tőle,hogy azért bénáztam el,és belém jöttél.
Lipák Balázs!Te meg miért villogsz le az elején?Tudtam,hogy gyorsabb vagy,és védekeztem végig...nem szabálytalanul!
Ha nem csinálod ezt,akkor hamarabb elengedtelek volna,hisz Márkkal,és Milánnal sem szórakoztam emiatt.
Légy higgadt,vagy próbálj meg megelőzni,és nem lökdösni!
-
Szicsó
- Név: Szigeti Csaba
- Kormány: Logitech G25
JeRm írta:no problémonem volt gáz