Endurance Series - társalgó
Re: Endurance Series - társalgó
hat akkor most ez megint egy olyan bajnoksag amit skippelek.. 4 korrel a vege elott rfactor hibat eszlel bla bla.. a jo edes !@!@$#$. azt.
http://petervarga.net
"of course I have a drive through"
Porsche Supercup Team Champions: Playboy Racing : Szabo Gabor - Varga Peter
"of course I have a drive through"
Porsche Supercup Team Champions: Playboy Racing : Szabo Gabor - Varga Peter
-
Szicsó
- Név: Szigeti Csaba
- Kormány: Logitech G25
Márk!Ezer bocs,hogy neked mentem a boxban,de már álltam be Én is,és hirtelen előttem teremtél.
Bocsi,ha tönkretettem a futamod.
Bocsi,ha tönkretettem a futamod.
- kamikaze
- 2024 licenszes
- Név: Füzy Barna
- Kormány: Logitech G29
Felmentést kérnék a 30 kör alól, olyan szépen vezettem. 
Név:Füzy Barna
-
jegember95
- 2024 licenszes
Szokásos első verseny volt, kaotikus, volt itt minden
Köszi, hogy megvártatok, fent voltam ts-en, csak nem beszéltem, mert eléggé be voltam rekedve, és a Darth Vader hangom nemigen értettétek volna meg
A versenyen csak egy idegesítő dolog volt, Lipák Balázs, miért kell Drag Racing-et rendezni az egyenesben, ha le van törve a lökösöd, és tudod, hogy nem fogsz tudni megállni?
Egyböl az enyém is oda, box, utolsó hely, majd fel 7. helyre, sajna a végén volt egy hibám, de a körülményekhez képest a 9. hely jó, főleg, hogy tempó alapján top5 reális cél lehetett volna
Köszi, hogy megvártatok, fent voltam ts-en, csak nem beszéltem, mert eléggé be voltam rekedve, és a Darth Vader hangom nemigen értettétek volna meg
A versenyen csak egy idegesítő dolog volt, Lipák Balázs, miért kell Drag Racing-et rendezni az egyenesben, ha le van törve a lökösöd, és tudod, hogy nem fogsz tudni megállni?
Egyböl az enyém is oda, box, utolsó hely, majd fel 7. helyre, sajna a végén volt egy hibám, de a körülményekhez képest a 9. hely jó, főleg, hogy tempó alapján top5 reális cél lehetett volna
- Mugen
- 2024 licenszes
- Név: Mikle István
- Kormány: DFGT
- Kapcsolat:
FFB el, rF és kormány restart, FFB jó, pedál nem jó, pedál újrakalibrál, minden jó, rF kifagy, vissza, rajtrács, pedál nem jó, race start, akadozik, rohaggyálmeg, falbapörgés, haggyálbékén.kaszasi írta:Egyet értek tisztelt kolléga.Fal Kerék kiszakadt és még a motor is behalt.Ja és ledobott a szerver. ÁÁááÁÁááMugen írta:ezb+......
The Power of Dreams
- emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
- Kapcsolat:
Átnézem az ütközés modelt, ott valami bibi van.
Futom klassz volt, csak piszokul nehéz volt
Futom klassz volt, csak piszokul nehéz volt
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
Hát nekem ez rohadtul tetszett annak ellenére h balfasz voltam és 2x törtem. Végre nem szaggatok, porschet is űberkirály volt vezetni tempó is jó volt szal nagyon élveztem. Remélem következő futamra is tudok jönni és kicsit hamarabb rákészülhetek.
Név: Pintér Roland
- Cselt
- 2024 licenszes
- Név: Cseh Tamás
- Kormány: CSW Base + BMW, Formula rim
- Kapcsolat:
Jó futam volt.
Időmérő elég szoros volt és nem is az volt az erősségem, inkább a hosszútávú versenytempó.
A rajtnál sajna megpöccintettem az előttem lévőt, azt hittem, hogy pont elférek mellette, de már nem, elnézést. Az első körös kavarodásból a 4. helyre jöttem fel, majd Emericoval csatáztunk, aminek az első lökös látta kárát. Így sajnos boxba kellett mennem pedig nem terveztem.
Utána viszont viszonylag stabil és számomra gyors köröket futottam, így szépen lépdeltem előre. Profitáltam a sok kicsúszásból is, így végül kis szerencsével meglett a 4. hely
Időmérő elég szoros volt és nem is az volt az erősségem, inkább a hosszútávú versenytempó.
A rajtnál sajna megpöccintettem az előttem lévőt, azt hittem, hogy pont elférek mellette, de már nem, elnézést. Az első körös kavarodásból a 4. helyre jöttem fel, majd Emericoval csatáztunk, aminek az első lökös látta kárát. Így sajnos boxba kellett mennem pedig nem terveztem.
Utána viszont viszonylag stabil és számomra gyors köröket futottam, így szépen lépdeltem előre. Profitáltam a sok kicsúszásból is, így végül kis szerencsével meglett a 4. hely
Név: Cseh Tamás
Kormány: CSW Base + Formula rim / BMW rim
Pedál: Clubsport V3
Kormány: CSW Base + Formula rim / BMW rim
Pedál: Clubsport V3
Az időmérő nem ment valami fényesen de nem volt rossz. A futam előtt már tudtam hogy nem tudok végigmenni mert jöttek fel hozzám. A rajtom jól sikerült volna, Ha valaki annak ellenére ragad be durván a rajtnál hogy van rajtautomatika... Nem is értem... Telibekaptam hátulról aminek az első szárnyam látta kárát... Innentől alig bírt az autó kanyarodni, inkább kiléptem.
Jó a mod, nekem bejön igaz elég nagy munka ezeket az állatokat elterelgetni, de ez benne a jó. Várom a következő futamokat amiket remélhetőleg be is tudok majd fejezni...
Jó a mod, nekem bejön igaz elég nagy munka ezeket az állatokat elterelgetni, de ez benne a jó. Várom a következő futamokat amiket remélhetőleg be is tudok majd fejezni...
- freakyo
- 2024 licenszes
- Név: Kiss Balázs
- Kormány: Thrustmaster T300
- Kapcsolat:
Kvali:ratyi. szokásomhoz híven benne hagytam egy csomót. Sose voltam egy körös ember, de.sztem nem is leszek az.
Első kör elbsztam, valahonnan hátulról kapaszkpdtam vissza. 1x eldobtam, megint vissza. Ez a 2. Hely pöppet makk. Oldman, jerm is kipottyant előlem.
Metac és ez szólhat bárkinek aki könnyedén feladja. Sztem ha beevickélsz a boxba és javítasz, amíg mozog a kocsi, talán be is fogod tudni fejezni a versenyt. Őszintén szólva ez a lényege az endurancenak tömören. Főleg ha veszed a fáradságot és megcsinálod a 30körös limitet. Semmi értelmét nem látom annak, hogy alig telt el 2 perc a futamból és feladja az emberke. Ha az ilyen elvet követed, hogy pukk leszakadt az első szárny akkor nagy az esély arra, hogy egy futamot se fogsz befejezni
Első kör elbsztam, valahonnan hátulról kapaszkpdtam vissza. 1x eldobtam, megint vissza. Ez a 2. Hely pöppet makk. Oldman, jerm is kipottyant előlem.
Metac és ez szólhat bárkinek aki könnyedén feladja. Sztem ha beevickélsz a boxba és javítasz, amíg mozog a kocsi, talán be is fogod tudni fejezni a versenyt. Őszintén szólva ez a lényege az endurancenak tömören. Főleg ha veszed a fáradságot és megcsinálod a 30körös limitet. Semmi értelmét nem látom annak, hogy alig telt el 2 perc a futamból és feladja az emberke. Ha az ilyen elvet követed, hogy pukk leszakadt az első szárny akkor nagy az esély arra, hogy egy futamot se fogsz befejezni
név: Kiss Balázs
Jobb (kört) adni, mint kapni
__
vidik :) -> http://vimeo.com/user6076917/videos
http://www.youtube.com/user/freakyo91?feature=mhee
Jobb (kört) adni, mint kapni
__
vidik :) -> http://vimeo.com/user6076917/videos
http://www.youtube.com/user/freakyo91?feature=mhee