Társalgó

Már véget ért bajnokságot topicjai
emerico
Adminisztrátor
Kormány: Logitech G29
Kapcsolat:

Re: Társalgó

Hozzászólás Szerző: emerico » 2012.12.17. 22:57

Joke meglepett hogy szembe jött. csatt. defekt. onnan vissza 20 hely környéke, hatalmas meccs Szicsóval meg Magyar Lacival. Zsír volt. Előtte Szabó B-vel is zsivány volt.
Emerico - Head of SIMCo
dodiiee

Hozzászólás Szerző: dodiiee » 2012.12.17. 23:02

Nem volt rossz. Rajtbaleset megúszva, huh, de valaki a sikánban kitorpedózott. Balazs Remenyitől sorry, hogy kiforgattam, én azon a helyen szoktam fékezni. Utolsó 20 perc 4-5-ös bolyban klassz volt, remélem még sok ilyen lesz.

szerk.: nem akarok nyávogósnak tűnni, de a belső visszapillantó Honda HSV-nél még mindig nem jó sajna. Lesz rá javítás, vagy kezdjem megszokni? :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára dodiiee 2012.12.17. 23:16-kor.
Szicsó
Név: Szigeti Csaba
Kormány: Logitech G25

Hozzászólás Szerző: Szicsó » 2012.12.17. 23:13

Nagyon élvezem ezt a mod-ot is! :D
Király csaták,és izommerevség a vége. :lol:
Grat mindenkinek! ;)

Cs. Máté!Én forgattalak ki,vagy rossz volt a kigyorsításod a célegyenes ráfordítóban?

Feke Gabi...csinájjá' net-et,mert kapol! :mrgreen:
MetaC

Hozzászólás Szerző: MetaC » 2012.12.17. 23:18

Hosszú idő óta ez az első futam amit élveztem. Élveztem minden egyes percét. Ehhez persze nagy részt kellett a setup is amit Holdampf kollégától kaptam, mégegyszer köszönöm neki, vagy annak aki gyártotta. :)
A rajtom nem sikerült túl jóra, de így volt jó mert nem kerültem bajba az első kanyarban. Szépen lassan jöttem fel mint a talajvíz, szépeket csatáztunk.
A 6. körtől rendszerint elmértem jópár féktávot. Leginkább az elsőt hisz valaki szépen kivitte a 200as táblát és én meg ugy jegyeztem meg hogy a 2. táblánál kell fékezni. Hát ez vagy 4 alkalommal nem jött be.
Volt egy kamikaze előzésem mikor Hegyvári versenytárs mellé a sikánnál bőven mögüle jőve belső íven betettem az autót teljesen simán. Ne haragudj ha hirtelen mozdulat volt, de simán befértem és bőven megálltam. Ez a versenyem fénypontja volt.
5. helyre jöttem fel a kiállások előtt, és ezt a helyet nyugisan meg is tartottam, bőven volt előnyöm is és hátrányom is. A verseny felétől nem volt igazán versenytársam, de így is nagyon élveztem mert az autó nagyon stabil és jól kezelhető volt. Remélem a többi futamot ennyire fogom élvezni. Grat mindenkinek, főleg a Nippon Sunny GO csapatnak. top 5-ben 3-an voltunk, nemrossz.
JeRm
2024 licenszes

Hozzászólás Szerző: JeRm » 2012.12.17. 23:46

hát nekem ez siralmas volt:
kezdődött azzal h levettem dx7re és full lowra mindent a gépemen mert szaggattam de semmi nem változott ugyan olyan idegesítő sz@r maradt! rem minél hamarabb jön az infos csávó és megnézi mit lehet vele kezdeni mert már szétbsz az ideg h nem tok normálisan menni mert késik a játék.....
egyedül ami jó volt az a qualin a pole de tudtam ha úgy hagyom a váltót lerajtol az első 10
állítottam futam előtt de így is simán elmentek mellettem ráadásul kigyorsításokon borzasztó volt mert pont kanyarban kellett beleváltanom stb stb. :?
amit Metac írt vki kivitte a táblát, azt én is nagyon csúnyán benéztem közbe Márkkal jól elvoltunk bár annyira most nem élveztem :lol:
jött a következő: boxban 90 liter benyát tankoltak 45 helyett (én faszságom) utána lekörözésnél miután kihúztam jobbra h előzzek vki már féktávon úgyszintén jobbra, pörgés, így Márk is és Balázs is előttem és közbe 40környi benyát hurcolásztam magammal a verseny végéig :?
Név: Pintér Roland
freakyo
2024 licenszes
Név: Kiss Balázs
Kormány: Thrustmaster T300
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: freakyo » 2012.12.18. 00:41

Áttételbe én is bele nyúltam futam elött. Igaz ezt nem jermmel beszéltem meg ahogy a legtöbb setupos dolgot ilyenkor, hanem emerico mondta, hogy hosszú lesz. Ugyanúgy jártam mint jerm, sz@r 1es 2es, kigyorsítások sokkal rosszabbak voltak, mint az eredeti, gazdagon megnyújtott 1essel.

Kvalin egy utolsó körben durrantottam egy 6. Helyet, 9 10. Helyett égis csak jobb.
Rajtnál így is lerajtoltak, majd a 8ról apránként feljöttem a 3ra. Itt Márkkl álló haborút játszottunk.
50kgval jó ez a 3. Hely. Ha ésetleg én nem nézem be a táblás dolgot, akkor kínozhattam volna Márkot, de így nem.
név: Kiss Balázs
Jobb (kört) adni, mint kapni
__
vidik :) -> http://vimeo.com/user6076917/videos
http://www.youtube.com/user/freakyo91?feature=mhee
kaszasi

Hozzászólás Szerző: kaszasi » 2012.12.18. 09:51

Futamról nem irok,beértem ez a lényeg.Viszont replayt nézegetve összeírtam hogy az 1 helyen bóklászó és én milyen sebességekkel veszem a kanyarokat.Hááát leesett az álam.Körönként olyan 80-100 km/h dobtam el.Erre már lehet mondani hú de bal f@sz vagyok :lol: Tehát meg van mit kell gyakorolni,mire kell beállítani a kocsit.Mondjuk a végsebességem is 7 km/h lassabb volt de az már csak hab a tortán.
Akit meg meglöktem az így járt,engem is löktek ,ha akar óvjon.
Név :Zoltan Nagy
Kormány:Logitech DFGT
A PROGRAM az, ami az adatokat hibaüzenetekké konvertálja.
Joke
Kormány: Fanatec CSW v1. base, Porsche 918RSR wheel
Pedál: G25

Hozzászólás Szerző: Joke » 2012.12.18. 13:06

emerico írta:Joke meglepett hogy szembe jött. csatt. defekt. onnan vissza 20 hely környéke, hatalmas meccs Szicsóval meg Magyar Lacival. Zsír volt. Előtte Szabó B-vel is zsivány volt.
Hát az igazán nem hiányzott !
Cselt teljesen feleslegesen meglökött, kiforgatott és éppen próbáltam a füvön visszafordítani a kocsit, de pont ott akartad elkerülni a kalamajkát. :cry:
Beférhettem volna az első 10-be, ha ez nincs, így viszont 23., ha jól emlékszem.
Jó lenne már egy tiszta futam, mert a mod nagyon élvezetes, jókat lehet csatázni. :D
Név: Rebók József
TerranceG
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: TerranceG » 2012.12.18. 15:18

Időmérőn asszem 31. lettem, de warm up alatt még piszkáltam a setupot és annyit tudtam menni 50literrel mint kvalin.
Rajt utáni kalamajkákból sikeresen kimaradtam és a középmezőnyben autózva sikerült 15. helyen befutnom. Múltkori futamhoz képest ez nagy előrelépés volt részemről.
Név: Kaszap Zsolt
dodiiee

Hozzászólás Szerző: dodiiee » 2012.12.18. 16:59

Összedobtam egy rövidke kis videót a tegnapi futamról:
http://www.youtube.com/watch?v=5HxBUPw7ywc
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára dodiiee 2012.12.18. 19:13-kor.
Lezárt