Suzuki Swift Maxi Cup - társalgó

Már véget ért bajnokságot topicjai
Kola19

Re: Suzuki Swift Maxi Cup - társalgó

Hozzászólás Szerző: Kola19 » 2012.12.11. 01:07

emerico írta:
Kola19 írta:
Kola19 írta: Na szóval ez történt! A load library tudtommal csak nálam volt! Gyurkát folyamatosan a működési hiba miatt dobálta ki!
ilyened van-e? rFDynHUD plugin
Nekem ment, de idáig nem volt vele semmi gond! Gyurkánál viszont nem ment, és ugyanazat csinálta! Neki nem volt semmiféle plugin!!!
Nem a győzelem, nem a részvét, hanem a fontos!

Név: Kovács László
Kormány: Van!
Kola19

Hozzászólás Szerző: Kola19 » 2012.12.11. 01:10

emerico írta:a pluginokról.
akinek gyenge a gépe, főként ram és videó kártya, annak biza ez simán okoz gondot. továbbá, mindenféle shader és egyéb nyalánksággal telirakott rf is okoz gondot. nem minden modnál. de úgy tűnik ennél igen.
Nemrég írtam a gépem konfigját. Ez is gyenge? érdekelne mi a megfelelő gép, mert akkor bővítenék! Vagy a mod nem bírja a dynhud-ot? Kétlem mert Gyurkának nem volt fenn, és versenyeztünk ki tud előbb fellépni! Ugyanaz játszódott le nála mint nekem!!! Nekem és Gyurkának sincs lövése sem mi a bánat van! Please help me!!!!
Nem a győzelem, nem a részvét, hanem a fontos!

Név: Kovács László
Kormány: Van!
szaboz

Hozzászólás Szerző: szaboz » 2012.12.11. 08:54

Vegyes érzelmekkel léptem ki tegnap a játékból...

Technika: semmit nem tapasztaltam, nem dobált le, pedig többször tettem tálcára a game-t. Nem akadt, összességében elmondható, hogy NÁLAM hibátlanul működött. Vas: INTEL 2×2,8 GHz, 2 GB RAM, ATI (mittudoménhányas) 1GB VRAM. Pugin: egyedül egy db XD fut.
Ami feltűnt, hogy voltak nevek, akik 2× szerepeltek a listában a "monitor" fülön. Az egyik példány autózott, a másik pedig DNF-el a boxban kávézott. Akire határozottan emlékszek, hogy így láttam: Kiss Attila és még kb 4-5 ember, akit nem tudok felsorolni.

Versenyek: A rajtokat nagyon jól kaptam el, mindig nyertem vele. Első versenyen, miután helyreállt a rend és a 17. helyen repültem, üres volt körülöttem a pálya. Az utolsó 5 percben Kinizsi Palitól kellett tartanom. A 2. időmérőnél az utolsó körben egy lagot tapasztaltam tőle (kifékezés közben) és vagy 1 mp-el mögém került. Ha esetleg kontakt volt a részemről, akkor ne haragudj... A második versenyen a 10. helyről indultam (el kell még 1× olvasnom a szabályzatot, mert nem tudom, hogy kerültem oda :) ) és megint kilőttem. Sajnos, tudtam, hogy gyorsabbak vannak mögöttem, és ez a folyamatos visszaesésemben meg is látszott. P11-en mentem, mikor az egyenes végi kanyarban Emerico-t láttam a kavicsban. Gyanítom, a gumibála kidobta a pályára, mert úgy belementem, mint valami nyíltszerveres DD-bajnok. Aztán érkeztek mögöttem is, akik nem tudtak kikerülni... A vége DNF, mert az autóm az egyenes haladást rühelte és a boxig tartó úton féltettem a többiek testi épségét. Összességében, soha rosszabb versenyt :)
Paffy

Hozzászólás Szerző: Paffy » 2012.12.11. 09:01

XD pluginal röhögve ment, csak egyszer baszott le, semmi hibaüzenet.
Tesóval azt beszéltük, hogy az 5-ös végű szerverrel mindig voltak gondok nagyobb főnél.
Nem rakod át másik szerverre?
Versenyek: jók voltak. pláne a 2. 25-26 ról 5 re felkapaszkodtam.
“Mindig alulról keresd meg a korlátaid, mert ha felülről teszed, az drága és még fájni is fog”(Burkus Egon)
Név:Kiss Attila
Kormány:G27
emerico
Adminisztrátor
Kormány: Logitech G29
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: emerico » 2012.12.11. 10:54

Kola19 írta:
ilyened van-e? rFDynHUD plugin

Nekem ment, de idáig nem volt vele semmi gond!
Mikor kérdezted mi a gond, ezt mondtam. Plugin kikapcs. Utána meg sápadozol hogy nem megy. Akkor minek kérdezed?

Tehát. Van olyan mod ahol minden szupi, van amelyiknél nem. Az hogy négyfelkiáltójeles mondatokat írsz még nem segít. Ha egy moddal gond van, fontossági sorrendben
- plugin ki
- shader-ek ki
- árnyék, speciális efektek ki (nem medium, low, teljes kikapcs)

Gép config-hoz nem komentelek, az mindenkinek a pénztárcájához illeszkedik. Saját tanács. ATI nem!
Emerico - Head of SIMCo
Cselt
2024 licenszes
Név: Cseh Tamás
Kormány: CSW Base + BMW, Formula rim
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Cselt » 2012.12.11. 11:18

Engem egyszer vágott ki a játék, akkor kiszedtem az rdDynHud-ot, utána már nem volt semmi gondom, végig szépen simán ment a játék. Lehet, hogy a pálya se bírta ezt a sok embert, a következő versenyen kiderül.

Az időmérőn megfutottam kb azt a kört, amit előtte gyakorláson is tudtam, ezzel a 10. helyre voltam jó.

Rajtolni valami hihetetlen bénán rajtoltam mindkét futamon. Nagyon idegesítő dolog, mert előtte wu-n többször is gyakoroltam és akkor szépen el tudtam indulni, de élesben egyszer sem :S. Így aztán mindig buktam 2-3 helyet a startnál.

Az első versenyen voltak jó csaták, de sajna hibák is, így kipattintottam Serbán Norbit, elnézést kérek érte. Az utolsó körben sikerült előznöm egyet még, aztán valakinek kifogyott a naftája, Márt próbálta betolni én meg elslisszoltam közöttük, így jó nagy mákkal feljöttem a 6. helyre.

A második versenyen a 2. helyről rajtoltam, ismét szarul, 5.-nek fordultam. Az első kettő hamar elszakadt, a 3. helyért viszont nagy csatát vívtunk MetaC-al és Takiatival. Végül sikerült mindkettejüket megelőznöm és bejönni dobogós helyen, aminek nagyon örültem :)
Név: Cseh Tamás
Kormány: CSW Base + Formula rim / BMW rim
Pedál: Clubsport V3
puma

Hozzászólás Szerző: puma » 2012.12.11. 13:10

Nagy szenvedés volt ez a tagnapi futam. Nagyon nem éreztem a modot és ez kihatott az egész versenyzésemre. Mind két versenyen valakit megpörgettem és kicsúsztam saját hibámból, ezek általában nem jellemzőek rám. Elnézést azoktól akiknek elrontottam a versenyüket.
A kidobálósdi engem is érintett, majd feladatkezelőben megnéztem, hogy mi a szitu és 92%-os memória fogyasztást mutatott. Ekkor elindítottam a gamebooster-nevű programot, aminek következtében a memória használat visszaesett 70%-ra. Ezután már egyszer sem dobott ki az rfactor. Érdekes, hogy 4 évvel ezelőtt 1 GB rammal és 1magos 2ghzes géppel is lehetett rfactorozni, akár high beállítások mellett, most csak az rfactor zabál 1.5 gbot.
emerico
Adminisztrátor
Kormány: Logitech G29
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: emerico » 2012.12.11. 16:24

puma írta:Nagy szenvedés volt ez a tagnapi futam. Nagyon nem éreztem a modot és ez kihatott az egész versenyzésemre. Mind két versenyen valakit megpörgettem és kicsúsztam saját hibámból, ezek általában nem jellemzőek rám. Elnézést azoktól akiknek elrontottam a versenyüket.
A kidobálósdi engem is érintett, majd feladatkezelőben megnéztem, hogy mi a szitu és 92%-os memória fogyasztást mutatott. Ekkor elindítottam a gamebooster-nevű programot, aminek következtében a memória használat visszaesett 70%-ra. Ezután már egyszer sem dobott ki az rfactor. Érdekes, hogy 4 évvel ezelőtt 1 GB rammal és 1magos 2ghzes géppel is lehetett rfactorozni, akár high beállítások mellett, most csak az rfactor zabál 1.5 gbot.
felraktad a skin patch-et?
Emerico - Head of SIMCo
puma

Hozzászólás Szerző: puma » 2012.12.11. 16:38

emerico írta:
puma írta:Nagy szenvedés volt ez a tagnapi futam. Nagyon nem éreztem a modot és ez kihatott az egész versenyzésemre. Mind két versenyen valakit megpörgettem és kicsúsztam saját hibámból, ezek általában nem jellemzőek rám. Elnézést azoktól akiknek elrontottam a versenyüket.
felraktad a skin patch-et?
Igen felraktam, igazából amíg nem kezdett el dobálni nem volt probléma, de az is megoldódott, ahogy kapott több memóriát.
kaszasi

Hozzászólás Szerző: kaszasi » 2012.12.14. 09:19

Két napig szenvedtem mire vissza tudtam nézni a Replayt hogy hogyan bénáztak a csapattársak :lol:
Ugy vettem észre hogy csak az 1.9 patchel tudtam vissza nézni.Ha 2.0 és a 2.1 felraktam rögtön leállt az Rf hibával.Valakinek volt ilyen :?: :?: :?:
Név :Zoltan Nagy
Kormány:Logitech DFGT
A PROGRAM az, ami az adatokat hibaüzenetekké konvertálja.
Válasz küldése