Formula Renault 2.0 - társalgó

Már véget ért bajnokságot topicjai
kamikaze
2024 licenszes
Név: Füzy Barna
Kormány: Logitech G29

Re: Formula Renault 2.0 - társalgó

Hozzászólás Szerző: kamikaze » 2012.11.17. 23:28

Hajrá Joke!!
Név:Füzy Barna
Szicsó
Név: Szigeti Csaba
Kormány: Logitech G25

Hozzászólás Szerző: Szicsó » 2012.11.17. 23:28

Horváth Anti...nem értem mi volt veled a rajt után az egyenesben. :evil:
Te hogy élted ezt meg?Remélem élvezted. :?
kimi1996

Hozzászólás Szerző: kimi1996 » 2012.11.17. 23:36

Idomeron 4. helyre nem szamitottam de jol jott. :) Elso verseny rajtjanal nagyon beragadtam visszaestem 8-9. hely kornyekere onnan felkapaszkodtam 6. nak ahol kicsit osszementem a Freakyoval. :? Majd belem szalt valaki attol bocsanatot kernek! Utanna Freakkel csataztam nehez volt mert vegsebessegem nem volt...Vegul 7. lettem.Nem rossz.Masodik futam elott ledobott a szero igy csak 19. helyrol indultam.Rajt utan mindenki ment ossze vissza igy feljottem egy kor alatt 9-10. hely kornyekere.Majd kipordultek elolem ketten, es egy kanyarral kesobb en is igy jartam. :cry: Majd 14. helyrol visszajottem valami uton modon a 7. helyre. :)
Grat mindenkinek, es a csapatnak is osszessegeben nem voltak rossz futamok! :)
Na majd legkozelebb! ;)
GO GPR! :)
Darvasi Marcell
SF 49ers!!
jegember95
2024 licenszes

Hozzászólás Szerző: jegember95 » 2012.11.17. 23:40

Sajna ma nem voltam ott teljesen fejben, a kvailn összeraktam egy szuper kört, de a versenyekre elfogyott az erő, és a kis hülye hibák miatt az első versenyen a dobogó is elúszott :(
A második verseny meg kabaré volt, a 6:31-nél lévő megforgásomat szívesen visszanézném a videóban :D
A végén meg sikerült egy Maldonado szintű bevetődést csinálni Zoli ellen :lol: de hát kellet a show :D
A mod meg szokásosan adta magát, kegyetlen jó :D
Joke
Kormány: Fanatec CSW v1. base, Porsche 918RSR wheel
Pedál: G25

Hozzászólás Szerző: Joke » 2012.11.18. 07:33

Kösz mindenkinek a jókívánságokat !

Hétfőn remélem már ott leszek! Majd meglátjuk.
Név: Rebók József
Capeta
2024 licenszes

Hozzászólás Szerző: Capeta » 2012.11.18. 13:37

Hát most se jött össze a győzelem, pedig most illet volna ezt megcsinálnom. Pole-ból indulhattam, de Gabi eszméletlen amit művelt a +20 kg-mal az autójában. :shock: Elsőn Cselt kipöccintett, nyilván nem szándékosan, de sikerült feljönnöm a 3. helyre. 2.-on az utolsó kört elsőként kezdtem, de taktikázni akartam a szélárnyékkal, így elengedtem Gabit, amiből meg viszont rosszul jöttem ki, első szektor végi féktávon nem tudtam megállni és már csak a hátsó egyenesben bízhattam. Cselt támadta Gabit, jött az utolsó kanyarkombináció, láttam hogy kicsit kisodróttak így megpróbáltam szűken venni a jobbost, hogy a balosból jobban gyorsítsak ki, erre eltrafáltam Cseltet. :? Még egyszer elnézést érte, nem tudtam mit csinálni. :/ Bajnokság érdekesen fog alakulni, nem tudom hogy milyen pozícióból és mekkora előnnyel/hátránnyal kellene nekivágni majd Istanbulnak úgy, hogy legyen esélyem az első helyért csatázni. Pont, pont, pont. :lol:
Név: Hegyvári János
Kormány: Logitech G29
Cselt
2024 licenszes
Név: Cseh Tamás
Kormány: CSW Base + BMW, Formula rim
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Cselt » 2012.11.18. 15:33

A tegnapi után nagyon sajnálom, hogy jó pár futamot ki kellett hagynom a bajnokságban.
Emericotól kaptam egy jó setupot, így csak a kocsira és a pályára kellett koncentrálnom. Viszonylag versenyképes időket is tudtam futni, időmérőn meglett a 2. hely, az egyik kedvenc pályámon. Persze ebben az is benne van, hogy a bajnokságban elől menőket terhelő súlybünti nagyon sokat számít.
Első versenyen aztán nagy csata volt az első körökben és sajnos elvitt a hév engem is és Janit kipattintottam. Elnézést érte, elmértem a féktávot. Ez után Emericoval előzgettük oda-vissza egymást, ami jó volt, csak közben Gabi egy kis egérutat nyert. Így már nem tudtam utolérni, bármennyire is nyomtam neki, meg kellett elégednem a 2. hellyel.
A második versenyen jól sikerült a rajtom és próbáltam kimaradni a balhékból, inkább elvettem a gázt. Ezzel a taktikával sikerült is feljönni és ismét csatázhattam az első helyért. Janival és Gabival nagyon nagyot meccseltünk, nagyon fontos volt a szélárnyékozás. Az utolsó kör utolsó kanyarjában volt talán egy kis esélyem, hogy megelőzzem Gabit, de kicsit lecsúsztunk az ívről és jött Jani, aki most visszaadta a kipattintást (természetesen nem szándékosan!).
Remélem tudok jönni a hátralévő versenyekre és hasonlóan jó meccsek lesznek :)
Név: Cseh Tamás
Kormány: CSW Base + Formula rim / BMW rim
Pedál: Clubsport V3
Ryoken

Hozzászólás Szerző: Ryoken » 2012.11.18. 17:53

Szicsó írta:Horváth Anti...nem értem mi volt veled a rajt után az egyenesben. :evil:
Te hogy élted ezt meg?Remélem élvezted. :?
Elnézést kérek, nem volt szándékos! Túl későn vettem észre, hogy az előttem lévő autó sokkal lassabban halad. Próbáltam kikerülni, de pont beljebb húzódott, így nem maradt elég helyem. Nagyon sajnálom. :(
Szicsó
Név: Szigeti Csaba

Hozzászólás Szerző: Szicsó » 2012.11.18. 20:00

Ilyenkor használjuk a féket!!!Simán csak elfordítottad a kormányt... :?
Ezzel simán ugrott az összetett 6. helyem,és a csapatbajnoki dobogó is. :(

A bocsánatkérést elfogadom.
Apophis

Hozzászólás Szerző: Apophis » 2012.11.20. 11:29

Szicsó írta:Ilyenkor használjuk a féket!!!Simán csak elfordítottad a kormányt... :?
Ezzel simán ugrott az összetett 6. helyem,és a csapatbajnoki dobogó is. :(

A bocsánatkérést elfogadom.
Óvd meg a tömeggyilkost :D
Vegyél levegőt! 10 búvárból 9 ezt ajánlja.

Név: Felföldi Zoltán
Válasz küldése