Kurva sokat tanultam most az edzésen időmérő előtt kellett az a mai (végre) 50+ kör. igazából azért csak kísérletezgettem, de kb most jöttem rá hogy kell féktávon stabilabbá tenni stb. Az utolsó pillanatban jöttem rá, hogy rossz keréknyomást használok és a szabadedzés lejártára eső utolsó körben javítottam az időmön majd 1 mpt!
a végére hiperstabil gyors autot raktam össze, már nem csúsztam ki meg semmi..
időmérő 4. hely. adta. még tudtam volna faragni az időmből, csak azt már nem adta, de nem változott volna úgy semmi, egy majd' 1 mp-s űrben tudtam mozogni TimG és Lipak(?)B között.
1. verseny állat.. semmi gond, van tempo, a mögöttem lévőt kontrolláltam az első három elment...
....erre csak kitört a nyavalyás segge fékezéskor egy azonnali kiforgás erejéig... és fennakadtam a rázókövön vagy 10-15 mpre.. mire lejöttem melege volt a motornak, majdnem megsült. nem hiszem el fennakadtam.. mekkora szar , mennyi az esélye? mind1 ettől független élveztem mert sokat tanultam. 11 helyre vissza.
2. rajt ...fasza 11ről 7re már az első körben, előttem a boy... "letolom őket! fuck yeah!

".... erre megint megforog féktávon és _ugyanoda felakad_ na ezt már nem hittem el.
legalább másfélszer annyi ideig dekkkoltam felhasalva a rázókövön mint az első versenyen. Na ennek mennyi az esélye?

Motor pamacsolt és valami utolsó helyekre visszaestem, "siettem" vissza, de egy megforgott autót akartam kikerülni aki ijedtében elindult és beleütött az első szárnyba. ettől kevesebb lett elől a tapadás, le is csúsztam a következő kanyarokban és fal. over.
Összességében nagyon hasznos volt az egész. bár inkább a gyakorlás. Még mindig élvezem.