nyomi.freakyo írta: Nah ezt hogy?![]()
![]()
![]()
1. leszeded a legújabb fullt, feltelepíted. belépsz a reggelt email címmel és jelszóval
2. leszeded a módokat, packages mappa, telepíted
3. játszol
8-9 évek kortól megugorható
nyomi.freakyo írta: Nah ezt hogy?![]()
![]()
![]()
ezt csináltam, de a 3.as pont az nálam kimarad.emerico írta:nyomi.freakyo írta: Nah ezt hogy?![]()
![]()
![]()
1. leszeded a legújabb fullt, feltelepíted. belépsz a reggelt email címmel és jelszóval
2. leszeded a módokat, packages mappa, telepíted
3. játszol
8-9 évek kortól megugorható
kösz, nah ezt is jó tudni, hogy újra kell aktiválni ezt a szutykot. Bevoltam jelentkezve, csak aktiválva nem volt.Night írta:Csak egy tipp: akkor szurkek, ha nem vagy bejelentkezve. Uj telepitesnel ujra kell aktivalni, ez megvolt?
Figyu, ez ugyanigy van az rf1-ben is, csak akkor nem kell aktivalgatni, ha csunya modon crack-elt verziot haszanlszfreakyo írta:kösz, nah ezt is jó tudni, hogy újra kell aktiválni ezt a szutykot. Bevoltam jelentkezve, csak aktiválva nem volt.Night írta:Csak egy tipp: akkor szurkek, ha nem vagy bejelentkezve. Uj telepitesnel ujra kell aktivalni, ez megvolt?![]()
ISI.......![]()
![]()
![]()
![]()
balfaszfreakyo írta: csak aktiválva nem volt.![]()
ISI.......![]()
![]()
![]()
![]()
csúnyán krekkeltNight írta:Figyu, ez ugyanigy van az rf1-ben is, csak akkor nem kell aktivalgatni, ha csunya modon crack-elt verziot haszanlszfreakyo írta:kösz, nah ezt is jó tudni, hogy újra kell aktiválni ezt a szutykot. Bevoltam jelentkezve, csak aktiválva nem volt.Night írta:Csak egy tipp: akkor szurkek, ha nem vagy bejelentkezve. Uj telepitesnel ujra kell aktivalni, ez megvolt?![]()
ISI.......![]()
![]()
![]()
![]()
Vagy ha lementetted a megfelelő fájlokatNight írta:Figyu, ez ugyanigy van az rf1-ben is, csak akkor nem kell aktivalgatni, ha csunya modon crack-elt verziot haszanlsz
Jelenlévő fórumozók: Semrush [Bot] valamint 1 vendég